Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
-بازيش رو چجوری می شه تهيه كرد؟
-می شه از كسی كه خريده و دانلود كرده گرفت؟
-چند مگه؟
-شنيدم آنلاينش هدست نمی خواد و اصلا طرف مقابل معلوم نيست كيه، اين رو می شه يه كم توضيح بديد؟

از store ميشه خريدش 15 دلاره...
بله از کسيم که خريده ميتونه بگيري...(اکانت بده شما dl کني)...
نه هيچ گونه ارتباطي نميشه با طرف برقرار کرد..حتيpsn id طرف هم مشخص نيست(که البته اخر بازي مينويسه)

نظر من در مورد داستان اینکه اون سفید بلندا یه حالت خدایی داشتن که یا بهتر بگم خالق بودن و تمام موجودات پاره ای قرمز رو بوجود آوردن و همینطور اون مدل خطرناکاش:d که یه حالت آزمون یا تست بوده که رو این قرمزای بدبخت انجام می دادن و حالا بعد سال ها این چرخه آزمون هنوز ادامه داره که کارکتر ما با سختی های زیادی در راه مواجه می شه برای هدفی که اصلا معلوم نیست چیه فقط از سر کنجکاویه یا برای پی بردن به من کی هستم :d و بعد کلی تلاش و سختی به هدف می رسه یا بهتر بگیم رستگار می شه یا همون می میره :((، دقیقا مثل زندگی واقعه ای فلسفه بازی ممکنه تو راهت با کسایی آشنا بشی برای همیشه (تا مرگ) یا فقط برای لحظه ای، با هم سختی می کشید یا باید کل راه رو تنهایی عذاب بکشید اگه همسفری داشته باشید همون شارژ شدن شال شما مثل انرژی می مونه که یعنی حتما تو زندگی واقعی برای کم کردن بار سختی ها حتما یه همسفر پیدا کنید :whistling: :biggrin1: .
که اونی که بهتر عمل کنه (مثل من:shrewd:) به درجه والا و قدرت بالاتر می رسه (همون سفید شدن) که قدرت هایی بالاتر از حالت عادی بدست می یارن که یه حالت پیامبری دارن همه می خوان راه پیدا کردن علامت ها رو بشون نشون بدی (همون سعادت):d.
اما همه تو اون و این دنیا جاشون یجاست زیر آسمون آبی زیر یه وجب خاک:d .

کلا بازی زندگی چند ده ساله رو تو کمتر 3 ساعت برات خلاصه می کنه .

خدايي ايش مهرداد برو بترك با اين نظرت :d
اصلا" با فلسفه خدايي نميخونه !!! اون سفيدها بيشتر نماد كساني بودن كه راه و طرقيت رو طي كردن و به مقام بالايي رسيدن و از تمامي اسرار و رموز با خبر اند !!! همه سفيدهاي داخل بازي ميدونن اون نشان ها كجاند !!!

خدايي ايش مهرداد برو بترك با اين نظرت :d
اصلا" با فلسفه خدايي نميخونه !!! اون سفيدها بيشتر نماد كساني بودن كه راه و طرقيت رو طي كردن و به مقام بالايي رسيدن و از تمامي اسرار و رموز با خبر اند !!! همه سفيدهاي داخل بازي ميدونن اون نشان ها كجاند !!!
هر کسی یجوری فکر می کنه فعلا اونا تو بازی خدایی می کنن :d برا من .

بله شما درست می فرمایید اونا 4-5 تا بیشتر نبودن اگه 1000 یه چیزی حرفا می زنیا بعد 60متر قد داشتن ما بند انگشتی کجا اونا کجا، به هر حال امیدوارم داستان با معنایی برا خودت ساخته باشی :p.

