M Metal Gear کاربر سایت Jul 13, 2015 #1 . آخرین ویرایش: May 28, 2023 Reactions: .:GHOST:., bayern_vahid, F.3.R.Y.X و 4 کاربر دیگر
Inquisitor Righteous Armors Me کاربر سایت Jul 13, 2015 #31 ضایعهی بزرگی برای صنعت گیم. واقعا حیف. امیدوارم نینتندو دست فرد لایقی بیفته..
Eury کاربر سایت Jul 13, 2015 #37 هرچند من رو نینتندو تقلبی بازی میکردم ولی دستت درد نکنه برا خاطرات خوب بچگی, آقای ایواتا آسوده بخواب.
هرچند من رو نینتندو تقلبی بازی میکردم ولی دستت درد نکنه برا خاطرات خوب بچگی, آقای ایواتا آسوده بخواب.
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Jul 13, 2015 #39 وات دِ!!!:-o چرا یهو این جوری مرد...من بعد یه عمر اومدم بازیسنتر این خبرو بخونم اوّل کاری؟؟؟
amir_amd Loyal Member Jul 13, 2015 #41 هر خاطره خوب و خوشی که با wii / ds دارید ایواتا توی اون سهم داره. خدا رحمتش کنه.
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Jul 13, 2015 #42 عه .... صبحی شوک زده شدم بنده خدا مریض بود پس ... به خاطر همین بود نمیومد زیاد و همش میگفتن با سهام دارا جلسه داره مریض بوده بیچاره . خیلی ناراحت شدم ...
عه .... صبحی شوک زده شدم بنده خدا مریض بود پس ... به خاطر همین بود نمیومد زیاد و همش میگفتن با سهام دارا جلسه داره مریض بوده بیچاره . خیلی ناراحت شدم ...
PPPPPishrOOOOO کاربر سایت Jul 13, 2015 #43 چرا لاقل اعلام نمیکنن که بیماریشون در چه مرحله ایه ادم امادگیشو داشته باشه بشنوه خبر مرگ رو !! امیدوارم روحش در ارامش باشه
چرا لاقل اعلام نمیکنن که بیماریشون در چه مرحله ایه ادم امادگیشو داشته باشه بشنوه خبر مرگ رو !! امیدوارم روحش در ارامش باشه
SOAP MACTAVISH کاربر سایت Jul 13, 2015 #44 ایشون تو زندگی اش دل پیر و جوون رو با کنسول ها و بازی های نینتندو شاد کرده و به نظرم هیچ چیزی بهتر و بزگتر از این نیست که بتونی دل مردم رو شاد کنی
ایشون تو زندگی اش دل پیر و جوون رو با کنسول ها و بازی های نینتندو شاد کرده و به نظرم هیچ چیزی بهتر و بزگتر از این نیست که بتونی دل مردم رو شاد کنی