Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تریلر جدید و مد جدید مولتی پلیر معرفی شد
fragile alliance
خیلی جالب هست.به این شکله که شما چند نفره به بانک دستبرد میزنید و بعد باید فرار کنید.حالا می تونید همه به هم وفادار باشید و با هم همکاری کنید و پول ها رو بین خودتون تقسیم کنید و یا میتونید زمانی که دیدید خیلی پول توی کیفتون دارید به دوستاتون خیانت کنید و تنهایی با پولا فرار کنید البته اگه بتونید! و اگرم نتونید پولا مال دوستان میشه و شما توی ورود بعدی ،اینبار نقش یه پلس رو بازی میکنید و بر علیه رفیقای سابق میشید
اگه وفادار بمونید درصد وفادار بودنتون میره بالا و اگه خیانت کنید مهر خیانت میخووره رو پیشونیتون
اگه آدم زیاد نکشید و پول زیاد بردارید یه PRO محسوب میشید و اگه آدم زیاد بکشید و پول کمتر بردارید ، روانی(!psychopath) محسوب می شید!
به نظر فوق العاده میاد

دوستان من یه خواهش دارم ، کسی که چیزی از ویژال افکت و افکت های گرافیکی بازی نمیدونه ، مصاحبه های سازنده ها رو نخونده ، حرفی در مورد بازی نزنه ، کسی مجبورتون نکرده اینقدر نظرات اندیشمندانه بدید !
برید بازی های مالِ گرافیکی رو بازی کنید ، چون این بازی گرافیک مالیِ نداره ROFLMAO !!!

شدیدا دل و روح ِ منو برده این شات ها فریدون :d لامصبا فیلم سینمایی درست کردن ! یه داکیومنتریِ خشن ِ بی پدر مادر ! وای که چه حالی میده همچین بازیی :d

دمت جهنم فری :d

شدیدا دل و روح ِ منو برده این شات ها فریدون :d لامصبا فیلم سینمایی درست کردن ! یه داکیومنتریِ خشن ِ بی پدر مادر ! وای که چه حالی میده همچین بازیی :d

دمت جهنم فری :d
قربانت :دی.
دو سه تا مود خفن برای مالتی پلیرش جفت و جور کردن که بیا و ببین. کت شلوار پوش بیاد بریم ماموریت :دی.

نسخه 1 این بازی از نظر GameZone بدترین بازی سال شد!!!!!!

من اون موقع نتونستم بازی کنم یعنی اونقدر مضخرف بود؟؟ چرا نسخه 2 ساختن اگه بدترین بازی سال خودش شده!؟؟!

نسخه 1 این بازی از نظر GameZone بدترین بازی سال شد!!!!!!

من اون موقع نتونستم بازی کنم یعنی اونقدر مضخرف بود؟؟ چرا نسخه 2 ساختن اگه بدترین بازی سال خودش شده!؟؟!
یه زره یه جوری بود ولی اون یارو هم دیگه پیاز داغش رو زیاد کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or