بله نوید جان این شخص ِ شخیص لینچ عزیز دل هستند .
این تصویری که گذاشتی به احتمال زیاد همون قابلیت Down and Dead هست .
=========================
این مصاحبه دیروز در قسمت اخبار قرار گرفت الان هم اینجا میزارم تا بقیه ی دوستانی که به اونجا سر نمیزنند از این مصاحبه استفاده کنند :
کشت و کشتار ! حمله به نیرو های امنیتی ! بر هم زدن ارامش یک کشور ! کشتن همسر ! گذراندن این روز های سگی با 2 اعجوبه ی دنیای تبهکاری ! کین / لینچ ! همه در امریکا از دست انها جانشان به لب رسیده است ! اما این دفعه قرار نیست 2 جانی ِ روانی ما امریکایی ها را مجنون کنند ! این بار انها به اسیا ی شرقی امده اند ! در دل حادثه ! برای گرفتن حق خود از تبهکار ها و باند های زیرزمینی چینی ! ایا ایندفعه هم ما را محو داستان خود میکنند ؟ این سوالی است که طرفداران قسمت اول از Karsten Lund کارگردان بازی دارند !
نظر شما را به مصاحبه ی ایشان در مورد Kane & Lynch 2: Dog Days جلب میکنم .
خیلی خب ! من میخوام چنتا سوال در مورد جامعه خودمون بپرسم ! ممکنه بعضی از اونها کاملا بی ادبانه باشه !
جالبه ! خب من میبینم اگر توانایی جواب دادن داشته باشم به اونها جواب خواهم داد !
خب بازی Free - Roaming خواهد بود ؟
نه
پس بازی خطی است ؟
بازی خطی هست و تحت روایت داستان ! اما شما در بازی چندین راه در طول مراحل خواهید داشت ! اونها راهای متنوعی هستن برای کامل کردن حساب های مختلف !
و ما میتونیم در بازی هم در نقش Kane و هم Lynch ظاهر بشیم ، درسته ؟
در co-op ؟ البته ، اما اگه شما قراره فقط Single - Player رو بازی کنید فقط میتونید هدایت Lynch رو به عهده بگیرید !
یا کل بازی در یک شهر میگذره ؟ فقط در شانگهای ؟
بعله
ایا در ماموریت ها سگ هم وجود دارد ؟
اُه ، بعله !
تعداد خیلی زیادی سگ ؟
نه تعداد زیادی اما اره سگ ها وجود دارند !
کدوم یکی از پایان های بازی نسخه ی اول قراره اغاز داستان نسخه ی دوم باشه ؟
شما میتونید انتخاب کنید
ما میتونیم انتخاب کنیم ؟ یعنی میتونیم شروع متفاوتی داشته باشیم ؟
بازی یک جور داستان منفعل و جدایی از بازی اول دارد ! اینکه ایا کین اون افراد رو نجات داد یا نه یا اونها در بازی حضور دارند یا خیر ! اهمیت چندانی ندارد .
شما چگونه میخواهید یه عنوان متفاوت TPS مبارزه ای ، کاور گیری بسازید ؟ در حالی که هم اکنون تعداد زیادی از انها در بازار موجود است!
درسته ، تعداد زیادی از اونها در بازار وجود دارند ! اما ما از مکانیک Down and Dead در بازی استفاده میکنیم ! وقتی شما از اون استفاده میکنید یک دینامیک جدید را احساس میکنید !
شما فقط قرار نیست تمام مدت در کاور گرفتن باشید ! شما باید در بازی سینه خیز برید و عقب نشینی کنید ! و همینطور میتونید از کاور در راه مختلف دیگه ای استفاده کنید ! ما در بازی کاور های نابود شونده ی بسیاری داریم ان موقع است که شما میفهمید که از کدام باید استفاده میکردید و از کدام نباید !
میشه کمی در مورد قابلیت Down and Dead توضیح بدهید !
بعله . مثلا شما در حال درگیری هستید ، به جای داشتن حمله ی یه سره و درجا نابود کردن که در بعضی موارد مشکل ساز است ، شما باید یه شانس دیگه رو امتحان کنید ! شما میتونید از Down and Dead استفاده کنید وقتی که مورد اصابت ضربه ی گلوله قرار گرفتید میتونید این قابلیت رو انتخاب کنید ! دوربین دور شما میچرخه و شما رو میخوابونه تا شما بتونید پشت سر هم به اونها شلیک کنید ! یا این فرصت رو به شما میده تا سینه خیز یه کاور پیدا کنید و عقب نشینی کنید !
یه کم به Left 4 Dead شباهت دارد ؟
بعله ولی من فکر نکنم شما اونجا میتونستید جا به جا بشید درسته ؟
نه !
اما اینجا میتونید سینه خیز به اطراف بگردید و جای خودتون رو روی زمین تغییر بدهید !
ایا باز هم سیستم فرمان دادن وجود دارد ؟
نه ، ما نوعی تصمیم گیری اگاهانه خلق کردیم که نشان دهنده ی شدت عمل در یک بازی شوتر بر اساس المان های تاکتیکال است
شما قصد دارید در این شماره بیشتر بر روی جرم و جنایت فوکوس کنید ( تمرکز کنید )
بعله
چه بازی هایی از زمان Kane & Lynch 1 تا حالا شما را تحت تاثیر قرار دادند ؟
فک میکنم خیلی از بازیها ، از نظر چشم انداز مکانیک بازیها ، Call Of Duty , Uncharted ! هر دو Gears Of War ! ما این دو رو دوست داریم و احساس خوب و قویی به ما میده ! ما به بازیهای زیادی توجه میکنیم و بسیاری از اونها رو بازی میکنیم !
