IRANIAN LEAGUE for FIFA08

ببین بزار کامل بگم . من بازی Fifa World Cup 2006 رو دارم وقتی روی Play Online کلیک می کنم میگه که نام کازبری و رمز عبورتو بده منم نام کاربری و رمز عبور مو که توی سایت EASPORT ساختم میزنم بعد که Login میکنم سیستم میرره می گرده ببینه درت دادم یانه بعد که میفهمه بله چنین اکانتی وجود دره میگه کد رجیستر رو وارد کن .حالا من کد رجیستر رو ندارم

خوب من که گفتم باید بری سرور های مجانی پیدا کنی و عضو بشی توشون..بخاطر این که تمام بازی های توی ایران دزدی هست(:cheesygri ) و نمیتونی Registerشون کنی پس به همین خاطر برو توی Yahoo یا Google و دنبال سرورهای مجانی فیفا بگرد و وقتی پیدا کردی برو توشون عضو شو و یه کد می دن بهت که باید توی یه فایل وارد کنی(آدرس سرور) بعد با اکانت جدیدت برو تو بازی و....... (مثلWOW)

به درک که EA صهیونیستیه. به درک که آدم 46 تا کروموزوم داره. به درک که فیفا 94 ایران داشت. به درک که ...
بابا بسه دیگه چرت و پرت گفتن ما می خوایم که تو فیفا 08 ایران و لیگ ایران باشه تا ما مجبور نباشیم دنبال صد جور پچ چرند بگردیم. من طرفدار الون هستم ولی چه عیبی داره که ایران تو فیفا باشه نه با اضافه شدن لیگ ایران ما صهیونیست میشیم و نه کروموزوم هامون میشه 15 تا. ما بازی می کنیم و اینا فقط بازی هستند نه چیز دیگه که بخاطرش چند نفر به جون هم بیفتن (مطمئن هستم این دو تا همدیگر رو ببینن یه دعوای حسابی راه میفته:mad:)
بیخیال سیاست بشید لطفا ....
اگه کسی میخواد جنبش ضد فیفا راه بندازه اینجا جاش نیست .می تونه یه تاپیک بزنه .(که اونم بسته میشه)

خوب من که گفتم باید بری سرور های مجانی پیدا کنی و عضو بشی توشون..بخاطر این که تمام بازی های توی ایران دزدی هست(:cheesygri ) و نمیتونی Registerشون کنی پس به همین خاطر برو توی Yahoo یا Google و دنبال سرورهای مجانی فیفا بگرد و وقتی پیدا کردی برو توشون عضو شو و یه کد می دن بهت که باید توی یه فایل وارد کنی(آدرس سرور) بعد با اکانت جدیدت برو تو بازی و....... (مثلWOW)

خوب مشکل اینجاست که سرور پیدا نمی کنم

آخرین ویرایش:
پست های بی ربط با موضوع مربوط به کاربران agent 47 و sakamoto که فقط ایجاد جنگ و دعوا و بی نظمی می کرد همگی پاک شدند! لطفا بحث تاپیک را به هم نریزید و علایق و احساسات شخصیتونو در مورد بازی FIFA در اینجا برای دیگران بازگو نکنید چون جاش اینجا نیست!

در صورت تکرار این موضوع در این تاپیک مطمئن باشید که برخورد دیگری صورت خواهد گرفت!

سلام.
مثل اینکه نظرسنجی تموم شده;) و ایران هم توش نیست!!:(
(البته من اصلا فوتبال بازی نمیکنم ولی خب بازم جای ناراحتی داره)
AHA.jpg

نه تموم نشده چون توی اون عکسی که انداختی مجموع رای ها 14808 هستش ولی الآن 15035تاست...هنوز وقت هست شماهایی که رای ندادین برین رای بدین...در ضمن بالاش هم چیزی ننوشته!

درسته هنوز تموم نشده!
اخه من قبلا رای داده بودم ولی وقتی دوباره میرفتم تو سایت میشد رای داد ولی الان دیگه نمیشه واسه همین فکر کردم تموم شده:blushing:

قبلا توی صفحه اولش هم فقط نتایج رو زده بود (من هنوز رای نداده بودم) و باید به قسمت Voting Poll میرفتید اما الان دیگه فرق میکنه.
این سایتش خیلی حرفه ای طراحی شده.موندم بالاخره اعتماد کنیم بهش یا نه؟؟؟
باتتشکر....

قبلا توی صفحه اولش هم فقط نتایج رو زده بود (من هنوز رای نداده بودم) و باید به قسمت Voting Poll میرفتید اما الان دیگه فرق میکنه.
این سایتش خیلی حرفه ای طراحی شده.موندم بالاخره اعتماد کنیم بهش یا نه؟؟؟
باتتشکر....
حسین رای بدی لاغر میشی؟؟ یا میان جلبت میکنن؟؟ خب رای رو بده دیگه فوقش الکی هست!!

خیلی خوبه
داریم میرسیم ها
چی شده ؟ همیشه ایرانیا تو این کارا پیشتاز بودن . چرا الان اونطوری نیست ؟!
فکر کنین توی فیفا 08 امکان تعویق مسابقات به بعد از افطار ، قطع برق ، حاضر نشدن در بازی و ... اضافه بشه !

Australian League (5%)
Argentinian League (27%)
Iranian League (32%)
Russian League (36%)

Total : 18843 votes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or