Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

بازی واقعا مشکلات زیادی داره و با اینکه سعی میکنی ازش لذت ببری، ولی بعضی چیزا واقعا تو‌ مخی میشه. این چیزا مثلل سر باس مالوکا بود.

بیشتر حملاتش (و بعضی از باس‌ها) مخصوصاً Shadow Claws و Dark Spiral, زمان‌بندی مشخصی ندارن و تو خیلی از موارد بدون انیمیشن (wind-up) اجرا می‌شن.
حمله Dark Rupture که انجام می‌ده، یک AOE خیلی بزرگ داره و در محیط‌های کوچیک، جاخالی دادن ازش تقریباً غیرممکنه.

حتی وقتی که با Brutal Attacks یا Heavy Strikes بهش ضربه میزنی، انگار نه انگار! سریع بر میگرده! استگر که قربونش برم انگار مکانیزم مرده‌اس!! هیت‌باکس ‌های مشکل دار و بزرگ که کلافه کرد منو.

بازی واقعا مشکلات زیادی داره و با اینکه سعی میکنی ازش لذت ببری، ولی بعضی چیزا واقعا تو‌ مخی میشه. این چیزا مثلل سر باس مالوکا بود.

بیشتر حملاتش (و بعضی از باس‌ها) مخصوصاً Shadow Claws و Dark Spiral, زمان‌بندی مشخصی ندارن و تو خیلی از موارد بدون انیمیشن (wind-up) اجرا می‌شن.
حمله Dark Rupture که انجام می‌ده، یک AOE خیلی بزرگ داره و در محیط‌های کوچیک، جاخالی دادن ازش تقریباً غیرممکنه.

حتی وقتی که با Brutal Attacks یا Heavy Strikes بهش ضربه میزنی، انگار نه انگار! سریع بر میگرده! استگر که قربونش برم انگار مکانیزم مرده‌اس!! هیت‌باکس ‌های مشکل دار و بزرگ که کلافه کرد منو.
اگه این مشکلات با آپدیت درست بشن خوبه.
من فعلا گذاشتم چن تا آپدیت خفن بیاد واسه بازی و بعدا تجربه کنم

باس میخ چکشی رو موندم :دی ، باو چقدر سختن اینا 🫣

من امشب با مصيبت زدمش.
بازى اصلا بالانس نيست.

چالش nioh لذت بخش و منطقى بود ولى اين رو اعصابه فقط.
ماموريتا هم كوتاهن تا مياى يكم اوج بگيرى يه باس عجيب و غير منطقى ميندازه جلوت.
كلى بايد بشينى تا بلكه بزنيش.
يه كپى درجه ٢ از nioh هست نه بيشتر.
من تا الان به بازى ٦ ميدم.

حيف پول واقعا.

من امشب با مصيبت زدمش.
بازى اصلا بالانس نيست.

حيف پول واقعا.
دفاع الکی نمیخوام بکنم ، شما هم ماشاالله Pro ای! عناوین به مراتب سخت‌تر مثل سکیرو رو پلی دادی ، بازی قطعا یه سری گیر و گور داره ، ولی خب نمره کاربری ۸.۵ نشون از "حیف پول" نداره!
سازنده‌ هاش نشون دادن به مخاطبینشون اهمیت میدن ، مشکلی هم باشه درستش میکنن 😉

دفاع الکی نمیخوام بکنم ، شما هم ماشاالله Pro ای! عناوین به مراتب سخت‌تر مثل سکیرو رو پلی دادی ، بازی قطعا یه سری گیر و گور داره ، ولی خب نمره کاربری ۸.۵ نشون از "حیف پول" نداره!
سازنده‌ هاش نشون دادن به مخاطبینشون اهمیت میدن ، مشکلی هم باشه درستش میکنن 😉

فعلا كه اهميتى ندادن حالا تا بعد ببينيم چى ميشه.
در مجموع هم از همون كپى درجه ٢ از nioh فراتر نميره حتى اگه اصلاح هم بشه.
از نظر من با دلار ١٠٠ هزار تومنى حيف پوله.

