Phoenix555
کاربر سایت
یعنی واقعا افرین داره من امروز بازی رو تموم کردم شاهکاری که امکان نداره فراموشش کنم چقدر زیبا بود این بازی واقعا اون سازنده های از دماغ فیل افتاده ی بعضی از شرکتا باید خلاقیت و جو و فضاسازی رو ازینا بیاموزند!
:d.
:dداشتم واسه خودم ميچرخيدم يهو ديدم يکي شبيه خودم ولي با لباس سفيد از کنارم رد شد!!
طرف شوتصد متر ميتونست پرواز کنه!!
کسي ميدونه يارو چجوري اينجوري شده بود!!??
اگه اسپويل ميشه نگيد فقط!!
وقتی تو قسمت SELECT CHAPTER هستید دقت کنید می بینید 3 ساختمان سمته چیه و 3ـتا سمته راست که یکی از سمت راستیا خراب شده اونجا برید چندتا تیکه سنگ می بینید (مثل قبر) که بعضی هاشون روشنن و بعضی خاموش در واقع اون روشنا او علائمی هستن که شما گرفتید و اون خاموشا اونایی هستن که نگرفتید .
و همینطور آخر هر قسمت که به سنگ سفید می رسید جلوی سنگ باز از این سنگا هست که نشون می ده تو اون مرحله چندتا علائم وجود داره و شما کدوما رو گرفتید.![]()
فک کنم خیلی هاتون تو بازی اون همسفراتون که سفید و طلایی هستن رو دیدید ؟ در واقع این یه لباسه که وقتی تمام علائم رو دریافت کردید تو همون ساختمون خرابه می تونید این شکلی بشید و مزیت هاش نسبت به این لباس معمولی اینه که شالش بلند تره و وقتی پاتون رو زمین باشه اون شال شارژ می شه و مسافت ها رو راحت تر می شه پیمود .
موفق باشید.
یکی بگه داستانش چی بود؟