IRANIAN LEAGUE for FIFA08

سلام... ;)

شما چه اصراری دارید که لیگ ایران به بازی Fifa اضافه بشه ؟؟؟

اصلا نمی دونم لیگ ایران در سطح جهان و حتی آسیا چه اهمیتی داره که EA Sports بخواد این لیگ را به بازیش اضافه کنه...

لیگی که در 10 سال اخیر حتی یک تیمش هم نتونسته قهرمان آسیا بشه :D و تیم هاش مدام در مقابل تیم های باشگاهی درجه دوم و سوم آسیا کم میارند چرا باید به بازی فیفا اضافه بشه....؟؟

لیگی که اکثر تیم های باشگاهیش زمین اختصاصی و استادیوم ندارند...بودجه ی درست و حسابی ندارند...بازیکنان با کیفیت و مربیان سرشناس ندارند چرا باید به بازی فیفا اضافه بشه ؟؟؟ چرا ؟؟

اصلا EA Sports چه انگیزه ای داره که بخواد لیگ ایران را به بازی Fifa اضافه کنه ؟؟؟

آیا اصلا لیگ ایران در اون حد و اندازه ای است که به غیر از در داخل ایران در نقاط دیگر دنیا هم برای بازی فیفا مخاطبی جذب کنه ؟؟؟

آیا با این کار درآمدی عایدش میشه ؟؟؟

پس چرا باید لیگ ایران را اضافه کنه ؟؟ :confused:

من ترجیح میدم که بر روی همه چیز تعصب بیجا نداشته باشم و همانطوری که وقتی میخوام یک تلویزیون بخرم میرم و بهترین مارک را بر میدارم در این مورد هم ترجیح میدم بهترین لیگ به بازی فیفا اضافه بشه... ;)

آخرین ویرایش:
حتی تیم ملی ژاپن هم نداره و این به خاطر خصومت آنها با شرکت کونامی هست که وینینگ الون را داره !
فیفا تیم ژاپن رو داره پسر جون کجای کاری

ا
ین یک شرکت دزد هست که حتی با تخریب مزارع مردم شروع به ساختمان سازی های بیش از حد می کند. در خود امریکا و کانادا یک عده از مردم این شرکت را تحریم کرده اند
این مزخرفات رو تحویل کسی بده که از پشت کوه اومده باشه. منبع خبر رو داری بذار , نداری ......

شماها بچه هستید یادتان نمی آید وقتی فیفا 94 سگا و سری بازی های فیفا روی سگا می آمد ، کشورهایی مثل هند و بورکینافاسو و قطر و هنگ کنگ را می گذاشتند اما ایران را نمی گذاشتند
نمیدونم جواب ادمی که از بیخ عربه رو چی باید بدم. تو فیفا 94 و 95 و سریهای اولیه تیم ایران بود شما یا الزایمر داری یا بچه تر از این صحبت هایی. مهاجم نوک تیمشون هم "گروسی" بود:D

همون موقع که فیفا تازه داشت شکل میگرفت کونامی یه ابر فوتبال به اسم سوپر استار بیرون داد که بین ماها به اسم فوتبال گزارشگر معروفه اون بازی تیم ایرن رو نداشت

لعنت به ea و سری بازی های فیفا ! الان شما یک نامه به کونامی بدهید (منظورم شرکتش هست) دو ثانیه ای لیگ ایران را می گذارد بعد بیایید منت این بی چیزها را بکشید
.
:D :D :D :) :) :) :) :)

این یارو چشه!!!!!!!

