Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

سر بعضی از باس های بازی اینقدر مردم که دیگه یه جاهایی حالم از بازی کردن خودم بهم میخورد. کلا بازی باس آسون نداره، یا سختن، یا خیلی سخت یا هم کابوس!
مالوکا یا اسکپل مثلا کابوس بودن.
برای مرحله آخر اونقدر لول آپ کردم رسیدم به ۱۸۷ فکر کنم!!!
Reese رو همون بار اول زدمش با اینکه خیلی سخت بود.
اما داستان باس آخر جالب تر بود. کلی آیتم ذخیره کرده بودم که برای باس آخر استفاده کنم چون شنیده بودم خیلی سخته.
اما کلا فراموش کردم تو hotkey بزارم و رفتم سراغ باس، وقتی داخل شدم تازه فهمیدم هیچ آیتمی equip نکردم. پیش خودم گفتم عیب نداره دست گرمی یه دور برم ببینم چ خبره بعد درستش میکنم. اولین health barش رو نمیدونم چ جوری زدم اما به نظرم قابل کنترل یود با توجه ب لول بالایی که داشتم. اما دومین قسمت باس اصلا نمیفهمیدم چ اتفاقی تو صفحه مانیتور داره میفته فقط آدرنالینم رفته بود بالا تمام پری ها و گارد ها خود ب خود درست در میومد با اینکه پترن هاشو هنوز یاد نگرفته بودم. اصلا نفهمیدم کی تموم شد و رسید ب قسمت سوم! پیش خودم گفتم خوب بسه دیگه پر رو شدم بیا منو بکش. هر ضربه ای که میزدم باورم نمیشد هنوز نمردم. این وسط هی ب خودم فحش میدادم لامصب لااقل دو تا آیتم میاوردی با خودت استفاده میکردی، اینهمه از اول بازی جمع کردی واسه کی؟ ضربان قلبم فکر کنم تا ۱۴۰ ـ ۱۳۰ رفته بود بالا. دستم می‌لرزید. همش میگفتم من الان نباید اینجا باشم دیگه واقعا وقتشه بمیرم (عدم اعتماد به نفس)
اما در کمال ناباوری طرف جون سومش هم تموم شد. یک روز گذشته و هنوز باورم نمیشه منی که نزدیک به سه ساعت سر والبینو و مالوکا معطل شدم باس آخر رو فرست ترای زدم.

دوستان من نیو گیم پلاس رفتم رسیدم نقشه سوم و لولم شده 250 دیگه نمیتونم لولم رو بالاتر ببرم یعنی من الان 5 یا 6 تا لول میتونم بدم اما نمیشه نمیذاره .میرم قسمت upgrade stats جهت جلو میدم که upgrade کنم نمیشه.بازی هم اخرین اپدیت هستش.ایا دلیلی داره کاری باید بکنم

دوستان من نیو گیم پلاس رفتم رسیدم نقشه سوم و لولم شده 250 دیگه نمیتونم لولم رو بالاتر ببرم یعنی من الان 5 یا 6 تا لول میتونم بدم اما نمیشه نمیذاره .میرم قسمت upgrade stats جهت جلو میدم که upgrade کنم نمیشه.بازی هم اخرین اپدیت هستش.ایا دلیلی داره کاری باید بکنم
یه نیوگیم پلاس دیگه رو باید شروع کنی که بتونی باز هم لول آپ کنی.
بازی اصلی مکس لول 200
نیوگیم پلاس 250
تو نیوگیم پلاس 2 میتونی تا لول 350 بری.

برای بقیش باید صبر کنی شاید اکسپنشن/dlc بدن.

