Iwata درگذشت

اولش تیتر خوندم فکر کردم یه شوخی بی مزه هستش الان که دیدم خبر درسته واقعا جا خوردم .:-s

روحش شاد یادش گرامی باد خدایش بیامرزدش .:((

خدابیامرزتش ، حالم خیلی گرفته شد فهمیدم . خیلی خدمت کرد به این صنعت و کلی مارو با بازی هاش خوشحال کرد
R.I.P :(

iwata-isn-t-sold-on-cloud-gaming-1095464.jpg

این عکس اشتباه نکنم برای تلیغات 3DS سال 2011 هستش. با اینکه رییس یه شرکت به این بزرگی بود بازم تو این تبلیغ کهه برای بچه ها بود شرکت کرد... روحت شاد.

:(
عمری نسبتا کوتاه اما بسیار با کیفیت و پر ثمر
عمر 50 ساله ایشون در کشوری که میانگین عمر بالا ست شاید نشونه این باشه که ایواتا ی فقید با تمام وجود کار می کرده وچون شمع سوخته تا شادی بخش خانه ها باشه وچقدر با عشق و با همه وجود
کا رکردن وحس مسولیت داشتن به موفقیت کار انرژی بره
یادش گرامی و همیشه در خاطره ها زنده باد
فکر کنم شادی و حس بسیار انسانی و مثبتی که تو خیلی ازبازیهای نینتندو وجود داره بخش عمده ای از اون ریشه در همین روح هنری و لطیف فقید ایواتا داشته

این عکس اشتباه نکنم برای تلیغات 3DS سال 2011 هستش. با اینکه رییس یه شرکت به این بزرگی بود بازم تو این تبلیغ کهه برای بچه ها بود شرکت کرد... روحت شاد.

توی نینتندو دایرکت E3 2014 (فکر کنم) شروعش رو اگه دیده باشین که ایواتا با رجی شروع میکنن به دعوا (مربوط به Smash Bros ) اونجا واقعا به نظرم تهش بود دیگه ... هی دنیا... :|

مرد خوبی بود و بودنش برای خیلی ها مفید واقع شد.

با اینکه با بعضی حرفاش موافق نبودم ولی خبر مرگ همچین ادم هایی واقعن ناراحت کنندست در حالی که این همه ادم که بودنشون موجب عذاب ملت هاست هنوز هستند....

اول صبحی تلگرام رو باز کردم ببینم چه خبره دیدم بچه ها عکساشو گذاشتن مخصوصا اون عکسی که ماریو داره باهاش خداحافظی میکنه داغونم کرد
براش یک فاتحه بخونید مطمئنا اونور به کارش میاد
خدا بیامرزتش
فقط امیدوارم کسی که میاد جاش یک آدم خلاق و با رویکرد عالی سخت افزاری و نرم افزاری باشه

کلا ایرانی جماعت مرده پرست و این فکته.... انسان واقعی اونیکه در همه حال به همنوع خودش احترام بزاره . نه اینکه فقط واسه مرگش احترام قاءل باشه!
من نه علاقه ای به نینتندو داشتم نه علاقه به ماریو و زلدا ولی از مرگ یه آدم 55 ساله ناراحت شدم همین برای این که از مرگ یه همنوع ناراحت بشم لازم نیست سوپر فن و مرید اون شخص باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or