خلاصه من تا آنجا که می توانستم گفتم. دیگر قبول کردنش با خودتان باشد
دری وری گفتن که کاری نداره;)

علی کریمی آقای گل جام جهانی
میگم به به خاطر بازیهای جام جهانی نشستم برا اولین بار بازیهای ایران و این کریمی رو دیدم. این بابا تو سه تا بازی توپ به پاش خورد؟:cheesygri :cheesygri

بهتون بگم كه هر كي بخواد فيفا رو بخره،قطعا مي خره و به ليگاي توش اهميت نمي ده..اگر هم خيلي وسواس داشته باشه و دقت كنه قطعا به ليگ كشور خودش دقت مي كنه و اصلا شما مي دوني تو همين ايران چند نفر فيفا نمي گيرن و اگه توش ليگ ايران باشه سريع مي رن مي گيرن...
يعني فيفا نمي دونه كه تو ايران فروش نداره...:confused::confused::confused:......حالا اصلا چرا بايد يراي درآمد باشه؛يه دفعه خوشش اومده.....براي تفريح هم بازي مي سازن و البته به اندازه كافي درآمد داره.......:eek::eek: در ضمن مي خوايم براي ايران افتخار باشه اگه هم نه،مي خوايم با پيروزي تو فيفا بازي كنيم و حال كنيم ...........:love::love:

بازی فیفا اصلا" درست نیست. تعصب بیخودی داره !
همین الان نگاه کنید اینها لیگ آرژانتین را نگذاشته اند بعد لیگ ولز را گذاشته اند !!
حتی تیم ملی ژاپن هم نداره و این به خاطر خصومت آنها با شرکت کونامی هست که وینینگ الون را داره !
اولا تو فيفا تيم ژاپن هست و شما كه چند ساله!!فيفا بازي نمي كني از اين حرف ها نزن.
و خیلی چیزهای دیگر که جایش نیست من اینجا بگویم. این شرکت EA یک شرکت سهیونیستی هست که آمریکایی- کانادایی هست که بیشتر سهامش در دست آنهاست.
این یک شرکت دزد هست که حتی با تخریب مزارع مردم شروع به ساختمان سازی های بیش از حد می کند. در خود امریکا و کانادا یک عده از مردم این شرکت را تحریم کرده اند.
آقا وقتي داره اين همه پول در مياره چرا بياد دزدي كنه...به من توضيح بده.:confused::confused::eek:
شماها بچه هستید یادتان نمی آید وقتی فیفا 94 سگا و سری بازی های فیفا روی سگا می آمد ، کشورهایی مثل هند و بورکینافاسو و قطر و هنگ کنگ را می گذاشتند اما ایران را نمی گذاشتند و تنها در سالهای 98 و 99 آن هم چون ایران به جام جهانی رفت و شرکت فوق تحت فشار قرار گرفت این کار را کرد. (در واقع از ایرانی ها بدش می آید)
اگه از ايران بدش مياد چرا تو نظرسنجي اش ايران هست:eek::eek::eek::confused::confused::confused:
لعنت به ea و سری بازی های فیفا ! الان شما یک نامه به کونامی بدهید (منظورم شرکتش هست) دو ثانیه ای لیگ ایران را می گذارد بعد بیایید منت این بی چیزها را بکشید.
من و دوستانم اصلا" فیفا بازی نمی کنیم چون بازی چرت و پرت و تعصب دار و غرض ورز هست.
وینینگ الون خیلی بهتره حداقل نامرد نیست. حداقل کونامی بر اساس واقعیت عمل می کند مثل شرکت ea نیست که با سازمان ورزشی اسراییل قرار داد دارد که هرسال لیگ اسراییل و تیم هایش مثل هاپویل و غیره را دربازی اش قرار بدهد و وقتی از آنها می پرسید که چرا اینجوری هست ؟ می گویند که یک دفعه همین تیم هاپویل یک بار تیم اینتر را (شانسی) برده است حالا از آن موقع باید تیم های اسراییلی را در سری بازی های فیفا گذاشت !!
خودتان بروید ببینید.
جالب هست که لیگ آرژانتین را هم نگذاشتند. علت ؟ اصلا" فکر کردید که علتش چی بوده ؟
علتش این هست که انگلیسی ها و امریکایی ها نسبتا" با آرژانتینی ها بد هستند. حتما" جریان مارادونا در بازی با انگلستان را می دانید. از آن سال به بعد هرسال انگلیس و آرژانتین با هم کل کل می کنند و خیلی از این کل کل ها هم به خاطر جنگی بود که در اوایل دهه 1980 بر سر اختلافات بر سر جزایر مالویناس بین آرژانتین و انگلیس رخ داد و از آن موقع اینها با هم دشمن هستند و حتی در مسابقات ورزشی عملا" هم نشان می دهند مثل جریان مارادونا.
واقعا" باید این بازی تحریم شود چون اصلا" به حق نیست.
اگر کونامی هم این طور بود فردا بیاید در بازی وینینگ الون ، کشور چین را حذف کند و دلیلش هم این باشد که ژاپنی از چینی ها به خاطر جنگ جهانی دوم بدشان می آید ! و از آنها عقده به دل دارند !!
آقا اگه اين كونامي مي خواست اين كارو بكنه و ليگ ايران داشته باشه تا الان كرده بود و احتياجي به نامه نبود.باز صد رحمت به ea كه خودش زحمت كشيد.

