Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله نوید جان این شخص ِ شخیص لینچ عزیز دل هستند .
این تصویری که گذاشتی به احتمال زیاد همون قابلیت Down and Dead هست .

=========================

این مصاحبه دیروز در قسمت اخبار قرار گرفت الان هم اینجا میزارم تا بقیه ی دوستانی که به اونجا سر نمیزنند از این مصاحبه استفاده کنند :

کشت و کشتار ! حمله به نیرو های امنیتی ! بر هم زدن ارامش یک کشور ! کشتن همسر ! گذراندن این روز های سگی با 2 اعجوبه ی دنیای تبهکاری ! کین / لینچ ! همه در امریکا از دست انها جانشان به لب رسیده است ! اما این دفعه قرار نیست 2 جانی ِ روانی ما امریکایی ها را مجنون کنند ! این بار انها به اسیا ی شرقی امده اند ! در دل حادثه ! برای گرفتن حق خود از تبهکار ها و باند های زیرزمینی چینی ! ایا ایندفعه هم ما را محو داستان خود میکنند ؟ این سوالی است که طرفداران قسمت اول از Karsten Lund کارگردان بازی دارند !

نظر شما را به مصاحبه ی ایشان در مورد Kane & Lynch 2: Dog Days جلب میکنم .

kanelynch2.jpg

خیلی خب ! من میخوام چنتا سوال در مورد جامعه خودمون بپرسم ! ممکنه بعضی از اونها کاملا بی ادبانه باشه !

جالبه ! خب من میبینم اگر توانایی جواب دادن داشته باشم به اونها جواب خواهم داد !

خب بازی Free - Roaming خواهد بود ؟

نه

پس بازی خطی است ؟

بازی خطی هست و تحت روایت داستان ! اما شما در بازی چندین راه در طول مراحل خواهید داشت ! اونها راهای متنوعی هستن برای کامل کردن حساب های مختلف !

و ما میتونیم در بازی هم در نقش Kane و هم Lynch ظاهر بشیم ، درسته ؟

در co-op ؟ البته ، اما اگه شما قراره فقط Single - Player رو بازی کنید فقط میتونید هدایت Lynch رو به عهده بگیرید !

یا کل بازی در یک شهر میگذره ؟ فقط در شانگهای ؟

بعله

ایا در ماموریت ها سگ هم وجود دارد ؟

اُه ، بعله !

تعداد خیلی زیادی سگ ؟

نه تعداد زیادی اما اره سگ ها وجود دارند !

کدوم یکی از پایان های بازی نسخه ی اول قراره اغاز داستان نسخه ی دوم باشه ؟

شما میتونید انتخاب کنید

kaneandlynch6.jpg

ما میتونیم انتخاب کنیم ؟ یعنی میتونیم شروع متفاوتی داشته باشیم ؟

بازی یک جور داستان منفعل و جدایی از بازی اول دارد ! اینکه ایا کین اون افراد رو نجات داد یا نه یا اونها در بازی حضور دارند یا خیر ! اهمیت چندانی ندارد .

شما چگونه میخواهید یه عنوان متفاوت TPS مبارزه ای ، کاور گیری بسازید ؟ در حالی که هم اکنون تعداد زیادی از انها در بازار موجود است!

درسته ، تعداد زیادی از اونها در بازار وجود دارند ! اما ما از مکانیک Down and Dead در بازی استفاده میکنیم ! وقتی شما از اون استفاده میکنید یک دینامیک جدید را احساس میکنید !
شما فقط قرار نیست تمام مدت در کاور گرفتن باشید ! شما باید در بازی سینه خیز برید و عقب نشینی کنید ! و همینطور میتونید از کاور در راه مختلف دیگه ای استفاده کنید ! ما در بازی کاور های نابود شونده ی بسیاری داریم ان موقع است که شما میفهمید که از کدام باید استفاده میکردید و از کدام نباید !

میشه کمی در مورد قابلیت Down and Dead توضیح بدهید !

بعله . مثلا شما در حال درگیری هستید ، به جای داشتن حمله ی یه سره و درجا نابود کردن که در بعضی موارد مشکل ساز است ، شما باید یه شانس دیگه رو امتحان کنید ! شما میتونید از Down and Dead استفاده کنید وقتی که مورد اصابت ضربه ی گلوله قرار گرفتید میتونید این قابلیت رو انتخاب کنید ! دوربین دور شما میچرخه و شما رو میخوابونه تا شما بتونید پشت سر هم به اونها شلیک کنید ! یا این فرصت رو به شما میده تا سینه خیز یه کاور پیدا کنید و عقب نشینی کنید !