ای واضح است که استایل You Tube ای شما یکی از مهمترین دلایل متمایز کردن بازی شماست ! چه زمانی شما تصمیم گرفتید جلوه های گرافیکی خودتون رو از رقابت های موجود جدا کنید ؟
فک کنم خیلی زود ! بعضی چیز ها که برای من جالب هست اینه که تا کجا میشه برای باور پذیری و رئالیسم پیش رفت ! و این راه متفاوتی هست از انچه مردم دیگر انجام میدهند !
Photo - Realism همان چیزی است که مردم در سبب رسیدن به ان هستند ! تکسچر های واقعی ، وضوح تصویر بسیار بالا ، من فکر نمیکنم ما به این چیز ها احتیاج داشته باشیم ! من فکر میکنم راه زیاد دیگری برای یافتن این رئالیسم وجود دارد ، و ما ان را بهبود خواهیم بخشید !
شما چقدر بر روی مالتی پلیر بازی تمرکز کرده اید و چند مود برای این بخش در نظر گرفته اید ؟
ما مود های زیادی را برای این بخش در نظر گرفته ایم ولی الان نمیتونم بگم این مود ها چنتاست . ما دارای بخش مالتی پلیر و co-op به صورت 8 نفره در بخش Versus هستیم ! ما همچنین co-op انلاین نیز خواهیم داشت ! ما مود های مالتی پلیر بسیاری داریم و بر روی انها مشغول کار هستیم ولی مشخصا اکنون نمیتوانیم انها را برای شما نمایش دهیم ! ما بر روی این بخش کار میکنیم تا تجربه ی یک مالتی پلیر بی نظیر را خلق کنیم ! ما قرار است برای بخش مالتی پلیر نیز به اصطلاح یک لانچ جدا داشته باشیم چون بسیار بزرگ است
پس Co-op افلاین هم در بازی وجود دارد ؟
بعله !
مشخصا خیلی خوبه !
بعله چون شما با دوستتون به راحتی بازی خواهید کرد وقتی روی یه مبل نشستید !
خب وقت سوال ها ی جدید رسیده ! بازی اول نه در فروش نه در نقد ها جایگاه مطلوبی نداشت ! فکر نمیکنید اینها بر روی نظر مردم در مورد Kane & Lynch 2 اثر بگذارد ؟
شما فکر میکنید چه چیزی باعث فروش نه چندان خوب ان بود ؟ من دوست دارم اینو بدونم !
من نمیدونم ! اینو از شما پرسیدم !
این درست نیست ! بازی در نقد ها زیاد موفق نبود ولی در مورد فروش خیلی خوب عمل کرد !
بازی چقدر فروخت ؟
من فکر کنم 1.7 میلیون نسخه فروش داشت .
w0w !
این واقعا برای اولین بازی از یک فرانچایز عالیه ! این دلیلی شد برای ما تا ادامه ی بازی را بسازیم ! و من فکر میکنم مردم باید قبل از خرید نسخه ی دوم نسخه ی اول را امتحان کنند !
چه پلتفرم هایی برای بازی در نظر گرفته شده ؟ ایا بازی ورژن PC خواهد داشت ؟
بعله !
پس PC و 360 و PS3 ؟
بعله
ایا قراره Kane & Lynch یک سری بازی ادامه دار باشند ؟
منظورتون فرانچایز Kane & Lynch هست ؟
بعله
امیدوارم
در این مورد نحوه فروش مسلما تاثیر گذار است !
همیشه مقدار فروش موثر است ، درسته ؟ اما من فکر میکنم در این مورد چیز های دیگری نیز دخیل است ! من فکر نمیکنم این اخرین بازی این سری باشه !
چرا شما Kane & Lynch 2 رو میسازید ولی Freedom Fighters 2 را نمیسازید ؟
( خنده فرمودند :biggrin1: ) نظری ندارم ! ما بازی های بسیاری داریم !
برگردیم به استایل گرافیکی شما ، فکر میکنید انتخاب این استایل در رقابت با دیگران مخاطب شما را سورپرایز می کند ؟
صادقانه بگویم که من امیدوارم ! من فکر میکنم بعضی از اونها رو سورپرایز کند ! هدف ما اینه که مرز های خودمون رو کمی توسعه بدهیم ! و به همین دلیل ما به این استایل احتیاج داشتیم !
هرکی که این رو بازی کرده خیلی مطمئنه و من فکر نمیکنم شما سوپرایز نشید !
ما لاز داریم تا بعضی کار ها را برای ساخت چیز های جدید انجام دهیم !
الان که با Square Enix کار میکنید ایا انها ازادی لازم را در اختیار شما گذاشته اند ؟
من تغییری در میزان ازادی خود از گذشته تا به حال ندیدم !
از زمانی که با انها هستید چه چیز هایی تغییر داشته اند ؟
من نمیتونم چیزی در این مورد بهتون بگم ! تمرکز ما در IO Interactive خلق فرانچایز ها و نجربه های گیم جدید برای لذت بردن گیمر هاست !
و ما الان هم داریم راه قدیم رو ادامه میدیم و مهم نیست به چه صورت !
Kane & Lynch 2: Dog Days برای 3 پلتفرم PS3 , PC و 360 امسال عرضه خواهد شد .
موفق باشید .