Iwata درگذشت

واقعا از خبر فوت شدنش ناراحت شدم....
گیم و نینتندو یعنی ایواتا....

البته این آخری ها تصاویرش رو میدیدید واقعا لاغر و نحیف شده بود....
به هرحال دمش گرم ، همه گیمرا پشتشن...
آسوده بخواب ایواتا...

T___T

کلا ایرانی جماعت مرده پرست و این فکته.... انسان واقعی اونیکه در همه حال به همنوع خودش احترام بزاره . نه اینکه فقط واسه مرگش احترام قاءل باشه!

:) در جواب پست قبلیت هم همین جا میگم که تا دیروز کدوم همه میگفتن متوهم ؟!
خیلی ها واسه این شخص احترام قائل بودن و هنوز هم هستن . شما شاید مرده پرست باشی ولی با کل ایرانی جماعت جمع نبند خودتو :)
حالا که فوت شدن حداقل یکم احترام واسه خودت و دیگران قائل باش این بحث مسخره رو این جا ادامه نده ...
فکت ؟ :x:x

شما برو تاپیک مربوطه که گفتم میفهمی جریان چیه.

تو تاپیک مربوطه خودم چند تا پست دادم :) و اگه شما درست خونده باشی تو یکی از پست هام گفتم که اکثر حرفایی که دوستان میزنن در این مورد از سر نادانی هست (معنای بدش نه ! یعنی این که اطلاعات ندارن )
طرف تو عمرش با وی یو کار نکرده میاد میگه کنسول اشغاله و بازی هاش بچگانس و فلان و ...
الان کسانی رو داریم تو فروم که نه نسل هفت رو تجربه کار باهاش رو داشتن نه نسل هشت و حتی بعضی ها pc ! و میان در مورد همه چیز و همه و همه رای صادر میکنن و خیلی هم حق به جانب هستن . بعد یه نظر مخالفشون داده میشه ، به اصطلاح بهشون بر میخوره که نه فقط حرف من درسته ...
در ضمن هیچ وقت مساله مرگ رو با کارای عادی مقایسه نکن ! ایشون بدی به کسی نکردن که !! هیچ کس هم دشمنی نداشته با ایشون فقط نسبت به حرفشون یه سری انتقاد دوستان فرستادن . نه این که ارزوی مرگ ایشون رو کنن :(

آخرین ویرایش:
:) در جواب پست قبلیت هم همین جا میگم که تا دیروز کدوم همه میگفتن متوهم ؟!
خیلی ها واسه این شخص احترام قائل بودن و هنوز هم هستن . شما مرده پرستی با کل ایرانی جماعت جمع نبند خودتو :)
فکت ؟ :x:x
شما برو تاپیک مربوطه که گفتم میفهمی جریان چیه.

کلا ایرانی جماعت مرده پرست و این فکته.... انسان واقعی اونیکه در همه حال به همنوع خودش احترام بزاره . نه اینکه فقط واسه مرگش احترام قاءل باشه!

نه رفیق نگاه کن:
فرض کن تو با یکی از همکلاسیهات مشکل داری یا خیلی ازش بدت میاد. اما دوست نداری بمیره! یا با یکی دعوا گرفتی اون تورو زده, وقتی بمیره اون موقع تو خوشحالی میکنی میگی " خیلی خوب شد که مردی چون منو زدی"؟. فرض کن تو در زمینه کاری یک رقیب داری که باید ازش جلو بزنی اما نمیخوای که طرف بمیره کل خانوادش عزادار بشن. یه همچین چیزی رو الان داریم میبینیم. طرف تو دل خودش از کنسول نینتندو و بازیهاش متنفره و با طرز تفکر ایواتا خیلی هم مشکل داره ممکنه تو دلش بگه یارو متوهمه اما دلش نمیخواد که طرف سزطان بگیره بمیره! شاید یوشیدا بعد از حرفی که ایواتا زد بهش برخورده تو دل خودش چند تا حرفم بهش زده اما میبینیم میاد تسلیت میگه ( یا در آینده میگه) و آرزوی شادی روح طرف رو میکنه. بحث مرده پرستی نیست. بحث اینه که آدم اینجور چیزا رو با هم قاطی نکنه.

واقعا از خبر فوت شدنش ناراحت شدم....
گیم و نینتندو یعنی ایواتا....

البته این آخری ها تصاویرش رو میدیدید واقعا لاغر و نحیف شده بود....
به هرحال دمش گرم ، همه گیمرا پشتشن...
آسوده بخواب ایواتا...

T___T
اره نینتندو دایرکت های اخری خیلی عوض شده بود:-s
خیلی شوکه شدم......

کلا این رسم روزگار ـه تا هست کسی در موردش حرف نمیزنه ولی وقتی مرد همه شروع میکنن در موردش حرف زدن (حتی اونی که هیترشه) ربطی هم به ایرانی و خارجی بودن نداره !

بعضی آدمها هستن که فارغ از هر بحثی به شدت قابل احترامند (البته اکثرا آدمها قابل احترامند)، Iwata یکی از اون آدمهایی هست که هر کسی از مرگش ناراحت میشه. واقعا انتظار نداشتم بیام پای کامپیوتر و همچین خبر ناراحت کننده ای رو ببینم، روحش شاد.

کلا این رسم روزگار ـه تا هست کسی در موردش حرف نمیزنه ولی وقتی مرد همه شروع میکنن در موردش حرف زدن (حتی اونی که هیترشه) ربطی هم به ایرانی و خارجی بودن نداره !

اره کاملا درسته
الانم بعنون مثال اکثر رقیبان ازعمو فیل دل خوشی ندارند درحالی که به نظرم ایشون مرد بسیاربزرگیه با ایده های بسیار...
حالا خدانکنه عموفیل کاریش بشه اونوقت همه میان میگن خدارحمتش کنه وفلان و...
کاشکی قدر انسانهای بزرگ رو موقعی که زنده هستند بدونیم

همین چند روز پیش بود در مورد دلیل معرفی NX و زمان انتشار اطلاعات بیشتر و ... صحبت می کرد، چقدر ناراحت کننده بود این اتفاق...
همین که تا آخرین روزهای عمرش درگیر کار خودش بوده نشون میده چقدر بزرگ بود، روحش شاد....
این بیماری چقدر بده، همه رو با خودش میره، ای کاش یه راه درمان براش پیدا بشه.

خدابیامرزتش ، حالم خیلی گرفته شد فهمیدم . خیلی خدمت کرد به این صنعت و کلی مارو با بازی هاش خوشحال کرد
R.I.P :(

iwata-isn-t-sold-on-cloud-gaming-1095464.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or