خلاصه من تا آنجا که می توانستم گفتم. دیگر قبول کردنش با خودتان باشد.
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

این مزخرفات رو تحویل کسی بده که از پشت کوه اومده باشه. منبع خبر رو داری بذار , نداری ......

نمیدونم جواب ادمی که از بیخ عربه رو چی باید بدم. تو فیفا 94 و 95 و سریهای اولیه تیم ایران بود شما یا الزایمر داری یا بچه تر از این صحبت هایی. مهاجم نوک تیمشون هم "گروسی" بود:D

:D :D :D :) :) :) :) :)

این یارو چشه!!!!!!!

دری وری گفتن که کاری نداره;)
ایشون نظرشون در این مورد هر چی باشه حالا درست و یا غلط فکر نمی کنم درست باشه شما اینطوری و با این کلمات توهین و تمسخر آمیز اینطوری جواب بدید. خیلی مودبانه تر هم فکر کنم بشه جواب داد مسائل را!!

در مورد صحبت های ایشون هم در مورد EA نمی دونم این اطلاعات را از کجا ایشون جمع آوری کرده که اینجا نوشته ولی به شخصه تنها چیزی که من از این جملات فهمیدم اینکه ایشون به شدت از EA نفرت داره و خواسته اینطوری پشت سرش بد بگه!

بهتون بگم كه هر كي بخواد فيفا رو بخره،قطعا مي خره و به ليگاي توش اهميت نمي ده اگر هم خيلي وسواس داشته باشه و دقت كنه قطعا به ليگ كشور خودش دقت مي كنه و اصلا شما مي دوني تو همين ايران چند نفر فيفا نمي گيرن و اگه توش ليگ ايران باشه سريع مي رن مي گيرن...

من منتظر همچین جوابی بودم...;)

ما ایرانی ها یک عادت خیلی با حال داریم که متاسفانه خیلی همه گیر شده...

اونم اینه که هر چه که خودمون فکر می کنیم را جمع میبندیم و به عنوان نظر همگانی اعلام می کنیم ...

شاید شما بازی فیفا را برای لیگ داخلی میگیرید اما مطمعن باشید همه مثل شما نیستند...

شک نکنید که برای خیلی ها در سراسر دنیا وجود لیگ های اسپانیا ، انگلیس ، ایتالیا ، فرانسه ، آلمان و حتی برزیل در بازی فیفا بسیار اهمیت دارند
اگر شک دارید میتونید خیلی ساده از دوستانتون بپرسید که بیشتر با چه تیم هایی در فیفا بازی میکنند

يعني فيفا نمي دونه كه تو ايران فروش نداره.........� �الا اصلا چرا بايد يراي درآمد باشه؛يه دفعه خوشش اومده.....براي تفريح هم بازي مي سازن و البته به اندازه كافي درآمد داره......

