نظر من در مورد داستان اینکه اون سفید بلندا یه حالت خدایی داشتن که یا بهتر بگم خالق بودن و تمام موجودات پاره ای قرمز رو بوجود آوردن و همینطور اون مدل خطرناکاش:d که یه حالت آزمون یا تست بوده که رو این قرمزای بدبخت انجام می دادن و حالا بعد سال ها این چرخه آزمون هنوز ادامه داره که کارکتر ما با سختی های زیادی در راه مواجه می شه برای هدفی که اصلا معلوم نیست چیه فقط از سر کنجکاویه یا برای پی بردن به من کی هستم :d و بعد کلی تلاش و سختی به هدف می رسه یا بهتر بگیم رستگار می شه یا همون می میره

، دقیقا مثل زندگی واقعه ای فلسفه بازی ممکنه تو راهت با کسایی آشنا بشی برای همیشه (تا مرگ) یا فقط برای لحظه ای، با هم سختی می کشید یا باید کل راه رو تنهایی عذاب بکشید اگه همسفری داشته باشید همون شارژ شدن شال شما مثل انرژی می مونه که یعنی حتما تو زندگی واقعی برای کم کردن بار سختی ها حتما یه همسفر پیدا کنید :whistling: :biggrin1: .
که اونی که بهتر عمل کنه (مثل من:shrewd

به درجه والا و قدرت بالاتر می رسه (همون سفید شدن) که قدرت هایی بالاتر از حالت عادی بدست می یارن که یه حالت پیامبری دارن همه می خوان راه پیدا کردن علامت ها رو بشون نشون بدی (همون سعادت):d.
اما همه تو اون و این دنیا جاشون یجاست زیر آسمون آبی زیر یه وجب خاک:d .