Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
مهرداد این ost که گذاشتی توی فایل رار , من اکسترا میکنم اصلا نمیزاره من پسورد رو وارد کنم ,,, چطوری اینو الان این حالت در بیارم ؟:d

منم همين مشكل رو داشتم :d جديدترين نسخه WinRAR رو دانلود كن درست ميشه !

منم به لطف یکی از دوستان بازی کردم واقعا نمیدونم چی بگم همچیش عالی بود لامصب عجب جوی داشت ادم عاشقه کویر میشه :dخیلی لذت داد بهم باید دست سازندهاش رو بوسید بالاخره یچیزه متفاوت بعد از چند سال تو دنیایه گیم تجربه کردم

نمیدونم چرا اینجور که دوستان با بازی حال کردن من نکردم شاید چون داستان نداشت یا من چیزی ازش حالیم نشد بالاخره این تصاویری که بین بازی نشون میداد معنیش چی بود یه مسلمونی واسم توضیح بده!

شانس مارو ببین !!

یه یارو سفید برفی اول بازی شروع کرد به نشون دادن همه چی تو بازی منم که از خدام بود , تا اونجا که وارد دنیای تاریک میشه گولم زد :d من رفتم نشستم اون نیومد یکی نیست بگه اگه نمیخوای بیای مگه مرض داری کل صحرا رو بهمون نشون دادی !! الان من افسردگی گرفتم نتوستم سفید بشم :d

یکی دیگه هم آخر بازی احساس میکنم فک کرد کرکتر مرد و دیگه ندیدمش :d

نمیدونم چرا اینجور که دوستان با بازی حال کردن من نکردم شاید چون داستان نداشت یا من چیزی ازش حالیم نشد بالاخره این تصاویری که بین بازی نشون میداد معنیش چی بود یه مسلمونی واسم توضیح بده!

دوست عزيز!
بازي بيانگر سفر يک مسافره!
تو مسير سختي ميبينه...خسته ميشه.نا اميد ميشه...
اون کرکتر هم هيچ موجود خاصي نيست!
ميتونه نماد هر چي باشه!از جمله انسان!خود او هم نميدونه که اون موجودات سفيد شبيه خودش والبته بزرگ تر دقيقا چين..?
فقط ميدونه داره مسيرو بهش نشون ميده
رسيدن به مقصد يعني رسيدن به سعادت...
و رسيدن به سعادت يعني شروعي دوباره...در همان غالب ولي در بعدي جديد!
کلا توضيحش سخته..خودتون بايد ي خرده فک کنيد و بازي رو به اجزاي ذهنتون نسبت بديد!

من فقط یه بار تمومش کردم و باید حتمآ دوباره بازی کنم ، ولی به نظرم داستانش بستگی به خودتون داره و یه چیز شخصی هست ! مثلآ خودم این طور فکر میکنم :
دنیای Journey یه جور برزخ هست. یعنی جایی که کاراکتر ما (و وقتی آنلاین میشیم ، بقیه) قبلش مُردن و اونجا بیدار میشن. حالا باید از موانع مختلف و از گرمای صحرا تا سرما و یخ بندون و اون موجودات و ... بگذرن تا به هدفشون برسن. آخرش هم میتونه مثلآ نمادی از رستگاری و بهشت و این جور چیزا باشه.

اخه بازي كه سرور هاي تخيلي نداره كه كانكشن شمارو با يكي ديگه همش ثابت نگه داره عملا" همون سيستم مچ ميكينگ و جوين شدن به يكي ديگه هست كه فقط ما نمي بينيمش و اون زير ميرها خودش انجام ميشه :d با اين نت ما هم كه :|
من خودم همون دفعه اول با دست كم 10 نفر رو به رو شدم :d
در مورد اين كه سفيد نشدي به احتمال 90% نتونستي اون دوتا نشان مراحل سر خوردن رو بگيري كه سخت هم هستند :|