این جواب هم که دیگه انقدر منطقیه که اصلا نمیشه چوابشا داد.. :D

فقط بگم هیچ کجای دنیا کسی برای تفریح بازی نمیسازه ...

اگر EA Sports بخواد لیگ ایران را به فیفا اضافه کنه باید پول خرج کنه
باید امتیاز لیگ ایران را از فدراسیون بخره...و خیلی خرج های برای طراحی لباس تیم ها و بازیکنان و غیره ...

بنظر شما به چه دلیل EA Sports باید بخواد همچین پولی خرج کنه در حالی که در نهایت نه لیگ ایران اعتباری در جهان داره و نه پولی نصیب سازندش میکنه...و علاوه بر همه ایران تحت تحریم کشور مطبوع ناشر این بازی هست

خواهشن فقط در جواب نگید بخاطر اینکه EA Sports عشقش میکشه و یا عاشق چشم و ابرومونه...چون این جواب حرف من نیست..

در ضمن مي خوايم براي ايران افتخار باشه

عالیه....برای شما وجود لیگ ایران در فیفا افتخاره

اما برای من افتخار وقتیه که تیم های لیگمون از تیم های درجه ی 2 و 3 آسیا نمیبازند و با اقتدار قهرمان میشند

برای من افتخار وقتیه که پر طرفدار ترین تیم های لیگمون مدام دست گدایی به این سو و آن سو دراز نمی کنند

برای من افتخار وقتیه که کسانی استفاده ی ابزاری از باشگاه های ما نمی کنند و سعی نمی کنند اعتقاداتشون را بوسیله ی این تیم ها و از طریق ظاهر سازی به مردم تحمیل کنند ..دیگه یک نمونه ی واضحش نماز قهرمانی هست که اخیرا مد شده...و اگر من بسیاری از بازیکنان را نمیشناختم میگفتم به به عجب بچه های با ایمانی داریم ما اما متاسفانه همش ظاهر سازیه محضه...و تازه این یک توهین مستقیمه به کسانی که ادیان دیگری دارند ... چون اون تیم را صرفا نماینده ی یک مذهب نشون میده...در حالی که اون تیم بازیکنان و طرفدارانی از مذاهب دیگر هم داره

مطمعن باش که لیگ ما هیچ نقطه ی قابل افتخاری برای ایران نداره که با اضافه شده به فیفا بخواهیم بهش افتخار کنیم...

بهتره بیخودی خودمون را گول نزنیم...

سلام...
شما چه اصراري داريد که ليگ ايران به بازي Fifa اضافه بشه ؟؟؟
اصلا نمي دونم ليگ ايران در سطح جهان و حتي آسيا چه اهميتي داره که EA Sports بخواد اين ليگ را به بازيش اضافه کنه...
ليگي که در 10 سال اخير حتي يک تيمش هم نتونسته قهرمان آسيا بشه و تيم هاش مدام در مقابل تيم هاي باشگاهي درجه دوم و سوم آسيا کم ميارند چرا بايد به بازي فيفا اضافه بشه....؟؟

