SMM9
عضو تحریریه
واسه 3.55 قابل دانلود نشد؟
نه فقط برای اورجینال باز هاست!!!!:d
واسه 3.55 قابل دانلود نشد؟
مهرداد این ost که گذاشتی توی فایل رار , من اکسترا میکنم اصلا نمیزاره من پسورد رو وارد کنم ,,, چطوری اینو الان این حالت در بیارم ؟:d
نمیدونم چرا اینجور که دوستان با بازی حال کردن من نکردم شاید چون داستان نداشت یا من چیزی ازش حالیم نشد بالاخره این تصاویری که بین بازی نشون میداد معنیش چی بود یه مسلمونی واسم توضیح بده!

ببينيد توضيح در مورد داستان بازي سخته ! بازي داستان محور و قصه گو نيست
در مورد پس زمينه داستان و گذشته اش تا جايي كه من از اون كات سنس ها و قسمت هايي كه شبيه به تابلو روايت مي شدن فهميدم ( كه دقت بكنيد شباهت عجيبي با بعضي طرح هاي قالي هاي ايراني داره ! ) اين اشخاصي كه در JOURNEY هستند يه زماني چيزي نداشتن تا اين كه با هم متحد مي شن و به اوج كمال مي رسن اما در يه زماني به خاطر حريص بودن در چيزهاي دنيايي يا هر چيز ديگه اي ( دقيقا" همون قسمتي كه دوتا شخصيت انگار يه پارچه رو دو تكه مي كنن ) از هم جدا ميشن و با هم مي جنگند ! اون موجوداتي هم كه در بازي هستند به نوعي وسايل جنگي شون بوده ! در پايان اين جنگ چيزي جز نيستي و نابودي خيلي هاشون نتيجه نميشه و از اين جاست كه يك نفر بنابر هر دليلي به يه سفر ميره تا به رستگاري برسه !!!
بهترين مثال براي قسمت بازي و جايي كه ما باهاش رو به رو هستيم داستان شمع و پروانه است كه الحق و الانصاف دقيقا" بازي از روي همين داستان شمع و پروانه ساخته شده اون هم به بهترين و هنري ترين وجه ممكن