در مورد داستان
ببينيد توضيح در مورد داستان بازي سخته ! بازي داستان محور و قصه گو نيست
در مورد پس زمينه داستان و گذشته اش تا جايي كه من از اون كات سنس ها و قسمت هايي كه شبيه به تابلو روايت مي شدن فهميدم ( كه دقت بكنيد شباهت عجيبي با بعضي طرح هاي قالي هاي ايراني داره ! ) اين اشخاصي كه در JOURNEY هستند يه زماني چيزي نداشتن تا اين كه با هم متحد مي شن و به اوج كمال مي رسن اما در يه زماني به خاطر حريص بودن در چيزهاي دنيايي يا هر چيز ديگه اي ( دقيقا" همون قسمتي كه دوتا شخصيت انگار يه پارچه رو دو تكه مي كنن ) از هم جدا ميشن و با هم مي جنگند ! اون موجوداتي هم كه در بازي هستند به نوعي وسايل جنگي شون بوده ! در پايان اين جنگ چيزي جز نيستي و نابودي خيلي هاشون نتيجه نميشه و از اين جاست كه يك نفر بنابر هر دليلي به يه سفر ميره تا به رستگاري برسه !!!

بهترين مثال براي قسمت بازي و جايي كه ما باهاش رو به رو هستيم داستان شمع و پروانه است كه الحق و الانصاف دقيقا" بازي از روي همين داستان شمع و پروانه ساخته شده اون هم به بهترين و هنري ترين وجه ممكن ![/

آخرین ویرایش:
من فقط یه بار تمومش کردم و باید حتمآ دوباره بازی کنم ، ولی به نظرم داستانش بستگی به خودتون داره و یه چیز شخصی هست ! مثلآ خودم این طور فکر میکنم :
دنیای Journey یه جور برزخ هست. یعنی جایی که کاراکتر ما (و وقتی آنلاین میشیم ، بقیه) قبلش مُردن و اونجا بیدار میشن. حالا باید از موانع مختلف و از گرمای صحرا تا سرما و یخ بندون و اون موجودات و ... بگذرن تا به هدفشون برسن. آخرش هم میتونه مثلآ نمادی از رستگاری و بهشت و این جور چیزا باشه.

اینکه نمیشه برزخ :d میشه خود زندگی :d

نمی دونم شاید من زیادی جوگیر شدم , ولی با یکم دقت , المان های مفهموی فوق العاده خفنی میشد از توش در آورد , بدجوری من رو تو فکر فرو برده ...

اینکه نمیشه برزخ :d میشه خود زندگی :d

نمی دونم شاید من زیادی جوگیر شدم , ولی با یکم دقت , المان های مفهموی فوق العاده خفنی میشد از توش در آورد , بدجوری من رو تو فکر فرو برده ...
نه دیگه برزخ یعنی بعد از مرگ ! :دی جایی که نه بهشت هست نه جهنم ! :دی

-بازيش رو چجوری می شه تهيه كرد؟
-می شه از كسی كه خريده و دانلود كرده گرفت؟
-چند مگه؟
-شنيدم آنلاينش هدست نمی خواد و اصلا طرف مقابل معلوم نيست كيه، اين رو می شه يه كم توضيح بديد؟

-بازيش رو چجوری می شه تهيه كرد؟
-می شه از كسی كه خريده و دانلود كرده گرفت؟
-چند مگه؟
-شنيدم آنلاينش هدست نمی خواد و اصلا طرف مقابل معلوم نيست كيه، اين رو می شه يه كم توضيح بديد؟
فکر کنم 15 دلار بود، شاید هم 15 پوند :دی الان نمی دونم قیمتش چنده.
اگه کسی دانلود کرده باشه میتونه بازی رو با یه نفر دیگه Share کنه.
700 مگ.
آنلاینش طوری هست که اصلا نمی دونی شخصی که باهاش بازی میکنه کیه و هیچ ارتباط خاصی باهاش نداری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or