آخرین ویرایش:
بازی خیلی داره حال میده.تا اینجا که خیلی خوب بوده گیم پلی برای من عالیه سنگینی ضربات واقعا حس خوشایندی میده.بنظرم من با یه بازی که واقعا ارزش بازی کردن داره طرفیم.حالا ببینم جلوتر چی میشه.امیدوارم فقط تکرای نشه. در کل به همه کسانی که این سبک بازیا رو دوست دارن پیشنهاد میکنم حتما تجربه کنن بازیو رو.

فعلا كه اهميتى ندادن حالا تا بعد ببينيم چى ميشه.
در مجموع هم از همون كپى درجه ٢ از nioh فراتر نميره حتى اگه اصلاح هم بشه.
از نظر من با دلار ١٠٠ هزار تومنى حيف پوله.
بجز یکی دو تا عنوان معروف که ۶ ۷ سالی بلکه بیشتر ، عرضه میشن!
با دلار ۱۰۰ تومنی هر چیزی حیف پوله :دی
...
بازم میگم مشخصا بازی یه سری ایرادات شاید توی بالانس نبودن سختی داشته باشه ، ولی من ویدئو میبینم تو یوتوب خیلی ها بدون حتی یه دمیج خوردن باس ها رو میزنن فکر میکنم من مشکل دارم :دی

• Like
Reactions: ps3_360_wii
دموشو بازی کردم و واقعا خفن بود! 🔥
میخوام بزودی نسخه کاملشو شروع کنم ، فقط اینو بگم و برم D:
اینکه از وقتی radahn توی dlc الدن رو زدم (همون اپدیت اول بدون نرف شدن بدون باگ کردن یا شیلد) دیگه کلا بخودم میگم هرچقدرهر باسی تو هر بازی ای سخت باشه میزنیش D:

شما ام اگه اونو زدین که قطعا زدین ، دیگه از هیچی تو زندگی نترسین :)) اون برام سخت ترین چیزی بوده که دیدم!!

من امشب با مصيبت زدمش.
بازى اصلا بالانس نيست.

حيف پول واقعا.
Lies of P هم تو انتشار تقریبا اینطور بود که نرفش کردن.

اگه سخته برات به نظرم مدتی بزار کنار شاید براش آپدیت دادن و این رو هم نرف کردن.
==========

اگه قرار باشه آپدیت نرف براش بیاد (دقیقا مثل Lies of P) پس اگه الان تمومش کنی و تروفی هاش رو بگیری در آینده جزو لجندها میشی و مایه مباهات که بیای تو تاپیک بگی داداش من این رو اونموقع که به طور آنبالانسی سخت بود تموم کردم و...
این رو دبیرِ شاخه گیمینگِ ستاد انگیزه دهی به جوانان گفته ، من فقط نقل قول کردم :D

• Like
Reactions: dark souls
P هم تو انتشار تقریبا اینطور بود که نرفش کردن.

اگه سخته برات به نظرم مدتی بزار کنار شاید براش آپدیت دادن و این رو هم نرف کردن.

سختم نيست خياى ولى اصلا سختيش حال نميده فقط رو اعصابه.
روند گيم پلى محيط هر ماموريت اصلا با اون باس اخر همخونى نداره و خيليم كوتاهن هر كدوم و هنوز اوج نگرفته زارت يه باس بد قلق مياد!
نه بازياى سولز لايك نه nioh ها هيچ كدوم اين مشكلو نداشتن.

اگه قرار باشه آپدیت نرف براش بیاد (دقیقا مثل Lies of P) پس اگه الان تمومش کنی و تروفی هاش رو بگیری در آینده جزو لجندها میشی و مایه مباهات که بیای تو تاپیک بگی داداش من این رو اونموقع که به طور آنبالانسی سخت بود تموم کردم و...
این رو دبیرِ شاخه گیمینگِ ستاد انگیزه دهی به جوانان گفته ، من فقط نقل قول کردم :D

حتى اونم اينجورى نبود خدايي.
و از همه بدتر هم اون كوتاهى ماموريتاس.

