Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
می شه یکی بیاد به تاریخ شمسی بگه کی می تونیم تو لایو بازی کنیم ؟؟؟ همه دارن فینگلیس می نویسن و ... :d

بستگی به ریجن کنسولت داره عزیز
اگر پال هشت شما بیست آگوست می‌تونی بازی کنی
امروز 15 آگوست هست
اگر ریجنت UC خسن پس فردا می‌تونی بازی کنی

یعنی شما دیگه 30 مرداد می‌تونی از بازی استفاده کنی
فکر کنم سایت اشتباه زده باشه
چون 2 شهریور می‌شه 24 آگوست

چنان واقع گرایانه کار شده که انگار مستند جنائی درحال نمایشه :دی.
راست میگی هااا :d
اما واقعا موقع دویدن سر آدم گیج میره :d
هی صفحه اینورو اونور میشه :d
مثل gta iv رو pc قبل از اینکه کرک رازور بیاد (البته با اضافه کردن کمی رزلوشن بالا) :d

نا موفق ترین و نا امید کننده ترین بازی سال 2010! :-& اصلا حـــــــــــالم به هم خورد از این بازی آشــــــــغال! :-& واقعا به چه امیدی در سال 2010 یک همچین گرافیکی را ساختن؟ یاد بازیهای سال 2005 افتادم! دوربینشم که واقعا حالت تهوع و سر گیجه میگیره آدم! صداگذاری که من فکر کنم بلندگوهارو خاموش کنه آدم سنگین تره! صدای بی کیفیت و کاملا غیر طبیعی اسلحه ها، بدون موسیقی، گیمپلی آشــــــغال! :-& هوش مصنوعی که واقعا در موردش صحبت نمی شد بهتر بود! دشمن میاد کنار آدم 10 ثانیه نگاه میکنه بعد تیر میزنه! سیستم کاور گیزی مشکل دار! سیستم اصابت گلوله مشکل دار! آخه یک نکته مثبت تو این بازی بگین تا دلم خوش بشه! اینهمه تبلیقات، مصاحبه و... همین بود؟ مزخرف ترین بازی سال؟ کلاً پیشنهاد می کنم 3 هزار تومن هم خرج این آشـــــــــــــــغال نکنین! :-&

نا موفق ترین و نا امید کننده ترین بازی سال 2010! :-& اصلا حـــــــــــالم به هم خورد از این بازی آشــــــــغال! :-& واقعا به چه امیدی در سال 2010 یک همچین گرافیکی را ساختن؟ یاد بازیهای سال 2005 افتادم! دوربینشم که واقعا حالت تهوع و سر گیجه میگیره آدم! صداگذاری که من فکر کنم بلندگوهارو خاموش کنه آدم سنگین تره! صدای بی کیفیت و کاملا غیر طبیعی اسلحه ها، بدون موسیقی، گیمپلی آشــــــغال! :-& هوش مصنوعی که واقعا در موردش صحبت نمی شد بهتر بود! دشمن میاد کنار آدم 10 ثانیه نگاه میکنه بعد تیر میزنه! سیستم کاور گیزی مشکل دار! سیستم اصابت گلوله مشکل دار! آخه یک نکته مثبت تو این بازی بگین تا دلم خوش بشه! اینهمه تبلیقات، مصاحبه و... همین بود؟ مزخرف ترین بازی سال؟ کلاً پیشنهاد می کنم 3 هزار تومن هم خرج این آشـــــــــــــــغال نکنین! :-&
اولین پستمو بزنم:d
دیگه فکر کنم یکم زیاده روی دارید می کنید.بعد 2 ماه بی بازی بودن خودش غنیمتیه به خدا;;)
ولی من با گرافیک و فیزیکش حال کردم

اولین پستمو بزنم:d
دیگه فکر کنم یکم زیاده روی دارید می کنید.بعد 2 ماه بی بازی بودن خودش غنیمتیه به خدا;;)
ولی من با گرافیک و فیزیکش حال کردم
ایشون زیاده روی نکرده
بازی کمروی کرده!
خب انتظارات از این بازی خیلی بالاتر بود
وقتی انتظارت از یه بازی بالا تر از بازی‌های متوسط باشه و بازی عرضه شه و ببینی بازی یک بازی متوسطه خب تو ذوقت می‌خوره دیگه

البته هنوز بخش چند نفره را امتحان نکردم
کسی امتحان کرده؟

بازی در حالت تک نفره اشغالی بیش نیست فقط بدو و بکش دشمنا هم که عین عروسک وتیر میخورن ولو میشن رو زمین اصلا نه انگار داری به یه انسان تیر میزنی
حالت CO_OP بازی خیلی حال میده فقط به خاطر همین قسمتش به بازی 5/10 میدم

مشکل سر همین "انتظاراته" اگه انتظار یه بازی خوف و به طور کلی AAA رو دارید شرمنده..:d..اصلا نمیتونین با بازی کنار بیاین اما اگه کمی انتظاراتتون رو پایین بیارید...100% بازی براتون خوب و سرگرم کننده میشه...:)..

واقعا به چه امیدی در سال 2010 یک همچین گرافیکی را ساختن؟
81ewjwcvvvqomxr297ny.jpg

تا کی میخواید پاپیچ گرفیک باشید؟

این بازی طرفدارهای خودش رو داشته و داره
کسایی که علاقه به یه فیلم فوق العاده سگی دارن(:دی) و عشقه سینمای هستن مطمئنا از بازی لذت بیشتری خواهند برد
البته یادم رفت.کسایی هم که گرافیک براشون مهمه بیخیال بازی بشن
این بازی بیشتر بخش گرافیک هنریش برجسته هست تا تکنیکیش
در ضمن هر کی نظری داره و محترمه.برای همین بهتره به نطر همدیگه احترام بزاریم

81ewjwcvvvqomxr297ny.jpg

تا کی میخواید پاپیچ گرفیک باشید؟
باو فریدون من داشتم همه ی مشکلات رو بررسی می کردم، اگر بازی قشنگ باشه که مشکل نیست، خودم امسال بازی Little Big Adventure 2 رو برای بار 16 ام! تموم کردم، اگر نمیشناسی بازیشو تو گوگل سرچ کن، مشکل من دوربین، گیمپلی و هوش مصنوعی بازی هست که واقعا روی اعصابه!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or