Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نسخه اول هم بازی فوق العاده ای بود،منتها خیلی ها خوششون نیومد ولی اونا که خوششون اومده مثل چی منتظر این نسخه هستند-که این یکی فکر کنم خیلی بهتر تر باشه

یه سوتی خفن از بازی گرفتم:
تو یکی از مراحل به نظر میرسه که قطرات بارون روی زمین میریزه اما وقتی به محیط بازی نگاه میکنی بارونی در کار نیست:))
به این نتیجه رسیدم 1/10 نمره ی خوبی هست برای بازی تازه با ارفاق

آخرین ویرایش:
یه سوتی
یه سوتی هم از من :
یارو رو کشتم و رسما مرد(واقعا مردها) بعد دوباره پاشد وشروع کرد منو بزنه :d
بعد یک باز از ارتفاع پریدم بدونه این که افکتی داشته (مثلا یه زانویی خم بشه یا چیزی) به راه رفتن ادامه داد :d
ولی به همینم راضییم!!!

خوب من هم بازی کردم....
خداییش بازی خیلی خوبیه و به نظر من 8 حقش هست.ولی یه نکته ای مهمه و اون هم اینه که به نظر من سینگل پلیر این بازی در حد مولتی پلیرش قوی نیست.

من که مود arcade رو بازی کردم واقعا لذت بردم خیلی انلاین نوآورانه و باحالی هستش بسیار جالب و اعتیادآور.و البته کلا اکشن بازی خیلی نفس گیر.

در مورد ایرادای بازی هم :

1-کسایی که به دوربین بازی ایراد می گیرن و مخصوصا از دویدن شخصیتها و لرزیدن دوربین ناراحت هستن تو تنظیمات off کنن تا خیالشون راحت بشه

2-گرافیکشم که انصافا خوب ...کلا سینماتیکه و گاها هم خیلی طبیعی میشه آدم کیف می کنه:dفقط یکم از نظر تکنیکی عالی نیس

3-یکی هم هوش مصنوعی که تقریبا میشه گفت نسبتا متوسطه و دیگه اینقدرا هم آشغال نیس.

خوب من هم بازی کردم....
خداییش بازی خیلی خوبیه و به نظر من 8 حقش هست.ولی یه نکته ای مهمه و اون هم اینه که به نظر من سینگل پلیر این بازی در حد مولتی پلیرش قوی نیست.

من که مود arcade رو بازی کردم واقعا لذت بردم خیلی انلاین نوآورانه و باحالی هستش بسیار جالب و اعتیادآور.و البته کلا اکشن بازی خیلی نفس گیر.

در مورد ایرادای بازی هم :

1-کسایی که به دوربین بازی ایراد می گیرن و مخصوصا از دویدن شخصیتها و لرزیدن دوربین ناراحت هستن تو تنظیمات off کنن تا خیالشون راحت بشه

2-گرافیکشم که انصافا خوب ...کلا سینماتیکه و گاها هم خیلی طبیعی میشه آدم کیف می کنه:dفقط یکم از نظر تکنیکی عالی نیس

3-یکی هم هوش مصنوعی که تقریبا میشه گفت نسبتا متوسطه و دیگه اینقدرا هم آشغال نیس.
جون ما:d
میشه آدرس دقیقش رو بدی ؟؟؟

باو چی شد!:دی!هر چی ترد میاد جلو فحش ها بیشتر میشه!!:دی
یه مدت دوستان بازی خوب نکردن(خشکسالی بازی تو تابستون) حالا جو گیر شدن و این حرفا رو میزنن(حالا من نمیدونم شاید واقعا بکش برو جلوی خرکی و بدون تنوع واسه بعضی ها لذت بخشه)

جون ما:d
میشه آدرس دقیقش رو بدی ؟؟؟

تو قسمت options یه گزینه هست به اسم stable cam یا safe cam (دقیقا اسمشو یادم نیس ولی همچین چیزیه)اگه اونو enable کنید دوربین دیگه تکون نمیخوره و وقت دویدن و کاور گرفتن و شلیک کردن و اینا ثابت میمونه.

تو قسمت options یه گزینه هست به اسم stable cam یا safe cam (دقیقا اسمشو یادم نیس ولی همچین چیزیه)اگه اونو enable کنید دوربین دیگه تکون نمیخوره و وقت دویدن و کاور گرفتن و شلیک کردن و اینا ثابت میمونه.

دیگه کل لذت بازی همون افکت های دوربینشه ، اونم بره که ...
راستی اگه این کار رو بکنیم اون سانسور مانسورم جمه می شه یا نه :d

یکی از چیزایی که منو خیلی ازار میده همین سانسورش هست نتونستن افکت پوکیدن سر یارو رو بسازن ور داشتن شطرنجی کردن=))
بابا اومدن مثه فیلمش کنن دیگه !
تا حالا مگه از این جور کلیپا و اینا ندیدی بکش بکشه شطرنجی میکنن ؟ :دی

تونستن که اگه میخواستن میتونستن...:d...به قول این یارو..:d..خواستن مثل فیلما درستش کنن...:d...

یارو خودتی مردک
================================
Kane & Lynch : Dead men هم زیاد بازیه حاجی پسندی نبود! اینطور که معلومه وضع این بدتره.
که این باعث میشه من ازش بیشتر لذت ببرم.
برو با اون پسوردت لذت ببر =))

=====================================================
اقا ما تونستیم بازی رو امتحان کنیم !
کاور گیریش خوب کار شده بود و خوشبختانه رو اعصاب نبود :دی
فقط در همین حد بازی کردم :دی
دیدم یه خرده خطریه از لحاظ الفاظ گفتم وقتی تنها شدم ادامه بدم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or