• Like
Reactions: ps3_360_wii
DLC ـه بانو Khazan (😍) که توی ایام جنگ (😅) معرفی شد امروز عرضه میشه.
patch notes ـه آپدیت جدید:
Update Version

STEAM®: Ver. 518753
PlayStation®5: Ver. 01.013.021
Xbox Series X|S: Ver. 1.1.13.21

Update Details

Thank-You Gift
Balance Adjustments
System Changes
UI/UX Improvements
QoL Enhancements
Bug Fixes

[Thank-You Gift]

We have prepared a special reward for everyone who has enjoyed Khazan as a token of our gratitude.
For more details on the rewards and eligibility, please refer to the A Thank-You Gift for Joining Us at the Start of Our Journey announcement.

Rewards

🎁 Khazan (F) DLC
🎁 The First Berserker: Pathfinder Package

Berserker's Armor Set (M)
Ghost Knight's Armor Set (F)
3 Types of Hairstyles (M)
3 Types of Hairstyles (F)

Please note that the Pathfinder-exclusive HUD will be provided separately in July.

Details

Khazan (F) will be unlocked along with Change Appearance, and you can apply it by switching body types in the Change Appearance menu.

You can claim The First Berserker: Pathfinder Package from the Mailbox located in the Crevice after clearing Mission 2.

Rewards can only be viewed and claimed while online.

If you are online when the rewards are distributed, you must restart the game to check and claim the rewards.

If you are offline when the rewards are distributed, you can check and claim the rewards after connecting online.

If you are offline when the rewards are distributed but switched offline without claiming the rewards, you can check and claim the rewards after connecting online again.

[Balance Adjustments]

[Ultimate Challenge] Reward

The effects of gears granted as [Ultimate Challenge] mode rewards have been enhanced.

Radiant Darkness Set

Depleted: Stamina Recovery Rate Increase 30% for 10 sec → Depleted: Stamina Recovery Rate Increase 50% for 20 sec

Brink Guard: DMG Increase 4% for 10 sec (Max 5 stacks) → Brink Guard: DMG Increase 8% for 20 sec (Max 3 stacks)

Swift Attack: Spirit Gain 0.04 → Swift Attack: Spirit Gain 0.06

Brink Dodge: DMG Increase 10% for 15 sec (Max 3 stacks) → Brink Dodge: DMG Increase 15% for 20 sec (Max 3 stacks)

Defier Set

Brink Dodge: Health Recovery 5% → Brink Dodge: Health Recovery Increase 10%

Potent Blow: DMG Increase 1% for 7 sec (Max 15 stacks) → Potent Blow: DMG Increase 1.5% for 15 sec (Max 10 stacks)

Brink Dodge: DMG Increase 15% for 15 sec → Brink Dodge: DMG Increase 15% for 20 sec

[Shadow Reversal]: DMG Increase 30% for 7 sec → [Shadow Reversal]: DMG Increase 35% for 20 sec

Netherworld Abyss Set

Received DMG Decrease 10% → Counterattack: Spirit Gain 1

Charged Attack: DMG Multiplier Increase 25% → Charged Attack: DMG Multiplier Increase 25%

Counterattack: Spirit Gain 1 → Spirit Skill: Stamina DMG Increase 10% for 20 sec (Max 3 stacks)

[Counterstrike]: DMG Increase 30% for 7 sec → [Counterstrike]: DMG Increase 35% for 20 sec

Consumables

Defeating monsters now has better drop rates for consumables crafting materials.

Transmutation Shards (common materials for consumables): 70% Increase

Spirit Orbs (materials for attribute consumables): 100% Increase

Inner Essence (material for combat resource management consumables): 60% Increase

Transmutation Mist (special material for consumables): 70% Increase

Boss Battles

The Exhausted durations have been increased for Yetuga, Blade Phantom, and Viper.

The duration of Yetuga’s exhaustion has been increased from 5 sec to 8 sec.

The duration of Blade Phantom’s exhaustion has been increased from 3 sec to 5 sec.

The duration of Viper Phase 1 and 2’s exhaustion has been increased from 5 sec to 7 sec.

Difficulty

Challenge and Hardcore difficulty balances have been partially adjusted.

Challenge Difficulty

Stamina Cost during Sprint has been reduced by half.

Hardcore Difficulty

Stamina Cost during Sprint has been reduced by half.

