من یه اکانت دارم توش این بازی هاست
اگه کسی جورنی رو داره حاضرم شیر کنم و اونو بگیرم و همه بازی ها رو بهش بدم
Beyond good and evil HD
Stacking
Swarm
Outland
من نديدم كجا نشون ميده؟:ديامروز یه دوره دیگه تموم کردم، خیلی دلم گرفته بود که هچی از کسایی که داریم باشون بازی می کنیم نمی دونیم بعد این دفعه دقت کردم دیدم آخر آخر که بر می گرده سر جای اولش آی دی کسایی که همسفر شدیم حتی چند ثانیه، رو نشون می ده :d.
من نديدم كجا نشون ميده؟:دي
:d)براي شال كه بايد طلايي ها رو بگيري . لباس هم بايد پيدا كنيبازی باگ داده من تو صحرا سوار به موجوداتی شدم پرواز می کنن اصلا نمی تونم پیاده شم همینجور سوارم و همه می یان کف می کنن و می رن:d نه استارت کارمی کنه نه سلکت:d
ویرایش : بلاخره بعد 20 دقیقه موجوده منو ول کرد :d
راستی کسی به این ها که رنگ لباسشون کرم و سفیده بر نخورده (بازی کن) شالشون تا آخر بلنده ! (منم می خوام:d)
دهن اون Director هارو سرویس :dبعد Credit بر می گرده جای اولی که بازی رو شروع می کردی می زنه champion meet along in the way بعد id هاشون ردیف می شه من بار دوم با 8 نفر ملاقات صمیمانه ای داشتم :d و یکی رو پیدا کردم که با زبون بی زبونی 20 ثانیه در کنارم sit کرد :d
پلات هم داره ؟
اتفاقا من اصلا علاقه اي به پلات كردن بازي ندارم:d و فقط جواب اين اقا رو دادم كه پلات ندارهoff-topic
دوستان اگه اینقدر علاقه مند پلاتید من یه بازی 1دلاری دارم هم32 تا تروفی داره هم پلانتیوم![]()
off-topicنه
متاسفانه پلات نداره