به غیر از اون فک نکنم مشکلات دیگه بازی خیلی آزار دهنده باشهآخه بدون تکون خوردن حال نمیدهخب دوربین رو تو options بزار رو steady camera تا تکون نخوره !
سلام!
بازی خیلی خوبی هست، گیم پلی واقعا جالبی داره. سبک گرافیکی اش هم واقعا عالیه، فقط تنها مشکلی که دارم این هست که بعد از نیم ساعت بازی کردن به خاطر تکون خوردن شدید دوربین سر درد میگیرم![]()
خوب :d
بازی خوب بود . . . امروز تو live به صورت co-op شروع کردم , فکر کنم 4 ساعت بیشتر طول نکشید تموم شد ! به قول کسی که باهاش بازی میکردم : بازی با F* شروع شد F* تموم شد :d
بازی قبلی هیچی نداشت فقط داستان داشت اما این همه چی داشت ( یک جورایی ) اما داستان نداشت .
خوب :d
بازی خوب بود . . . امروز تو live به صورت co-op شروع کردم , فکر کنم 4 ساعت بیشتر طول نکشید تموم شد ! به قول کسی که باهاش بازی میکردم : بازی با F* شروع شد F* تموم شد :d
بازی قبلی هیچی نداشت فقط داستان داشت اما این همه چی داشت ( یک جورایی ) اما داستان نداشت .
سلام دوستان من تو یه قسمتی از بازی گیر کردم نمی تونم رد کنم می خواستم شما راهنمایی کنید منو
تو اون قسمتی که از پله های ساختمون میایم بیرون بعد 2-3- دقیقه یدونه ون میاد و اون آأم هایی که تو اونجا هستنو سوار می کنه و میبره
بعدش به کپسول می خوره که من باید بهش شلیک کنم
شلیک می کنم میترکه ولی باز در می ره
لطفا منو راهمایی کنید!!