Stamina DMG Increase Rate has been reduced from 30% to 15%.

Brutal Attack DMG Increase has been removed.

DMG Received Increase Rate has been reduced from 50% to 20%.

[System Changes]

Augment Gear

When augmenting gear, the level increase now depends on the grade of the material gear.
The grade of the target gear no longer affects the level increase.

Level Increase by Material Gear Grade:

Uncommon: Level +1

Rare: Level +2

Unique: Level +3

Epic: Level +4

Legendary: Level +5

[UI/UX Improvements]

Gear Names

Gear items that can be obtained after defeating the final boss have been renamed as below.

Master of Chaos Set

Dual Wield of Chaos

Horns of Chaos

Claws of Chaos

Wings of Chaos

Shroud of Chaos

Gaiters of Chaos

[Quality-of-Life Enhancements]

Guide

Completing trials in Stormpass now displays guides for each weapon.

Dual Wield

A combo that quickly closes in on the enemy

A combo that delivers a high-stagger preemptive attack

Greatsword

A combo that uses swift attacks

A combo that quickly closes in on the enemy

Spear

A combo for handling multiple enemies

A combo that closes in while dodging attacks

Danjin Shop

The purchase limit for helms at the Danjin Shop has been removed.

After purchasing a helm from the Danjin Shop, the purchase quantity will reset once you clear a mission or enter the Crevice.

Helms purchased from the Danjin Shop can now be sold, dismantled, or discarded, and you can extract Lacrima from them.

Spirit of Advocacy

Summoning the Spirit of Advocacy required Lacrima of Circulation, which could be obtained by defeating the Revenant of Adversity.
Now, the Spirit of Advocacy can be summoned freely without using a Lacrima of Circulation.

Summoning the Spirit of Advocacy no longer consumes Lacrima of Circulation.

Related NPC dialogues will be partially revised accordingly.

[Bug Fixes]

These are major bug fixes from this update that directly affect gameplay.

Common

Fixed an issue where players could become stuck on a certain terrain during the main mission, "Vaisar Gate".

Fixed an issue where Revenant of Adversity could not pass through a door at a certain location during the main mission, "Great Temple".

Fixed an issue where drop items would not fall to the ground when Corrupted Creations were defeated at a specific location in Vitalon.

Fixed an issue where a pillar of light continued to display at the same location in NG+ even after obtaining the "Prophecy 3" collection.

Fixed an issue where Elamein’s shield would occasionally fail to bounce off the ground when using the skill that throws the shield after spinning in midair during the boss battle.

Fixed an issue where the damage of “Limit Break: Apex” skill would increase abnormally when used on exhausted enemy after using the “Phantom: Night’s Veil” skill while both the fixed and set attributes of the Fleshripper set are active.

Fixed an issue where changing a gear preset during the use of Brutal Attack would make a monster stop moving but allows you to attack.

Fixed an issue where rapidly pressing the Gear Screen key after skipping a cutscene could intermittently cause a crash.

Replaced the image in Encyclopedia > Status Effects tab so that the Spirit Gauge does not appear to decrease under "Chaos".

(English) Corrected the English item description text for the Scarlet Robin's Ring.

Improvements

Improved the audio effects played abnormally when encountering the boss after the cinematic in the main mission "Skoffa Cave".

Added broken wall and floor debris objects to Daphrona's chamber in the Imperial Palace.

Improvements made to monsters becoming abnormally distorted when hit by the Dual Wield skill "Wind Piercer: Mark".

Improvements made to Potent Blow to trigger more quickly if it follows the use of the Greatsword skill "Mortal Blow".

Improvements made to cloud effects to display properly on the loading screen.

Improvements made to the camera to stop rotating automatically while using a skill.

The First Berserker: Khazan | Khazan (F) Trailer​

یه نیوگیم پلاس دیگه رو باید شروع کنی که بتونی باز هم لول آپ کنی.
بازی اصلی مکس لول 200
نیوگیم پلاس 250
تو نیوگیم پلاس 2 میتونی تا لول 350 بری.

