Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
من دیدم اکثرآ میگن حدود 2 ساعت طول میکشه ! :دی دیگه نسبت به نوع بازی مثلآ میشه بازه 1.5 تا 3 ساعت !
ولی میتونم بگم کمتر بازی ای توی این سال ها دیدم که ملت توی فروم های بیگانه این طوری ازش خوششون اومده باشه ! حتی بزرگ ترین بازی های این نسل هم همیشه منتقد دارن و خیلی ها می نالن ولی این رو هر دفعه توی تاپیکش توی Neogaf رفتم تقریبآ فقط تعریف شنیدم و گفتن یه تجربه بی نظیر بوده ! :دی

بازی رو گرفیتم
تو این مدت دیگه واقعا حالم از گیم های تکراری بهم خورده بود
اما Journey فوق العاده بود . معــــــــــــرکس :d

ویرایش:
بچه ها کسی اون Exlusive Theme این بازی رو که اگه پیش خرید میکردی (تو استور آمریکا) بهت میداد رو کسی لینکی چیزی ازش نداره دانلود کنیم ؟
به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم ... !

آخرین ویرایش:
من یه اکانت دارم توش این بازی هاست
اگه کسی جورنی رو داره حاضرم شیر کنم و اونو بگیرم و همه بازی ها رو بهش بدم
Beyond good and evil HD
Stacking
Swarm
Outland

بازی رو گرفیتم
تو این مدت دیگه واقعا حالم از گیم های تکراری بهم خورده بود
اما Journey فوق العاده بود . معــــــــــــرکس :d

ویرایش:
بچه ها کسی اون Exlusive Theme این بازی رو که اگه پیش خرید میکردی (تو استور آمریکا) بهت میداد رو کسی لینکی چیزی ازش نداره دانلود کنیم ؟
به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم ... !

من 3 ساعته بازی رو خریدم تازه شده 99% با این اینترنت پر سرعت :|

این تم هم خیلی نامردی کردن در حق ما ها ...

ظهر شاهد اين بوديم كه مهرداد داره پول هاي بي شمارش رو به رخ همگان مي كشه با بازي كردن JOURNEY :d من نيز رفتم كمي در اسمان شكار نمودم :d

اقا اين معماهاش مگر چه جورياست ؟! اخه خيلي سريع تموم ميشه انگار !

ظهر شاهد اين بوديم كه مهرداد داره پول هاي بي شمارش رو به رخ همگان مي كشه با بازي كردن JOURNEY :d من نيز رفتم كمي در اسمان شكار نمودم :d

اقا اين معماهاش مگر چه جورياست ؟! اخه خيلي سريع تموم ميشه انگار !

عجب !!!

بازی بیشتر ادونچره معمای خاصی نداره .

Wow وقتی من بازی رو گرفتم Rating بازی تو UK حدود 885 نفر رای داده بودن و برابر 4.90/5 ستاره بود الان چک کردم شده بود 1120 و 4.91/5 ستاره :-o فقط تو UK

البته كلا كسي زياد راي نميده مثلا منم راي ندادم :d
دقیقا... شاید از هر 100 نفر 10 نفر این کارو بکنه ....
ولی در کل اینجوری میشه فهمید که استقبال ازش فوق العاده بوده...قیمتش هم که خوبه البته در حال حاضر برای ما هیچی خوب نیست:d

امروز یه دوره دیگه تموم کردم، خیلی دلم گرفته بود که هچی از کسایی که داریم باشون بازی می کنیم نمی دونیم بعد این دفعه دقت کردم دیدم آخر آخر که بر می گرده سر جای اولش آی دی کسایی که همسفر شدیم حتی چند ثانیه، رو نشون می ده :d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or