ليگي که اکثر تيم هاي باشگاهيش زمين اختصاصي و استاديوم ندارند...بودجه ي درست و حسابي ندارند...بازيکنان با کيفيت و مربيان سرشناس ندارند چرا بايد به بازي فيفا اضافه بشه ؟؟؟ چرا ؟؟
اصلا EA Sports چه انگيزه اي داره که بخواد ليگ ايران را به بازي Fifa اضافه کنه ؟؟؟
آيا اصلا ليگ ايران در اون حد و اندازه اي است که به غير از در داخل ايران در نقاط ديگر دنيا هم براي بازي فيفا مخاطبي جذب کنه ؟؟؟
آيا با اين کار درآمدي عايدش ميشه ؟؟؟
پس چرا بايد ليگ ايران را اضافه کنه ؟؟
من ترجيح ميدم که بر روي همه چيز تعصب بيجا نداشته باشم و همانطوري که وقتي ميخوام يک تلويزيون بخرم ميرم و بهترين مارک را بر ميدارم در اين مورد هم ترجيح ميدم بهترين ليگ به بازي فيفا اضافه بشه...
من كه مي دونم حتي ايران رو هم به زور ميارنش توي بازي چه برسه به ليگش رو
ولي ...
مثلا بيان ليگ روسيه رو بندازن توي fifa.اون موقع چه حالي ميده به ما؟؟
من كه به شخصه هم توي pesو fifaهميشه بهترين تيم هاي اروپا رو ور مي دارم.
تا حالا كي رو ديدي آ اك آتن يونان رو واسه بازي ور داره؟؟
ولي اگه ليگ ايران باشه به خاطر كل كل وكركري و.....هم كه شده بازي مي كنم.
حالا مي خواد ليگ ما بدترين ليگ باشه،حداقل اينه كه واسه ما جذاب هستش!!:cheesygri
(اميدوارم منظورم رو رسونده باشم):cool:
عالیه....برای شما وجود لیگ ایران در فیفا افتخاره
اما برای من افتخار وقتیه که تیم های لیگمون از تیم های درجه ی 2 و 3 آسیا نمیبازند و با اقتدار قهرمان میشند
برای من افتخار وقتیه که پر طرفدار ترین تیم های لیگمون مدام دست گدایی به این سو و آن سو دراز نمی کنند
برای من افتخار وقتیه که کسانی استفاده ی ابزاری از باشگاه های ما نمی کنند و سعی نمی کنند اعتقاداتشون را بوسیله ی این تیم ها و از طریق ظاهر سازی به مردم تحمیل کنند ..دیگه یک نمونه ی واضحش نماز قهرمانی هست که اخیرا مد شده...و اگر من بسیاری از بازیکنان را نمیشناختم میگفتم به به عجب بچه های با ایمانی داریم ما اما متاسفانه همش ظاهر سازیه محضه...و تازه این یک توهین مستقیمه به کسانی که ادیان دیگری دارند ... چون اون تیم را صرفا نماینده ی یک مذهب نشون میده...
اين يعني حرف حساب.موافقم ،آخرش رو خيلي خيلي موافقم!!
مطمعن باش که لیگ ما هیچ نقطه ی قابل افتخاری برای ایران نداره که با اضافه شده به فیفا بخوایم بهش افتخار کنیم...
بهتره بیخودی خودمون را گول نزنیم...
ما زمين هايي داريم توي ليگ برتر:) كه حيوانات اهلي!!! بره توش صاف راه بره پاش مي شكنه،ولي بازيكناي ما هيچ طوريشون نمي شه.اين خودش ته افتخار:-"

سلام

بازی فیفا اصلا" درست نیست. تعصب بیخودی داره !

چیزی که من از پست شما دستگیرم شد تعصب شما نسبت به الون بود و نه هیچ چیز دیگه!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
(یه نکته مهندسی :p )
یه پروژه برای انجام احتیاج داره به برآورده شدن یکی از 2 شرط زیر

1-توجیه اقتصادی (کسب درآمد)
2-اجبار (مثلا از سوی دولت)

به طور مثال ممکنه زدن یه مسیر ریلی برای یه روستای دور افتاده توجیه اقتصادی نداشته باشه (بازگشت سرمایه اولیه نداشته باشه) ولی برای اینکه مردم اون روستا بتونن به زندگی خودشون ادامه بدن دولت مجبور به ساخت اون مسیر هست
------------------------------------------------------------------------------------------------------
برگردیم به فیفا

ببینید قرار دادن یه تیم یا یه شخص تو یه بازی کامپوتری به همین سادگی نیست (احتیاج به مجوز از شخص یا تیم مربوطه رو داره)