یه کم به Left 4 Dead شباهت دارد ؟

بعله ولی من فکر نکنم شما اونجا میتونستید جا به جا بشید درسته ؟

نه !

اما اینجا میتونید سینه خیز به اطراف بگردید و جای خودتون رو روی زمین تغییر بدهید !

ایا باز هم سیستم فرمان دادن وجود دارد ؟

نه ، ما نوعی تصمیم گیری اگاهانه خلق کردیم که نشان دهنده ی شدت عمل در یک بازی شوتر بر اساس المان های تاکتیکال است

شما قصد دارید در این شماره بیشتر بر روی جرم و جنایت فوکوس کنید ( تمرکز کنید )

بعله

چه بازی هایی از زمان Kane & Lynch 1 تا حالا شما را تحت تاثیر قرار دادند ؟

فک میکنم خیلی از بازیها ، از نظر چشم انداز مکانیک بازیها ، Call Of Duty , Uncharted ! هر دو Gears Of War ! ما این دو رو دوست داریم و احساس خوب و قویی به ما میده ! ما به بازیهای زیادی توجه میکنیم و بسیاری از اونها رو بازی میکنیم !

kanelynch2-a.jpg

ای واضح است که استایل You Tube ای شما یکی از مهمترین دلایل متمایز کردن بازی شماست ! چه زمانی شما تصمیم گرفتید جلوه های گرافیکی خودتون رو از رقابت های موجود جدا کنید ؟

فک کنم خیلی زود ! بعضی چیز ها که برای من جالب هست اینه که تا کجا میشه برای باور پذیری و رئالیسم پیش رفت ! و این راه متفاوتی هست از انچه مردم دیگر انجام میدهند !
Photo - Realism همان چیزی است که مردم در سبب رسیدن به ان هستند ! تکسچر های واقعی ، وضوح تصویر بسیار بالا ، من فکر نمیکنم ما به این چیز ها احتیاج داشته باشیم ! من فکر میکنم راه زیاد دیگری برای یافتن این رئالیسم وجود دارد ، و ما ان را بهبود خواهیم بخشید !

شما چقدر بر روی مالتی پلیر بازی تمرکز کرده اید و چند مود برای این بخش در نظر گرفته اید ؟

ما مود های زیادی را برای این بخش در نظر گرفته ایم ولی الان نمیتونم بگم این مود ها چنتاست . ما دارای بخش مالتی پلیر و co-op به صورت 8 نفره در بخش Versus هستیم ! ما همچنین co-op انلاین نیز خواهیم داشت ! ما مود های مالتی پلیر بسیاری داریم و بر روی انها مشغول کار هستیم ولی مشخصا اکنون نمیتوانیم انها را برای شما نمایش دهیم ! ما بر روی این بخش کار میکنیم تا تجربه ی یک مالتی پلیر بی نظیر را خلق کنیم ! ما قرار است برای بخش مالتی پلیر نیز به اصطلاح یک لانچ جدا داشته باشیم چون بسیار بزرگ است

پس Co-op افلاین هم در بازی وجود دارد ؟

بعله !

مشخصا خیلی خوبه !

بعله چون شما با دوستتون به راحتی بازی خواهید کرد وقتی روی یه مبل نشستید !

خب وقت سوال ها ی جدید رسیده ! بازی اول نه در فروش نه در نقد ها جایگاه مطلوبی نداشت ! فکر نمیکنید اینها بر روی نظر مردم در مورد Kane & Lynch 2 اثر بگذارد ؟

شما فکر میکنید چه چیزی باعث فروش نه چندان خوب ان بود ؟ من دوست دارم اینو بدونم !

من نمیدونم ! اینو از شما پرسیدم !

این درست نیست ! بازی در نقد ها زیاد موفق نبود ولی در مورد فروش خیلی خوب عمل کرد !

بازی چقدر فروخت ؟

من فکر کنم 1.7 میلیون نسخه فروش داشت .

w0w !

