IRANIAN LEAGUE for FIFA08

دوستان من همین الان این نرسنجی رو دیدم
ایران فعلا 31 درصده .. روسیه درصد 32 ....
تا حالام 22 هزار نفر رای دادن .......
امیدوارم
ولی بعیده زورمون به روسها برسه !

فعلا

فعلا تموم نشده الکی شایعه پراکنی نکنید...هر وقت تموم بشه اعلام می کنن و نظر سنجی رو هم می بندن...فعلا 27598 رای هستش بعدا چک کنید ببینید بیشتر می شه!

The next version of FIFA should have
spacer.gif

Australian League (5%)
spacer_blue.gif
Argentinian League (29%)
spacer_blue.gif
Iranian League (33%)
spacer_blue.gif
Russian League (33%)
spacer_blue.gif
spacer.gif

Total : 43295 votes

چی شد این نظر سنجی !!!

دوستان من میرم تو سایت ولی گزینه برای دادن نظر نداره. تو پنل سمت چپ هم که نوشته Voting polls هم میرم اما گزینه نداره؟؟؟؟

اینو حتما بخونین
288.gif
233.gif

همانطور که اطلاع دارید، سایت FIFPlay رای گیریی را در مورد لیگهای فیفا 08 راه اندازی کرده که لیگ ایران هم در فهرست آن قرار دارد.

همانطور که در خود این سایت هم نوشته شده، این سایت از طرف EA تایید شده اما سایت رسمی EA Sports نیست. یعنی مطالب و نتایج بررسی و نظرخواهی های آن در دسترس EA قرار می گیرند اما در نهایت EA در مورد آن تصمیم می گیرد. پس اگر مثلا در نظرخواهی کنونی این سایت لیگ روسیه بیشترین رای را حاصل کرد، ضمانتی نیست که EA حتما این لیگ را در بازی FIFA 08 قرار خواهد. ضمن اینکه باید توجه کرد که همانطور که مسئولین Electronic Arts قبلا هم اشاره کرده اند، برای اضافه کردن حتی یک بازیکن به بازی فیفا، میبایست مجوز کسب شود که این موضوع می تواند تصمیم گیریهای EA را محدود کند.

مطلع شدیم که ایرانیان زیادی به سایت FIFPlay وارد شدند و به رای دهی حتی بیش از یکمرتبه (با روشهایی مانند تغییر آدرس ip و ...) پرداختند. البته این موضوع کاملا مشخص است که ایرانیان عزیز طرفدار فوتبال همیشه پشتیبان فوتبال این کشور بوده اند و قصدی جز حمایت ندارند، اما رای دهی بیش از اندازه و استفاده از روشهایی برای فریب سیستم رای گیری شاید فقط برای مجریان سایت دردسر ساز شود ... و این موضوع می تواند در تصمیم گیریهای آینده آنها در مورد مثلا رای گیری درباره ایران نقش داشته باشد.

آنطور که ایرفو مطلع شده است رای گیریهای ایران و روسیه اکثرا غیر واقعی هستند و فقط آرای لیگهای استرالیا و آرژانتین واقعی اند. به هر حال ایرفو از شما عزیزان می خواهد که اگر مایل به رای دهی در این سایت هستید سعی کنید فقط یکمرتبه آنهم به لیگی که واقعا مورد علاقه تان است رای دهید. همچنین توجه کنید که در بخش ایده ها و نظرها چیزی درمورد نظر خواهی ننویسید چون این بخش ارتباطی به بخش رای ندارد و نظرات بی ربط پاک خواهند شد.

یکی از اهداف پروژه "ایرفو" حمایت از فوتبال ایران در بازی های کامپیوتری و معرفی فوتبال این کشور از طریق این بازی ها به ملتهای دیگر است. پس حمایت از پروژه ایرفو مطمینا راه صحیح تری برای رسیدن این هدف است.

235.gif
236.gif

فقط یه دفعه رای بدین

265.gif

یکی به من بگه چطوری رای بدم !!!
ولی یه چند تا نظر انداختم اونجا که اگه رئیس EA بشنوه حتما لیگ ایران رو میزاره :cheesygri
به نظر من اگه ایران 80 درصد هم بشه بازم یه بهونه دیگه میارن
یعنی کلا ایران مثل ملتش از اول شانس نداشته
شاید واسه Fifa 2020 یه لیگ عجق وجق بزارن !
اونوقع هم همه لیگای دنیا توشن :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or