قبل از اینکه با اطمینان حرف از خصومت ea با یه کشور بزنید باید از اینکه ea از کشور مربوطه جواز (licence) ایجاد اون تیم رو داشته باشه حرف بزنید

گرفتن جواز در فیفا هم به این صورته که ea مبلغی رو بابت این جواز یه فدراسیون تیمهای موجود در فیفا می پردازه
چرا باید جواز ایران رو خریداری کنه ؟ براش چه سودی داره ؟ در ایران چقدر مشتری داره؟

ولی در مورد fifa world cup 2006 مجبوره این جواز رو بخره ...چرا ؟ چون اگه ایران نباشه به اعتبار فیفا صدمه می خوره

--------------------------------------------------------------------------------------------------

سوال : چرا در الون اسامی تیم ایران اشتباه است و احتیاج به edit کردن داره؟(البته از نسحه آخر بی خبرم)
جواب: از ایران مجوز رسمی ندارن (یا اقدام نکردن یا بهشون ندادن)
-----------------------------------------------------------------------------
سوال : چرا فیفا هلند نداره ؟
جواب : ea موفق به گرفتن مجوز مربوطه نشده البته تا 06

111.JPG

ترجمه : هلند پول زیادی برای دادن جواز خواست ea موافقت نکرد
------------------------------------------------------------------------

سوال : چرا فیفا ایران نداره؟

222.JPG

جواب : ظاهرا مشکل هلند رو دارید (البته مشخصه که از جوابش مطمئن نیست)

نبود ایران 3 حالت داره

1- ندادن مجوز به ea از سوی فدراسیون ایران
2-اقدام نکردن ea برای گرفتن مجوز
3-مجبور بودن ea به صرفه نظر کردن از ایران

ببینید ea عاشق چشم و ابروی ما که نیست که برای راضی بودن ما ایرانیا بیاد برامون لیگ ایران رو بزنه
راضی بودن ما حتی یه دلار هم برای اونا سود نداره
مطمئن باشید اگر روزی در فیفا شاهد تیم ایران و یا لیگ ایران بودید تنها دلیلش اینکه ea در پی افزودن اعتبار به فیفاست
شاید یه پرتغالی دوست داشته باشه با تیم ملیش مقابل ایران بازی کنه (برای ea اون پرتغالی مهمه نه من و شما)

راستی یادمون نره هنوز در فیفا تیم ملی ایران وجود نداره ;)
این قضیه لیگ ایران مثل همون قضیه دوشیدن گاو نره :cheesygri

موفق باشید

جواب به agent47 یا همان کودک 9 ساله !

واقعا" وقتی می بینی که کاربری به نام agent47 که واقعا" بی سواد هست اینگونه توهین می کند ، راهی جز این ندارم که بپندارم این فرد ، شاید کودکی 9 ساله باشد !
در خطاب به agent47 :
ضمنا" گویا شما اصلا" نمی دانی که فوتبال sega genesis اصلا" ایران نداشته است ؟
شما می توانید بروید نسخه های سگای بازی فیفا را مثل فیفا94 - 95 - 96 - 97 را دانلود کنید و ببینید که دارد یا نه ؟
حتما" بچه ها همین الان بروند این بازی ها را دانلود کنند و ببینند.
فقط خیت شدن شما مالیات ندارد !

نمیدونم جواب ادمی که از بیخ عربه رو چی باید بدم. تو فیفا 94 و 95 و سریهای اولیه تیم ایران بود شما یا الزایمر داری یا بچه تر از این صحبت هایی. مهاجم نوک تیمشون هم "گروسی" بود
نه من الزایمر ندارم ، آن بازی که تو می گویی (لیاقات شما بودن نداری) برای sega saturn بود و فکر کنم شرکتش کونامی بود و نه و نه اصلا" فیفا نبود.
می بینم که بچه اهواز هم هستی ! خیلی بهت سخت گذشته با عربها زندگی کردی ؟
عیب نداره. بزرگ بشوی این کل کل هایت می خوابد کوچولو.
لیاقت شما همین هست که نوکری ea را بکنید و کفش های ورزشی آنان را واکس بزنید و بس.

