Iwata درگذشت

روحش شاد و یادش گرامی،صنعت گیم رو تحت تاثیر قرار داده مرگشون،بنده خدا چه نقشه ها برای NX داشته که متاسفانه عمرش کفاف نداده رویاپردازی هاش رو در مورد کنسول جدید پیاده کنه...

امیدوارم جایگزینش واقعن لایق چنین پستو مقامی باشه و نینتندو رو دوباره به جهانیان به رخ بکشه...

من فکر میکردم تنها تو ایران خودمونه که مردم زیر شصت سال به دلایل مختلف میمیرن! در کل مریضی های این چنینی خیلی بده خدا برای دشمنمم نصیب نکنه...

Iwata همیشه در قلبها و یاد گیمرهای دنیا جاودانه خواهد ماند ، بدرود ای بزرگ مرد صنعت بازیها

630x.jpg

Iwata @ E3 2015 Digital Event

ایواتا در سال 2002 اولین مدیری بود که از خاندان یامائوچی نبود و بر جایگاه ریاست نشست
ایواتا در دهه 80 بعد از اتمام دانشگاه به HAL Laboratory پیوست و در ساخت عنواین Ballon Fight و سری Kirby’s Dream Land برای نینتندو نقش داشت
بعد از ریاست خود با Nintendo DS و Nintendo Wii این کمپانی را به اوج رساند
در اواخر کار نیز با اعلام همکاری با DeNA و اعلام پتلفرم Nintendo NX و مورد تاثیر قرار دادن بازی سازان و ناشران 3rd Party مرجله جدیدی در تاریخ کمپانی نینتندو را رقم زد تا با بالا رفتن ارزش سهام نینتندو خاطرات تلخ Wii U فراموش شود

حدود 1 سال پیش در زمان E3 2014 اعلام شد که ایواتا به دلیل جراحی مجاری صفراوی در این نمایشگاه حضور نخواهد داشت.
ایواتا اعلام کرده بود که رشد مجاری صفراوی در همان مراحل اولیه شناسایی و جلوگیری شده و او در اکتبر 2014 به طور کامل شروع به کار مجدد کرد
بعد از حضور او در اولین Nintendo Direct بعد از عمل ، از ظاهر او معلوم بود که وزن زیادی را کم کرده است
ایواتا در E3 امسال نیز حضور نداشت اما دلیل آن را مشغله کاری اعلام کرده و به کار خود در این زمان ادامه می داد و در 26 ژوئن امسال در آخرین جلسه سهام داران نینتندو شرکت کرد.

در حالی که مریضی ایواتا از ذهن ها پاک شده بود و تفکر عموم بر این بود که ایواتا سلامتی اش را به دست آورده و در سلامتی کامل به سر می برد ، در تاریخ 11 جولای 2015 ایواتا فوت کرد و خبر فوت آن شب 12 جولای منتشر شد.
ایواتا جزو استعداد های کم یاب و بلکه نایاب این صنعت بود، از دست دادن او نه تنها برای نینتندو بلکه برای جامعه گیمینگ شوک بزرگی هست

همیشه در ذهن ها ، قلب گیمر ها و تاریخ صنعت گیم خواهی ماند

روحش شاد
یادش گرامی

"On my business card, I am a corporate president. In my mind, I am a game developer. But in my heart, I am a gamer."
Satoru Iwata @ GDC 2005

آخرین ویرایش:
wii u کیسه صفراشو زد سوراخ کرد . از بس حرص خورد سر این کنسول . امیدوارم NX با تغیر نام به خود ایشون تولید بشه . خبر شوکه کننده ای بود . آسوده بخواب ایواتا :((

چند وقت پیش بعد از دیدن Nintendo Direct اعصابم خورد شده بود و این پست رو زدم، ولی فکر نمیکردم انقدر زود... :(
ایواتا بدون شک یکی از بزرگترین نمادهای این صنعت بود. یه مدیر دوست داشتنی که آدم با دیدنش حس خوب و آرامش بخشی پیدا میکرد. یادش گرامی...

این زندگی بیشتر شبیه یه جوکه
داری برنامه 2 سال آیندتو میچینی یهو از این ور خیابون میری اونور ماشین میزنه ممیری
واقعآ عجیبه تا دیروز از برنامه های آینده نینتندو میگفت الان دیگه تو لیست تاریخچه نینتندو به حساب میاد

دیگه آدمیزاد همینه دیگه :( الان هست فردا معلوم نیست باشه :( :( ولی این آقا گردن دنیای بازی خیلی حق داره خدایش واسه من که دهه 60 کامل هستم کلی خاطره درست کرد :( هرکدومش زیباترین قسمتهای زندگی من شدن :( از خرید NES تا خرید wii و 3DS واقعا از ته قلبم ناراحت شدم :( باورش برام خیلی سخته :(

روحش شاد. مردها که مردن دلتون واسه زنده ها بسوزه!.
امیدوارم یه مدیر لایق و فعال مثل فیل اسپنسر گیرشون بیاد از این وضعیت بحرانی نجات پیدا کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or