کلا ایرانی جماعت مرده پرست و این فکته.... انسان واقعی اونیکه در همه حال به همنوع خودش احترام بزاره . نه اینکه فقط واسه مرگش احترام قاءل باشه!
شما برو تاپیک مربوطه که گفتم میفهمی جریان چیه.
شما برو تاپیک مربوطه که گفتم میفهمی جریان چیه.در جواب پست قبلیت هم همین جا میگم که تا دیروز کدوم همه میگفتن متوهم ؟!
خیلی ها واسه این شخص احترام قائل بودن و هنوز هم هستن . شما مرده پرستی با کل ایرانی جماعت جمع نبند خودتو
فکت ؟![]()
کلا ایرانی جماعت مرده پرست و این فکته.... انسان واقعی اونیکه در همه حال به همنوع خودش احترام بزاره . نه اینکه فقط واسه مرگش احترام قاءل باشه!
اره نینتندو دایرکت های اخری خیلی عوض شده بودواقعا از خبر فوت شدنش ناراحت شدم....
گیم و نینتندو یعنی ایواتا....
البته این آخری ها تصاویرش رو میدیدید واقعا لاغر و نحیف شده بود....
به هرحال دمش گرم ، همه گیمرا پشتشن...
آسوده بخواب ایواتا...
T___T
کلا این رسم روزگار ـه تا هست کسی در موردش حرف نمیزنه ولی وقتی مرد همه شروع میکنن در موردش حرف زدن (حتی اونی که هیترشه) ربطی هم به ایرانی و خارجی بودن نداره !کلا ایرانی جماعت مرده پرست و این فکته.... انسان واقعی اونیکه در همه حال به همنوع خودش احترام بزاره . نه اینکه فقط واسه مرگش احترام قاءل باشه!
کلا این رسم روزگار ـه تا هست کسی در موردش حرف نمیزنه ولی وقتی مرد همه شروع میکنن در موردش حرف زدن (حتی اونی که هیترشه) ربطی هم به ایرانی و خارجی بودن نداره !