vahid1400 :
(یه نکته مهندسی )
یه پروژه برای انجام احتیاج داره به برآورده شدن یکی از 2 شرط زیر

1-توجیه اقتصادی (کسب درآمد)
2-اجبار (مثلا از سوی دولت)

به طور مثال ممکنه زدن یه مسیر ریلی برای یه روستای دور افتاده توجیه اقتصادی نداشته باشه (بازگشت سرمایه اولیه نداشته باشه) ولی برای اینکه مردم اون روستا بتونن به زندگی خودشون ادامه بدن دولت مجبور به ساخت اون مسیر هست
------------------------------------------------------------------------------------------------------
برگردیم به فیفا

ببینید قرار دادن یه تیم یا یه شخص تو یه بازی کامپوتری به همین سادگی نیست (احتیاج به مجوز از شخص یا تیم مربوطه رو داره)

قبل از اینکه با اطمینان حرف از خصومت ea با یه کشور بزنید باید از اینکه ea از کشور مربوطه جواز (licence) ایجاد اون تیم رو داشته باشه حرف بزنید

گرفتن جواز در فیفا هم به این صورته که ea مبلغی رو بابت این جواز یه فدراسیون تیمهای موجود در فیفا می پردازه
چرا باید جواز ایران رو خریداری کنه ؟ براش چه سودی داره ؟ در ایران چقدر مشتری داره؟

ولی در مورد fifa world cup 2006 مجبوره این جواز رو بخره ...چرا ؟ چون اگه ایران نباشه به اعتبار فیفا صدمه می خوره

--------------------------------------------------------------------------------------------------

سوال : چرا در الون اسامی تیم ایران اشتباه است و احتیاج به edit کردن داره؟(البته از نسحه آخر بی خبرم)
جواب: از ایران مجوز رسمی ندارن (یا اقدام نکردن یا بهشون ندادن)
-----------------------------------------------------------------------------
سوال : چرا فیفا هلند نداره ؟
جواب : ea موفق به گرفتن مجوز مربوطه نشده البته تا 06

ترجمه : هلند پول زیادی برای دادن جواز خواست ea موافقت نکرد

سوال : چرا فیفا ایران نداره؟

جواب : ظاهرا مشکل هلند رو دارید (البته مشخصه که از جوابش مطمئن نیست)

نبود ایران 3 حالت داره

1- ندادن مجوز به ea از سوی فدراسیون ایران
2-اقدام نکردن ea برای گرفتن مجوز
3-مجبور بودن ea به صرفه نظر کردن از ایران

ببینید ea عاشق چشم و ابروی ما که نیست که برای راضی بودن ما ایرانیا بیاد برامون لیگ ایران رو بزنه
راضی بودن ما حتی یه دلار هم برای اونا سود نداره
مطمئن باشید اگر روزی در فیفا شاهد تیم ایران و یا لیگ ایران بودید تنها دلیلش اینکه ea در پی افزودن اعتبار به فیفاست
شاید یه پرتغالی دوست داشته باشه با تیم ملیش مقابل ایران بازی کنه (برای ea اون پرتغالی مهمه نه من و شما)

راستی یادمون نره هنوز در فیفا تیم ملی ایران وجود نداره
این قضیه لیگ ایران مثل همون قضیه دوشیدن گاو نره