• Like
Reactions: m.d.makan
دوباره به این پاورپیکس گه برای راهنمای پلاتنیوم اعتماد کردم گند زد به بازیم .یه تروفی داره بازی را باید بدون سامون کردن تموم کنید اونجا نوشته بود میتونید تو ng+ این کارو بکنید منم بازی را تو درجه سختی نرمال استارت زدم از سامون هم استفاده کردم گفتم برای نیو گیم پلاس میزنم easy سامونم نمیکنم تروفی را بگیرم بازی پلات شه حالا معلوم شده به محضی که سامون کنید این تروفی قفل میشه حتی اگه تو ng + هم استفاده نکنید فایده نداره. تنها راهش اینه که کاملا دوباره از lv1 بازی را شروع کنید که شخصا اصلا حال و حوصله دوباره بازی کردن از صفر را ندارم.
گفتم بگم حواستون باشه اگه مثل من گند نزدید تا الان :|

• Like
سختم نيست خياى ولى اصلا سختيش حال نميده فقط رو اعصابه.
روند گيم پلى محيط هر ماموريت اصلا با اون باس اخر همخونى نداره و خيليم كوتاهن هر كدوم و هنوز اوج نگرفته زارت يه باس بد قلق مياد!
نه بازياى سولز لايك نه nioh ها هيچ كدوم اين مشكلو نداشتن.
دقیقا ، دشمنای معمولی یه لوکیشن به چسی بندن راحت میشه زدشون ، حتی دشمنای الیت همون لوکیشن هم سختی شون زیاد نیست اتفاقا حال میده زدنشون ، ولی باس آخر همون لوکیشن بشدت سختی غیر قابل تحملی داره!
من این حالت میشن طوری بازی رو خیلی نمی‌پسندم، دوست داشتم یه اوپن ورلدی-ای مثل الدن رینگ داشته باشه بشه بیشتر چرخید توش ، ولی الان تا میای یه خورده اکسپلوریشن کنی لذت ببری حال کنی ، یه هو یه غول بی شاخ و دم عجیب غریب میندازه جلوت ، Nioh2 هم همین بود :/

• Like
دوباره به این پاورپیکس گه برای راهنمای پلاتنیوم اعتماد کردم گند زد به بازیم .یه تروفی داره بازی را باید بدون سامون کردن تموم کنید اونجا نوشته بود میتونید تو ng+ این کارو بکنید منم بازی را تو درجه سختی نرمال استارت زدم از سامون هم استفاده کردم گفتم برای نیو گیم پلاس میزنم easy سامونم نمیکنم تروفی را بگیرم بازی پلات شه حالا معلوم شده به محضی که سامون کنید این تروفی قفل میشه حتی اگه تو ng + هم استفاده نکنید فایده نداره. تنها راهش اینه که کاملا دوباره از lv1 بازی را شروع کنید که شخصا اصلا حال و حوصله دوباره بازی کردن از صفر را ندارم.
گفتم بگم حواستون باشه اگه مثل من گند نزدید تا الان :|

مطمئنی؟! ای بابا من دارم اینطوری میرم!

مطمئنی؟! ای بابا من دارم اینطوری میرم!
مطمئن که اره ۱۰۰ درصد فقط امکان داره اپدیت بدن درستش کنن من که بازی را تموم کردم یه مدت صبر میکنم ببینم فیکس میکنن یا نه.
همین الانشم یکسری تروفی های مربوط به ساید کوئست ها ایراد داره باز نمیشه راه حلشم اینه که بدون خاموش کردن دستگاه یه ضرب همشون را بری مثلا تروفی رد کردن تمام bonus mission را باید بدون خاموش کردن دستگاه یا بیرون اومدن از بازی هر ۲۴ تاشونو یه ضرب بری تا باز بشه البته از چک پویت اخر میشه رفت ولی مسخرست.
من نمیدونم اینا تستر ندارن قبل ریلیز بازی ها این موارد را تست نمیکنن

• Like
Reactions: Farh@d

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or