وای خدای من.
باورم نمی شه.اون زمان وقتی بازی می کردم بعضی جاها از شدت خشونت کم مونده بود گریه کنم!!!(شوخی)
یادمه بهش می گفتن هیتمن 5.منم از شدت خوشحالی مردم.ولی بعد از نصب با یه خشونتی مواجه شدم که نمی دونستم چیکار کنم!!!
ولی واقعا خوشحال شدم که دومین سریش هم میاد!!!
تور و خدا حرف نزن ارش ابروی هرچی گیمر رو بردی !!!:d
=================
درود
طبق خبری که از طریق IO Interactive هم اینک که نه چند ساعت پیش :d به دستمون رسید تاریخ ریلیز بازی سال 2010 اعلام شد .
بازی برای 3 پلتفرم PC , PS3 و 360 عرضه خواهد شد .
بازی طبق گفته ی در میان گروه های تبهکاری زیرزمینی شانگهای رخ میدهد
اولین ویدئویی که از طریق IO برای Announce بازی چند ساعت پیش ریلیز شد و " Bowlling For Shanghai " نام داشت . در محله ای در شانگهای اتفاق میافتاد ! از انجایی که ویژال بازی در این ویدئو بسیار عجیب و به سبک فیلم های مستند بود به نظر میرسه از طریق یه دوربین مخفی شاهد وقایع بوده باشیم .
به نظر میرسه خشونت بازی از نسخه اول هم بیشتر خواهد بود پس همه برای اینکه بازی AO شود دعا می کنیم !!!
بسیار عالی!امیدوارم از این جور صحنه ها تو بازی زیاد باشه!
با خشونت زیادم موافقم:twisted:
ولی من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد شماره ی یکش خیلی خشن بوده باشه...:biggrin1:
من فعلا يه تيزر بيشتر نديدم ولي ماجرا از اين قراره:
اين قسمت تويه شانگهاي اتفاق مي افته. در ويديو نشون داده ميشه كه يك دوربين مدار بسته رستوران چيني داره از رستوران فيلم ميگيره. همه مشغول غذا خوردن هستند كه ناگهان كين و لينچ در حالي كه مادر زاد لخت هستند به سمت در مي آند. انقدر حول كردن كه نمي تونند در رو باز كنند. لينچ در رو باز مي كنه و با كين هردو تويه رستوران ميدوند... يه نفر كه معلوم نيست كيه از بيرون در رستوران رو به گلوله ميبنده و تمام شيشه ها رو ميريزه. كين و لينچ از ترس دارند فرار مي كنند كه پاي لينچ سور ميخوره و با سر ميره تو ميزه غذا خوري.
ميز با تمام وسايلش ميره رو هوا و كين از اون ور در ميره. يك سگ يهو مياد و دست لينچ رو ميگيره شروع ميكنه حمله به اون ، و اينجاست كه كين با سيني مياد و به سگ حمله مي كنه.
خلاصه بل بشوييه و تهه خندست.
كين و لينچ دو تا از بهترين شخصيت هاي مكمل هستند كه تضاد رفتاري و اخلاقيشون رو خيلي جالب ميتونيد تو بازي ببينيد.
مستندات:
چيزي كه من ديدم اينه كه IO حس طنز Mini Ninjas رو به بازي وارد كرده و اين خيلي جالبه. (خدا كنه شوخي ها ي با Hitman رو بيشتر كنند).
IO داره از نوعي سيستم تبليغ براي اين بازي استفاده مي كنه كه جديدا خيلي مود شده. اين نوع تبليغ ها اطلاعات گنگي رو از موضوع مورد نظر ميده و همين باعث بحث بر انگيز شدن و در نتيجه تاپ شدن بازي ميشه.
مرسی حمید رضا ! خیلی زیبا و Fun بود . من که خیلی از این 2 تا کرکتر خوشم میاد . اگه بتونن فیلم رو هم به خوبی بازی در بیارن که عالی میشه . مثل اینکه شماره دوم بسیار بیشتر سینمایی شده و خشونت هم شدیدا افزایش یافته :d یعنی امکانش هست AO بشه :d