برای بقیش باید صبر کنی شاید اکسپنشن/dlc بدن.
ممنون از توضیحت فقط من توی گوگل یه سرچ کردم دیدم لول اخرش تا 446 هستش قضیحه چیه

ممنون از توضیحت فقط من توی گوگل یه سرچ کردم دیدم لول اخرش تا 446 هستش قضیحه چیه
اون رو با ماد میتونی آنلاک کنی ولی به طور رسمی هنوز خود استودیو براش برنامه ای نداره.
همونطور که گفتم احتمالا اگه اکسپنشن براش بخوان بدن که در اونصورت دوباره مکس لول رو دست میزنن.

• Like
نمیدونم چرا هرچیم میرم جلو بازی میکنم .. کلیم رفتم جلو ولی یجوریه حس میکنم تکراریه ، محیطاش یجوریه ، اکشنش خیلی خوبه فایتاش ابیلیتاش ولی خب .....
هی میخوام بیخیالش شم ...
دوس نداشتم سر یه بازی سولز که اونم جزو خوباس ، به این مرحله برسم

نمیدونم چرا هرچیم میرم جلو بازی میکنم .. کلیم رفتم جلو ولی یجوریه حس میکنم تکراریه ، محیطاش یجوریه ، اکشنش خیلی خوبه فایتاش ابیلیتاش ولی خب .....
هی میخوام بیخیالش شم ...
دوس نداشتم سر یه بازی سولز که اونم جزو خوباس ، به این مرحله برسم
یکی از مشکلات بزرگ بازی همین تکراری بودن طراحی مراحلشه و تنوع کم دشمنها.

اگه با این دوتا مورد کنار بیای به نظرم بازی خوبیه.

اگه باهاش کنار نیومدی به نظرم Lies of P رو زندگی کن که خیلی خیلی خوبه.
البته از اون هم میشه ایراد طراحی مراحل و تنوع دشمن رو گرفت ولی اینقدر باقی موارد رو خوب کار کردن که من یکی دلم نمیاد ایرادی بهش بگیرم.
این اکسپنشن overture هم که دادن یکی از بهترین اکسپنشهای چندسال اخیره.

یکی از مشکلات بزرگ بازی همین تکراری بودن طراحی مراحلشه و تنوع کم دشمنها.

اگه با این دوتا مورد کنار بیای به نظرم بازی خوبیه.

اگه باهاش کنار نیومدی به نظرم Lies of P رو زندگی کن که خیلی خیلی خوبه.
البته از اون هم میشه ایراد طراحی مراحل و تنوع دشمن رو گرفت ولی اینقدر باقی موارد رو خوب کار کردن که من یکی دلم نمیاد ایرادی بهش بگیرم.
این اکسپنشن overture هم که دادن یکی از بهترین اکسپنشهای چندسال اخیره.
اره دقیقا همینطوره ، اصا افسرده دارم میشم تو این بازی‌. حالا دارم سعیمو میکنم دراپش نکنم کلا از نصفه رها کردن بدم میاد

Lies of p اون موقه که اومده بود همون پچ اولش ، رو گیم پس هم بود روز عرضه شروعش کردم و نمیتونم توصیف کنم چقدرر بهم حال داد تو چند روز تمومش کردم.. با اینکه تو پچ اول یچیزایی خیلی سخت بود ولی خیلی لذت داشت ، یکی از بهترین سولزای سالای اخیر بود برام ، بعد این dlc جدیده اومد خیلی دوس دارم بازیش کنم ، هنوز قسمت نشده که بگیرمش.. پس اینجور که میگی ترکونده بازم ایول