موفق باشید
100 % با حرفهای شما موافقم. این عین حرف من بود.
پس خودتان هم گفتید که هر تیمی که در فیفا هست باید مجوز از فدراسیون ها بگیرد. پس در حرفهای من هم تناقض نمی بینید.
خودتان هم معترف هستید که کونامی حتی بدون گرفتن پول از فدراسیون خودسرانه تیم ایران را گذاشته و غلط بودن نام بازیکن ها هم دلیل بر این مدعا است.
حالا من یک سوال از دوستان دارم :
با این حال آیا شما شرکت ea را که فقط برای قرار داد و پول تیم می سازد تا آنجا قبول دارید که به مانند افرادی مثل کاربر agent47 (کودک 9 ساله از نظر سن عقلی) به پای ea بیفتید و حاضر باشید به دیگر هموطنانتان انگ عرب و عجم بزنید اما نگویید که بالای چشم ea ابرو هست !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس خودتان هم گفتید که هر تیمی که در فیفا هست باید مجوز از فدراسیون ها بگیرد. پس در حرفهای من هم تناقض نمی بینید.
خودتان هم معترف هستید که کونامی حتی بدون گرفتن پول از فدراسیون خودسرانه تیم ایران را گذاشته و غلط بودن نام بازیکن ها هم دلیل بر این مدعا است.
بابا یک کلمه بگو از EA بدم میاد چرا انقدر داستان می گی؟ این که کونامی هر تیمی رو الکی و با اسم های غلط می ریزه تو بازیش به خاطر اینکه این بازی به هیچ شرکت و یا سازمانی تعلق نداره و سازندگان بازی هر کاری دوست داشته باشند روی بازیشون اعمال می کنند. ولی در مورد FIFA اینطوری نیست که هر تیمی رو خواست با یه سری اسم های غلظ غلوط بریزه تو بازیش. چون اولا EA برای ساخت بازی از خود فدراسیون FIFA مجوز می گیره و باید تمامی مقرارت و تیم ها و بازیکنان کاملا واقعی و لایسنس دار باشند و در واقع بازی FIFA یک نوع سیمولشن فوتبال هست! در صورتی که وینینگ الون فقط یک بازی تفریحی است. (حالا به این کاری ندارم که از نظر خود منم وینینگ گیم پلی بالاتری داره و قشنگ تره!)
با این حال آیا شما شرکت ea را که فقط برای قرار داد و پول تیم می سازد
شما انگار حواست نیست چون EA باید پول بده تا لایسنس بگیره نه اینکه پول بهش بدن!

بله من از آن شرکت بدم می آید چون حقیقت را درباره آن شرکت گفتم.
حالا وینینگ الون مهم نیست من از پرو اولوشن هم خوشم میاد.
----------------------
شما فکر کردید این آمریکایی ها عاشق چشم و ابرو ما هستند بیایند برای ما تیم باشگاهی بزنند وقتی که تیم ملی را نگذاشته اند ؟
اینها در بازیهایشان ما را نمی دانم چی خطاب می کنند بعد بیایند از این کارها بکنند !
من تمام آن حرفها هم با دلیل زدم.
شما هم می توانید به ویکی پدیا مراجعه کنید و درباره تک تک حرفهایم سرچ کنید تا خودتان متوجه بشوید.
من حرفهایم را همینجوری نمی زنم.

شما فکر کردید این آمریکایی ها عاشق چشم و ابرو ما هستند بیایند برای ما تیم باشگاهی بزنند وقتی که تیم ملی را نگذاشته اند ؟
اینها در بازیهایشان ما را نمی دانم چی خطاب می کنند بعد بیایند از این کارها بکنند !
من تمام آن حرفها هم با دلیل زدم.
شما هم می توانید به ویکی پدیا مراجعه کنید و درباره تک تک حرفهایم سرچ کنید تا خودتان متوجه بشوید.
من حرفهایم را همینجوری نمی زنم.

اتفاقا داری الکی حرف میزنی . عزیز من چرا بحث و سیاسی می کنی . اصلا عیب نداره سیاسی کن .میدونی چیه منم از Pesو We بدم میاد چرا ؟ چون تیم ژاپن رو به اون خوبی طراحی کرده و ایران هنوز پاشازاده رو داره . اونم از علی کریمی توی Pes !!!!!! . در ضمن کی گفته Fifa تیم ایران رو نداره ؟؟!!!؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or