Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی عجیبه اینقدر نظرات مختلفه... گرافیک بازی به نظرم با توجه به نویز تصویر و خشونت بازی مشکلی نداره فیزیک هم خیلی خوبه مخصوصا انفجار ها... صدا ها به دلیل اینکه شما دوربینتون شبیه هندی کمه بم تره و خیلی جالبه مخصوصا صدای شلیک... در کل خیل خیلی خوبه من که خیلی لذت بردم... دوربین هم میتونین steadycam رو فعال کنین تا دوربین نلرزه...

خیلی خیلی کوتاه بود! تکون خوردن دوربین موقع دویدن اوایل جالب به نظر میومد، ولی در ادامه میرفت رو اعصاب! تنوع گیم پلی هم خیلی کم بود. داستانش متوسط بود.
ولی Co-op خیلی خوبی داره. در کل از نظر من 7 نمره مناسبیه براش.

نکته ای که منو خیلی اذیت کرد داستان و شخصیت پردازی بازی بود. رسما قضیه بر عکس شماره اول شد. اینجا گیم پلی خوب شد، داستان خیلی زیاد آبکی شد شخصیت پردازی ها هم تعریف چندانی نداشت نسبت به شماره اول

کلا این بازی یه مشکل داره که نمیذاره به یه بازی خیلی خوب یا عالی تبدیل بشه و اونم بی روح بودن بازیه.......

دقیقا مثه army of two هستش ...یعنی همینطور اسلحه رو میگیری دستت تو اتاق 1 مثلا 10 نفر رو میکشی بعد میری اتاق2 حدود 20 نفر هم اونجا میکشی و این کار به دفعات زیاد و زیاد تکرار میشه......یعنی اصلا اوج و فرود تو بازی نیس یه اتفاق خیلی جالبی یه مرحله میخکوب کننده ...هیچی

همش بکش و باز هم بکش و باز هم بکش و باز هم بکش و باز هم بکش.........:(به غیر از اون فک نکنم مشکلات دیگه بازی خیلی آزار دهنده باشه

سلام!
بازی خیلی خوبی هست، گیم پلی واقعا جالبی داره. سبک گرافیکی اش هم واقعا عالیه، فقط تنها مشکلی که دارم این هست که بعد از نیم ساعت بازی کردن به خاطر تکون خوردن شدید دوربین سر درد میگیرم :دی

خب دوربین رو تو options بزار رو steady camera تا تکون نخوره !
آخه بدون تکون خوردن حال نمیده :دی مشکل من موقع دویدن هست که دوربین خیلی وحشتناک تکون میخوره :دی

آخرین ویرایش:
سلام!
بازی خیلی خوبی هست، گیم پلی واقعا جالبی داره. سبک گرافیکی اش هم واقعا عالیه، فقط تنها مشکلی که دارم این هست که بعد از نیم ساعت بازی کردن به خاطر تکون خوردن شدید دوربین سر درد میگیرم :دی

خب دوربین رو تو options بزار رو steady camera تا تکون نخوره !:d

خوب :d
بازی خوب بود . . . امروز تو live به صورت co-op شروع کردم , فکر کنم 4 ساعت بیشتر طول نکشید تموم شد ! به قول کسی که باهاش بازی میکردم : بازی با F* شروع شد F* تموم شد :d
بازی قبلی هیچی نداشت فقط داستان داشت اما این همه چی داشت ( یک جورایی ) اما داستان نداشت .

بازی خوب بود . . . امروز تو live به صورت co-op شروع کردم , فکر کنم 4 ساعت بیشتر طول نکشید تموم شد ! به قول کسی که باهاش بازی میکردم : بازی با F* شروع شد F* تموم شد :d
بازی قبلی هیچی نداشت فقط داستان داشت اما این همه چی داشت ( یک جورایی ) اما داستان نداشت .

داداش عجب جرئتی داری ها :دی
بن نشی تو لایو !
تو abgx هنوز database ازش نیست !
بعدشم عرضه رسمی برا ریجن پال البته فک کنم 2 شهریوره !

به نظرم بن شدی رفت!:d
من دارم بازی می کنم تنوع قبل رو نداره اما گیم پلی تقریبا خوبی داره! همش که تو شانگهای می گذره! در حال اتمامه..
به قول خودت از واژه *F بیش از حد استفاده می کنند!:d

سلام دوستان من تو یه قسمتی از بازی گیر کردم نمی تونم رد کنم می خواستم شما راهنمایی کنید منو
تو اون قسمتی که از پله های ساختمون میایم بیرون بعد 2-3- دقیقه یدونه ون میاد و اون آأم هایی که تو اونجا هستنو سوار می کنه و میبره
بعدش به کپسول می خوره که من باید بهش شلیک کنم
شلیک می کنم میترکه ولی باز در می ره
لطفا منو راهمایی کنید!!

سلام دوستان من تو یه قسمتی از بازی گیر کردم نمی تونم رد کنم می خواستم شما راهنمایی کنید منو
تو اون قسمتی که از پله های ساختمون میایم بیرون بعد 2-3- دقیقه یدونه ون میاد و اون آأم هایی که تو اونجا هستنو سوار می کنه و میبره
بعدش به کپسول می خوره که من باید بهش شلیک کنم
شلیک می کنم میترکه ولی باز در می ره
لطفا منو راهمایی کنید!!

شما باید از همون اول که ون وارد اون محیط می شه شروع کنید به ون شلیک کنید.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or