• Like
Reactions: m.d.makan
بعد مدتها بلاخره بازی تموم شد و عجب تجربه سولزلایک دوست داشتنیی بود!
بازی طبیعتا کاستی داره و میشه ایراد زیاد بهش گرفت. ولی شخصا حسابی کیف کردم و علی رغم طولانی بودنش به هیچ وجه برام تکراری نشد و اتفاقا از تک تک مراحلش لذت بردم. فقط تنوع دشمناش اگه بیشتر میبود بهتر میشد! از اونور باسهای جذابی داشت و یکی ۲تاشون هم سخت بودن و هم مبارزه باهاشون به یاد موندنی بود مخصوصا باس آخرش از داستانش گرفته تا شخصیت پردازی و شیوه مبارزش.
داستانشو خیلی دوس داشتم مخصوصا یک‌ سوم پایانی که درامم بهش اضافه شده بود. کامبت بازی فوق العاده بود خودم با نیزه کلا پلیش دادم و حس ضربات ارضا میکرد قشنگ! :D
تنوع سلاح ها و آرمورا خیلی خوب بود و کلی بیلد مختلف و متنوع میشد ساخت. فقط ای کاش تنوع خود مدل سلاح ها از ۳تا بیشتر بود!
گرافیک جذابیم داشت. تنها مشکل یه فیلتر مانندی بودی که روی بعضی از مپها وجود داشت و الکی بازیو تیره و تاریک کرده بود! نمیدونم چجوری میشه توضیحش داد ولی این فیلتره از یه جایی به بعد باعث شد رنگ و روی محیط برام خسته کننده بشه!
برخلاف باقی سولزها این یکی اصلا سخت یا اعصاب خورد کن شدید نبود! باس آخرشم ۲ ۳ بار بیشتر اذیت نکرد که البته عجب فایت خفن و کات سین نهایی حماسیی باهاش داشت!
خلاصه که The First Berserker: Khazan با وجود ایراداتش خیلی کیف داد و امیدوارم بعدها روی گیم پسی پلاسی چیزی بیاد که یه دور دیگه بتونم بازیش کنم. فروشش گویا زیاد نبوده متاسفانه وگرنه خیلی پتانسیل ساخت نسخه بعدی رو داره! کاراکتر بشدت خفن و دوست داشتنیی داره و مشتاقم توی یه ماجراجویی دیگه دوباره ببینمش.

ظرفیت ۲ بازی رو واسه فروش گذاشتم‌ قیمت مناسب کسی خواست بگه!

