Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از چیزایی که منو خیلی ازار میده همین سانسورش هست نتونستن افکت پوکیدن سر یارو رو بسازن ور داشتن شطرنجی کردن=))
lol
الان فکر کردی خیلی از بازی حالیت شده نه ؟ اصلا دلیل اینکه اونجا رو شطرنجی کردن برا همین بوده که شما میگی ! ROFLMAO

بس کن دیگه ، اگه نظرت منفی بود همون یه بار که گفتی عالم و ادم فهمیدن ، لطف کن دیگه رو اعصابمون پیاده روی نکن .

• Like
Reactions: Daedalus
دوستان لطفا co-op بازی رو از دست ندین همونطور که گفتم تنها نکته ی مثبت بازیه
اگر انتقاداتم دوستان رو ناراحت کرد معذرت میخوام :)

میگم رفیق شما که بازی کردی این kane 7 lynch رو رو انلاینت !
تو لیست بازی هات تو پروفایلت دیدم !
بن میشی ها !

بن میشی ها !
اره راست میگی اخه من دو تا پروفایل دارم یکی اف یکی ان اشتباهی این رو تو تون انه انداختم
در ضمن من خودم زیاد از این سوتی دادم ولی بن نشدم
در ضمن از بن شدن بدم نمیاد بهونه بیاد دستم برم باندل ریچ رو بخرم:d:x

بن میشی ها !
من اشتباهی با 2 تا اچیومنتی که ازش گرفتم! :(( و اچیومنت هامو خطشه دار کردم!:(( به لایو وصل شدم(ذیسک تو دستگاه نبود) حالا بن نشم! :((

من اشتباهی با 2 تا اچیومنتی که ازش گرفتم! :(( و اچیومنت هامو خطشه دار کردم!:(( به لایو وصل شدم(ذیسک تو دستگاه نبود) حالا بن نشم! :((
چیزی نمیشه- معمولا بازی رو قبل از انتشار دست خیلی از ریویو کننده ها میدن- به این احتمال که تو یکی از اونایی انشا... چیزی نمیشه:دی-ولی دیگه تا 4 روز قید لایو رو بزن:دی

کلا این کارم نمیکردی همگی بن میشدیم.نگران نباش!:d
ببینید من کی گفتم.:d
-------------
داستان بازی از کدوم پایان شماره اولش شروع میشه؟

خو منم بازی رو تموم کردم ولی اشکالاتی هم این بازی داشتش ( خوب همه ی بازی ها اشکالاتی هم داره . - باشه خوب بذار حالا بگم بعد غر غر کن ) خوب اول اینکه به نظرم یه ریزه بازی کوتاه بودش . دوم اینکه بازی فیزیک خوبی داشت ولی جاهایی هم سوتی زیاد دیده می شد ینی باگاهی هم تو قسمت فیزیکش بود . بعد اینکه این قسمت شطرنجی کردنشم ضایع بود زیاد حال نکردم . از داستانشم زیاد خوشم نیومد داستان خیلی ساده ای داشت یه خورده آخرشم بعد تموم شد که به نظرم ممکنه نسخه دیگه هم ازین بازی بسازن . بعد این دوربینشم دوربینه خوبی بود که خودم بیشتر به خاطره این مورد رفتم بازی رو خریدم و یه جوری هم این دوربین کمک کرده بود که ضعف های گرافیکیشو بپوشونه . بعدش به نظرم وقتی صحبت می کردن اصلا دهنشون تکون نمی خورد ولی دیالوگای قشنگی داشتش . اصلا کلا سوتی تو این بازی کم نبود .
خوب آخرم نمره ی من به این بازی :
گرافیک : 8
داستان : 8
گیم پلی : 8
موسیقی و صدا گذاری : 8
نمره کل : 8
جذابیت : 8.5

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or