این واقعا برای اولین بازی از یک فرانچایز عالیه ! این دلیلی شد برای ما تا ادامه ی بازی را بسازیم ! و من فکر میکنم مردم باید قبل از خرید نسخه ی دوم نسخه ی اول را امتحان کنند !

چه پلتفرم هایی برای بازی در نظر گرفته شده ؟ ایا بازی ورژن PC خواهد داشت ؟

بعله !

پس PC و 360 و PS3 ؟

بعله

ایا قراره Kane & Lynch یک سری بازی ادامه دار باشند ؟

منظورتون فرانچایز Kane & Lynch هست ؟

بعله

امیدوارم

در این مورد نحوه فروش مسلما تاثیر گذار است !

همیشه مقدار فروش موثر است ، درسته ؟ اما من فکر میکنم در این مورد چیز های دیگری نیز دخیل است ! من فکر نمیکنم این اخرین بازی این سری باشه !

Freedom-Fighters.jpg

چرا شما Kane & Lynch 2 رو میسازید ولی Freedom Fighters 2 را نمیسازید ؟

( خنده فرمودند :biggrin1: ) نظری ندارم ! ما بازی های بسیاری داریم !

برگردیم به استایل گرافیکی شما ، فکر میکنید انتخاب این استایل در رقابت با دیگران مخاطب شما را سورپرایز می کند ؟

صادقانه بگویم که من امیدوارم ! من فکر میکنم بعضی از اونها رو سورپرایز کند ! هدف ما اینه که مرز های خودمون رو کمی توسعه بدهیم ! و به همین دلیل ما به این استایل احتیاج داشتیم !
هرکی که این رو بازی کرده خیلی مطمئنه و من فکر نمیکنم شما سوپرایز نشید !
ما لاز داریم تا بعضی کار ها را برای ساخت چیز های جدید انجام دهیم !

الان که با Square Enix کار میکنید ایا انها ازادی لازم را در اختیار شما گذاشته اند ؟

من تغییری در میزان ازادی خود از گذشته تا به حال ندیدم !

از زمانی که با انها هستید چه چیز هایی تغییر داشته اند ؟

من نمیتونم چیزی در این مورد بهتون بگم ! تمرکز ما در IO Interactive خلق فرانچایز ها و نجربه های گیم جدید برای لذت بردن گیمر هاست !
و ما الان هم داریم راه قدیم رو ادامه میدیم و مهم نیست به چه صورت !

Kane & Lynch 2: Dog Days برای 3 پلتفرم PS3 , PC و 360 امسال عرضه خواهد شد .

موفق باشید .

احتمالا مثل همون نسخه ي قبل بايد بريم تو كار گيم پلي داستان :biggrin1:
گور باباي گرافيك . :biggrin1:
اون بازی برای 07 خوب بود. الان دیگه قابل بازی کردن نیست. دیروز تو یک بعد از ظهر دلانگیز تمومش کردم. واقعا رو اعصابه.

اون بازی برای 07 خوب بود. الان دیگه قابل بازی کردن نیست. دیروز تو یک بعد از ظهر دلانگیز تمومش کردم. واقعا رو اعصابه.
بابا فریدون قبول کن گرافیکش واسه همون 07 هم داغون بود!:biggrin1:من فقط به لطف داستانش ترغیب میشدم که برم که انصافا هم تو این زمینه عالی بود!:smile: اینجا هم که باید این لینچ ـه دیوونه(:love:)رو کنترل کنیم که لذت بازی رو دو چندان میکنه!:biggrin1:
من که فکر نمیکنم پیشرفت خاصی نسبت به شماره ی اولش بکنه!:smile:

خب دیدم بعضی ها از گرافیک داغون حرف میزدن.
اخرین تریلر از نسخه 360 بازی که ماله امروزه ندیدم کسی بزاره :
http://www.vg247.com/2010/03/17/kane-and-lynch-2-dog-days-out-on-august-24-new-trailer-released/

فقط من موندم با دینش چی میخواید بگید ؟!

گرافیکش خوبه تو این trailer ولی عالی نیست:smile:
ممنون داغ داغ بود;)

برو بچ داستان بازی شماره یک به کلی از ذهنم پاک شده . نمیدونم چرا از اخر بازی هیچ چیز یادم نمیاد:cheesygri یه نفر اگه وقت کرد یادمون بیاره . راستی بحث فیلم هم داغه
David Fincher

فیلمو بسازه چه فیلمی میشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or