• Like
خب تاپیکش پیدا شد بالاخره :D خیلی دوس داشتم در موردش بنویسم. فکر کنم ۲ماه پیش آف خورده بود و گرفتمش. یکی از بهترین و لذتبخش‌ترین تجربه‌های من بود. همین اول بگم که کامبت این بازی بهترین بود برای من بین تمام سولزلایکایی که بازی کردم. سیستم مبارزاتش نه زیادی پیچیدس نه خیلی سادس که فقط اتک داج باشه. هم مقدار زیادی گزینه برای حمله داری هم برای دفاع. یکی از معدود بازی‌های این سبک هستش که به بهترین شکل ممکن پالیش شده. انیمیشنا به وضوح قابل مشاهدن. هیت‌باکس و هرت‌باکس بازی خیلی خووبه. هر ۳ سلاح بازی عالی طراحی شدن. من تقریبا دوتا پلی‌ترو کامل با نیزه رفتم. بعد ازون سوئیچ کردم رو دوال-ویلد و گریت سورد. وقتی قلق استفاده ازشون دستت بیاد و ریتم استفاده از ابیلیتی‌های مختلف رو بگیرید، بازی عجیب حال میده. دوتا مکانیزم اصلی دفاعی Brink Guard و Brink Dodge بودن. بعد ازون Counter Srike رو داشتیم و از همشون بهتر هم Reflection بود. وقتی قلق رفلکشن دستتون میامد مبارزه با باس‌های بازی خیلی بهتر میشد. طراحی باس‌های بازی عالی بود. باس سخت هم کم نداشت. پلی‌ترو اول رو نرمال، Trokka خیلی اذیتم کرد و پلی‌ترو اکسپرت هم Skalpel, Hismar و Reese. ولی خب نکتش اینجا بود که میدونستی غیر ممکن نیستن و صرفا باید آرامشو حفظ کرد و به پوقع دفاع/حمله رو انجام داد. لول دیزاین بازی رو دوس داشتم. خطی بود ولی خب چی بهتر از یه سولزلایک خطی. لایز آو پی هم دقیقا به همین دلیل خیلی دوس داشتم. حالا اینجا سیستم ریجن و ماموریتی مثل NioH داشتیم. شورت‌کات‌های بازی هم عالی بودن. سیستم لوت بازی دقیقا ورژن خلوت‌تر نی‌اوه هستش. انمی‌ها وقتی بمیرن آیتم دراپ میکنن اما نه خیلی زیاد. همینطور لوت کردن چست‌ها هم کمکتون میکنه. با تموم کردن هر پلی‌ترو و شروع NG+ جدید، رریتی جدید برای آیتم‌ها باز میشه. همین نکته میتونه باعث شه حداقل ۳بار بازی رو تموم کنید تا به رریتی لیجندری برسید و بتونید بهترین بیلدهای بازی رو بسازید. بیلدهای بازی هم میشه گفت ساده شده‌ی نی‌اوه بودن. خیلی در دسترس‌تر هستن نسبت به اون. طراحی ظاهری آرمورها و همچین ست بونس‌هاشون خیلی خووبه. گرافیک و آرت بازی خیلی خوبه. عین باقلوا اجرا میشه بدون هیچ افت فریمی. داستان بازی هم که تم انتقامی داشت. در حد خودش خوب بود. صداپیشگی جاپونی عالی بود. صداهای معروف و آشنا به وفور داخل بازی موجود بود. در کل یکی از بهترین تجربه‌هام بود. هنوز ن‌گ+ دوم رو تموم نکردم ولی خب باز خواهم گشت بهش. یکی از لذتبخش‌ترین پلت‌ها هم بود واسم. تموم کردن بازی رو درجه سختی اکسپرت واقعا خوش گذشت. مورد عنایت قرار گرفتم ولی خب ارزشش رو داشت :D

موفق باشیم.

واقعا عاشق این بازی ام ، خیلی بی ادعا کارش رو به بهترین شکل انجام داد ،
کامبت و مکانیزم مبارزات و طراحی باس فایت هاش و حس و حال دنیاش ، جادویی داشت که من که خیلی جذب اینجور عناوین نمیشم ،
با تجربه ی دموش! پیش خریدش کنم و کلی باهاش حال کنم .
یه باس بود اسمش یادم نیست ، خانوم‌ بودن ، که توی یه محیطِ پر از آب باهاش فایت میدادیم و دمیج شُک و برق میداد !
خیلی اذیتم کرد 😵‍💫
ولی همه ی باس ها رو با دونستن الگوی حمله هاشون و با خنثی کننده های دمیج های ثانویه شون با کمی دقت میشد زدشون ،
سیستم ساخت آرمور هاش هم خیلی ساده و سرراست بود،
بهترین ویژگی بازی برام هم این بود که منوی ساده و واضحی داشت برعکس یه سری عناوین که آدم میبینه مغزش منفجر میشه!!!

یه باس بود اسمش یادم نیست ، خانوم‌ بودن ، که توی یه محیطِ پر از آب باهاش فایت میدادیم و دمیج شُک و برق میداد !
خیلی اذیتم کرد 😵‍💫

همون تروکا بوده. یکی از جالب‌ترین طراحیارو داشت. چون هم‌زمان با اینکه پروجکتایل پرت میکرد سمتت تو هم باید با حرکتش داج میدادی، قشنگ شبیه این میشد که مجبورت میکنه باهاش برقصی :D

• Love
Reactions: AM!R
نمیتونم میزان سختی باس اخرو درک کنم! سه phase داره و اصلا به شدت عجیبه ؛ هر کدومتون تونستین اینو بزنین دمتون گرم
من با لول ۱۴۵ فعلا که برام غیر ممکن بنظر میاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or