Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
یعنی واقعا افرین داره من امروز بازی رو تموم کردم شاهکاری که امکان نداره فراموشش کنم چقدر زیبا بود این بازی واقعا اون سازنده های از دماغ فیل افتاده ی بعضی از شرکتا باید خلاقیت و جو و فضاسازی رو ازینا بیاموزند!

J O U R N E Y - O S T
16073839903588567588.jpg

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Journey™: Original Soundtrack
[/TD]
[TD]Title[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Austin Wintory
[/TD]
[TD]Artist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Tracks[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]102.7mb[/TD]
[TD]Size[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"05'59[/TD]
[TD]Length[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]256kbps[/TD]
[TD]Bit rate[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]£3.99[/TD]
[TD]Price[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Download Free
[/TD]
[TD]Link[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JOURNEY2012/03/14
[/TD]
[TD]Password Zip[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Download
[/TD]
[TD]Mediafire Link,NEW
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

از Store خریدم(حلال حلال):dو تقدیم به دوستاران این شاهکار ، فقط تا 90 روزه دیگه این لینک اعتبار داره:d.

-----------------------------------------------
ویرایش : شرمنده همگی یادم رفته بود پس زیپ رو بزارم :-s:d.

آخرین ویرایش:
خدا مرگشون بده يه تخفيف براي پلاس ها براي اين شاهكار نميدن برم صفا بكنم :(
پولش هست اما خوب اين همه ندادم پلاس بشم تخفيف هم نگيرم روش :d

واقعاً حرف نداشت ! عالی عالی عالی
20 دقیقه آخر بازی دیوونه کنندست ! درود به تک تک کسانی که توی ساختن بازی نقش داشتن !
بنظر من کوتاه نبود ! ! یکم طولانی تر میساختن خسته کننده میشد ! دقیقاً اندازه بود
از اون بازیاست که هر نسل یه بار به خودش میبینه ! واقعاً شبیه هیج بازی دیگه ای نبود ! تکِ تکِ تک :x:d

داشتم واسه خودم ميچرخيدم يهو ديدم يکي شبيه خودم ولي با لباس سفيد از کنارم رد شد!!
طرف شوتصد متر ميتونست پرواز کنه!!
کسي ميدونه يارو چجوري اينجوري شده بود!!??
اگه اسپويل ميشه نگيد فقط!!

داشتم واسه خودم ميچرخيدم يهو ديدم يکي شبيه خودم ولي با لباس سفيد از کنارم رد شد!!
طرف شوتصد متر ميتونست پرواز کنه!!
کسي ميدونه يارو چجوري اينجوري شده بود!!??
اگه اسپويل ميشه نگيد فقط!!

این لباس بعد از پیدا کردن تمام علائم تو بازی می شه تو بخش Select Chapter انتخابش کرد و وقتی روی زمین باشید شالش خودبخود شارژ می شه که یه مقداری هم از اندازه معمولی در اول بازی بلند تره .
وقتی تو قسمت SELECT CHAPTER هستید دقت کنید می بینید 3 ساختمان سمته چیه و 3ـتا سمته راست که یکی از سمت راستیا خراب شده اونجا برید چندتا تیکه سنگ می بینید (مثل قبر) که بعضی هاشون روشنن و بعضی خاموش در واقع اون روشنا او علائمی هستن که شما گرفتید و اون خاموشا اونایی هستن که نگرفتید .

و همینطور آخر هر قسمت که به سنگ سفید می رسید جلوی سنگ باز از این سنگا هست که نشون می ده تو اون مرحله چندتا علائم وجود داره و شما کدوما رو گرفتید
smile.gif
.
فک کنم خیلی هاتون تو بازی اون همسفراتون که سفید و طلایی هستن رو دیدید ؟ در واقع این یه لباسه که وقتی تمام علائم رو دریافت کردید تو همون ساختمون خرابه می تونید این شکلی بشید و مزیت هاش نسبت به این لباس معمولی اینه که شالش بلند تره و وقتی پاتون رو زمین باشه اون شال شارژ می شه و مسافت ها رو راحت تر می شه پیمود .

موفق باشید.

یکی بگه داستانش چی بود؟

يعني شما توقع داشتي داستان خاصي داشته باشه بازي???
داستانش رو اسم بازي هست....
سفر....
فکنم ديگه نشه چيزي گفت!!چون خودتون بازي کرديد!!
باز واسه کسي که بازي نکرده باشه ميشه چهار کلمه اضافه توضيح داد!!ولي شما ک ديگه تا اخرش رفتي!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or