J O U R N E Y - O S T

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Journey™: Original Soundtrack
[/TD]
[TD]Title[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Austin Wintory
[/TD]
[TD]Artist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Tracks[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]102.7mb[/TD]
[TD]Size[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"05'59[/TD]
[TD]Length[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]256kbps[/TD]
[TD]Bit rate[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]£3.99[/TD]
[TD]Price[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Download Free
[/TD]
[TD]Link[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JOURNEY2012/03/14
[/TD]
[TD]Password Zip[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Download
[/TD]
[TD]Mediafire Link,NEW
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

از Store خریدم(حلال حلال):dو تقدیم به دوستاران این شاهکار ، فقط تا 90 روزه دیگه این لینک اعتبار داره:d.

-----------------------------------------------
ویرایش : شرمنده همگی یادم رفته بود پس زیپ رو بزارم :-s:d.

لینک مدیافایر اضافه شد.

سال دیگه بیام این تاپیک رو باز کنم فکر کنم 4 تا فیلسوف و آینده نگر از این تاپیک به صنعت داستان نویسی گیم اضافه شدن :d

من فکر میکنم اون سفیدا هر کدوم پروردگار یه جایی بودن ! :d

کجا شو دیدید من با یکی به آخر بازی( قله )رسیدم قبل اینکه از اون راه نورانی عبور کنیم روی برف با راه رفتن شکل می کشیدیم و اولین شکل هم یه قلب بود:d.

بلاخره از این کار هنری ما تو نت یه فن آرت پیدا شد :d
87156994134672207110.jpg
و اینم یه Cosplay که دختره جوگیر شده بود بعد بازی، خودشو این شکلی کرده گذاشته تو deviantart :d.
می گفت 4 روز این کارشون طول کشیده تا وسایل برسه و این لباس رو درست کنن .
42384006341003939150.jpg

به شد كازپلير خفني تشريف دارند :| واقعا" ديگه بازي تسخيرش كرده بوده !!!
ولي هنوز كه هنوزه وقتي اهنگ و مرحله اخر بازي يادم مياد مو به تنم سيخ ميشه :|

یک خبر خوب برای کسایی که تا حالا موفق نشدن هیچکدوم از 3 بازی thatgamecompany رو بازی کنند!
تایید شده که قراره FlOw و Flower و Journey هر3تا با هم روی یک BD و با نام Journey Collector's Edition عرضه بشه! :d (این رو خود TGC توییت نموده :d )
تاریخ عرضه و قیمت و اینا معلوم نیست! فقط GameFly بازی رو برای اواخر August تاریخ زده!

عجیب بود از این کالکشن ها سونی بزنه! فکر کنم تا حالا از این کالکشن های بازی های PSN نداشتیم روی PS3 ! :d (داشتیم؟ :d )

یک خبر خوب برای کسایی که تا حالا موفق نشدن هیچکدوم از 3 بازی thatgamecompany رو بازی کنند!
تایید شده که قراره FlOw و Flower و Journey هر3تا با هم روی یک BD و با نام Journey Collector's Edition عرضه بشه! :d (این رو خود TGC توییت نموده :d )
تاریخ عرضه و قیمت و اینا معلوم نیست! فقط GameFly بازی رو برای اواخر August تاریخ زده!

عجیب بود از این کالکشن ها سونی بزنه! فکر کنم تا حالا از این کالکشن های بازی های PSN نداشتیم روی PS3 ! :d (داشتیم؟ :d )
نه نداشتیم ، ولی اگه بزنه کلا رو هم شاید 20 دلار بده که اینجا می شه 80 تومن !

اینم جواب TCG به Joystiq :

"Yes, the Journey Collector's Edition is a thing. We can't say too many things about it, but we'll have the full details on it soon, and the details will be awesome."
من که منظورشو نمی فهمم یعنی می خواد چیزی اضافه تر بده ؟

من که منظورشو نمی فهمم یعنی می خواد چیزی اضافه تر بده ؟
شاید مثلا به صورت CEهای بازی های دیگه چیزای اضافه ی دیگه هم توش بزارن! مثل آهنگ های هر 3 بازی + شال این ملت توی Journey یا یه همچین چیزایی منظورش بوده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or