Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
دوستان بازی واسه ما دزدا هم قابل اجرا هست ؟

من یه اکانت دارم توش این بازی هاست
اگه کسی جورنی رو داره حاضرم شیر کنم و اونو بگیرم و همه بازی ها رو بهش بدم
Beyond good and evil HD
Stacking
Swarm
Outland

توی لیست ایشون Outland خیلی عالیه حتما امتحان کنید.

امروز یه دوره دیگه تموم کردم، خیلی دلم گرفته بود که هچی از کسایی که داریم باشون بازی می کنیم نمی دونیم بعد این دفعه دقت کردم دیدم آخر آخر که بر می گرده سر جای اولش آی دی کسایی که همسفر شدیم حتی چند ثانیه، رو نشون می ده :d.
من نديدم كجا نشون ميده؟:دي

من نديدم كجا نشون ميده؟:دي

بعد Credit بر می گرده جای اولی که بازی رو شروع می کردی می زنه champion meet along in the way بعد id هاشون ردیف می شه من بار دوم با 8 نفر ملاقات صمیمانه ای داشتم :d و یکی رو پیدا کردم که با زبون بی زبونی 20 ثانیه در کنارم sit کرد :d

بازی باگ داده من تو صحرا سوار به موجوداتی شدم پرواز می کنن اصلا نمی تونم پیاده شم همینجور سوارم و همه می یان کف می کنن و می رن:d نه استارت کارمی کنه نه سلکت:d

ویرایش : بلاخره بعد 20 دقیقه موجوده منو ول کرد :d

راستی کسی به این ها که رنگ لباسشون کرم و سفیده بر نخورده (بازی کن) شالشون تا آخر بلنده ! (منم می خوام:((:d)

آخرین ویرایش:
بازی باگ داده من تو صحرا سوار به موجوداتی شدم پرواز می کنن اصلا نمی تونم پیاده شم همینجور سوارم و همه می یان کف می کنن و می رن:d نه استارت کارمی کنه نه سلکت:d

ویرایش : بلاخره بعد 20 دقیقه موجوده منو ول کرد :d

راستی کسی به این ها که رنگ لباسشون کرم و سفیده بر نخورده (بازی کن) شالشون تا آخر بلنده ! (منم می خوام:((:d)
براي شال كه بايد طلايي ها رو بگيري . لباس هم بايد پيدا كني

بعد Credit بر می گرده جای اولی که بازی رو شروع می کردی می زنه champion meet along in the way بعد id هاشون ردیف می شه من بار دوم با 8 نفر ملاقات صمیمانه ای داشتم :d و یکی رو پیدا کردم که با زبون بی زبونی 20 ثانیه در کنارم sit کرد :d
دهن اون Director هارو سرویس :d
من پیش خودم گفتم اینا کی بودن که آیدیشونو نوشت !
خدایی کف کردم :d

بلاخره منم تمام سمبل هارو کامل کردم و شدم طلایی و سفید :d ، بعضی هاشون جاهایی قرار دارن که بفکر شیتونم نمی رسه!:d

آخرین ویرایش:
شـــاهــکار بود !!! بی نظیر بود !!! یعنی توی کل عمرم بازی ای تا این حد یونیک و متفاوت ندیده بودم.
حال و هوای منحصربفردی که توی هیچ بازی ای دیده نمیشه ، موسیقی های فوق العاده شنیدنی ، گرافیک واقعآ دیدنی ، حالت Co-op بی مانند و ... باعث میشه آدم بازی ای رو تجربه کنه که کوچیک ترین شباهتی به بقیه بازی ها نداره.
انقدر ازش خوشم اومد که دارم میرم سراغ Flower !

پلات هم داره ؟

نه
متاسفانه پلات نداره
off-topic
دوستان اگه اینقدر علاقه مند پلاتید من یه بازی 1دلاری دارم هم32 تا تروفی داره هم پلانتیوم
yahoo_4.gif
اتفاقا من اصلا علاقه اي به پلات كردن بازي ندارم:d و فقط جواب اين اقا رو دادم كه پلات نداره

آخرین ویرایش:
با این سیاست سونی خیلی حال میکنم که از ip های جدید پشتیبانی میکنه....
اقا حتما نباید یه ip پرفروش رو 40 بار ساخت:dجرات هم چیز خوبیه:dوالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or