HalfLife G
Loyal Member
دوستان من مشکلم فوری کسی نیست کمک کنه!؟
دوست عزیز دیسکت مشکل داره دیگه.....یه دیسک دیگه رو امتحان کن
می شه یکی بیاد به تاریخ شمسی بگه کی می تونیم تو لایو بازی کنیم ؟؟؟ همه دارن فینگلیس می نویسن و ... :d
راست میگی هااا :dچنان واقع گرایانه کار شده که انگار مستند جنائی درحال نمایشه.
اصلا حـــــــــــالم به هم خورد از این بازی آشــــــــغال!
واقعا به چه امیدی در سال 2010 یک همچین گرافیکی را ساختن؟ یاد بازیهای سال 2005 افتادم! دوربینشم که واقعا حالت تهوع و سر گیجه میگیره آدم! صداگذاری که من فکر کنم بلندگوهارو خاموش کنه آدم سنگین تره! صدای بی کیفیت و کاملا غیر طبیعی اسلحه ها، بدون موسیقی، گیمپلی آشــــــغال!
هوش مصنوعی که واقعا در موردش صحبت نمی شد بهتر بود! دشمن میاد کنار آدم 10 ثانیه نگاه میکنه بعد تیر میزنه! سیستم کاور گیزی مشکل دار! سیستم اصابت گلوله مشکل دار! آخه یک نکته مثبت تو این بازی بگین تا دلم خوش بشه! اینهمه تبلیقات، مصاحبه و... همین بود؟ مزخرف ترین بازی سال؟ کلاً پیشنهاد می کنم 3 هزار تومن هم خرج این آشـــــــــــــــغال نکنین! 
اولین پستمو بزنم:dنا موفق ترین و نا امید کننده ترین بازی سال 2010!اصلا حـــــــــــالم به هم خورد از این بازی آشــــــــغال!
واقعا به چه امیدی در سال 2010 یک همچین گرافیکی را ساختن؟ یاد بازیهای سال 2005 افتادم! دوربینشم که واقعا حالت تهوع و سر گیجه میگیره آدم! صداگذاری که من فکر کنم بلندگوهارو خاموش کنه آدم سنگین تره! صدای بی کیفیت و کاملا غیر طبیعی اسلحه ها، بدون موسیقی، گیمپلی آشــــــغال!
هوش مصنوعی که واقعا در موردش صحبت نمی شد بهتر بود! دشمن میاد کنار آدم 10 ثانیه نگاه میکنه بعد تیر میزنه! سیستم کاور گیزی مشکل دار! سیستم اصابت گلوله مشکل دار! آخه یک نکته مثبت تو این بازی بگین تا دلم خوش بشه! اینهمه تبلیقات، مصاحبه و... همین بود؟ مزخرف ترین بازی سال؟ کلاً پیشنهاد می کنم 3 هزار تومن هم خرج این آشـــــــــــــــغال نکنین!
![]()

ایشون زیاده روی نکردهاولین پستمو بزنم:d
دیگه فکر کنم یکم زیاده روی دارید می کنید.بعد 2 ماه بی بازی بودن خودش غنیمتیه به خدا
ولی من با گرافیک و فیزیکش حال کردم
واقعا به چه امیدی در سال 2010 یک همچین گرافیکی را ساختن؟
آقا کسی نیس جوابه ما رو بده؟؟؟؟:d:d:dسلام،
آقا من kane and lynch بازی کردم ولی آخر هفته که adsl ام وصل می شه من برم تو live بازی هم نکنم بن می شم؟؟؟؟(تموم کردم و اچیومنت هم گرفتم)
باو فریدون من داشتم همه ی مشکلات رو بررسی می کردم، اگر بازی قشنگ باشه که مشکل نیست، خودم امسال بازی Little Big Adventure 2 رو برای بار 16 ام! تموم کردم، اگر نمیشناسی بازیشو تو گوگل سرچ کن، مشکل من دوربین، گیمپلی و هوش مصنوعی بازی هست که واقعا روی اعصابه!![]()
تا کی میخواید پاپیچ گرفیک باشید؟