IRANIAN LEAGUE for FIFA08

هركي هر چه قدر دلش ميخواد مي تونه ري بده فقط كافيه كامپيوتر رو خاموش و روشن كني و بري تو سايت بعد مي توني راي بدي من 3 باري راي دادم
----------------------------------------
بچه ها بريزيد تو كافي نت ها هركي اون جا هست بهش بگيد راي بده:cheesygri

بچه ها چقدر بی بخار شدید این روسا دارن جلو میزنن!
من خودم تو هر رومی که میشناختم اینا زدم ولی شما را فکر نکنم!
تر خدا یکم بجنبید!

فعلا اولیم:cheesygri ولی سایته غیر رسمی هست:arrowd:ولی مث اینکه خود ea سایتو زده یا حداقل خیلی به ea نزدیکه:confused:به هر حال ما کار خودمونو میکنیم:groupwave:ضرر که نداره:cheesygri
What is FIFPlay?

FIFPlay.com is an UNOFFICAL community website for EA Sports' FIFA Football and FIFA Manager video-games, which stands between FIFA fans and EA Sports developers, and tries to deliver the best ideas regarding FIFA & FM computer-games from the fans to the game developers ...

دیونه ها
فقط یک بار رای بدید از یک کامپیوتر
اینطوری تقلب میشه از رای کم میشه
من آخرین رای رو که دادم شد ایران 42 روسیه 40
دوباره میگم از یک کامپیوتر فقط یک بار رای بدید
ترخدا
بگذارید
یک بار روی بروبچ برتر رو ببینیم
فقط یک بار
اینو به همه ی کسانی که گفتید باز هم بگید

تموم شد!

انگار نظر سنجی تموم شده!
The next version of FIFA should have
spacer.gif

Australian League (4%)

Argentinian League (12%)

Iranian League (45%)

Russian League (38%)

spacer.gif

Total : 1466 votes

لیگ ایران خواهد بود! :love:
اگه درست دیده باشم...
تبریک می گم به همه و دست همه کسانی که رای دادند درد نکنه! همچنین دست کسانی که معرفی کردند.
که خودم هم یه سهم کوچیکی توش داشتم:-"

به برکت این پست هم درجم
rank_9.gif
شد!

وای من دارم به خودم می بالم !!!
بابا ایول غیرتتون !

علی کریمی آقای گل جام جهانی !! ببخشید !! ایران در فیفا 08 !!

یوهو !!ایران اوله !!
استرالیای بیچاره آخر !!
:)
:excited:

حال میکنین ؟
اگه من تو اون تاپیک خبرشو نداده بودم که الان هیشکی نمیدونست ! :)

بازی فیفا اصلا" درست نیست. تعصب بیخودی داره !
همین الان نگاه کنید اینها لیگ آرژانتین را نگذاشته اند بعد لیگ ولز را گذاشته اند !!
حتی تیم ملی ژاپن هم نداره و این به خاطر خصومت آنها با شرکت کونامی هست که وینینگ الون را داره !
و خیلی چیزهای دیگر که جایش نیست من اینجا بگویم. این شرکت EA یک شرکت سهیونیستی هست که آمریکایی- کانادایی هست که بیشتر سهامش در دست آنهاست.
این یک شرکت دزد هست که حتی با تخریب مزارع مردم شروع به ساختمان سازی های بیش از حد می کند. در خود امریکا و کانادا یک عده از مردم این شرکت را تحریم کرده اند.
شماها بچه هستید یادتان نمی آید وقتی فیفا 94 سگا و سری بازی های فیفا روی سگا می آمد ، کشورهایی مثل هند و بورکینافاسو و قطر و هنگ کنگ را می گذاشتند اما ایران را نمی گذاشتند و تنها در سالهای 98 و 99 آن هم چون ایران به جام جهانی رفت و شرکت فوق تحت فشار قرار گرفت این کار را کرد. (در واقع از ایرانی ها بدش می آید)
لعنت به ea و سری بازی های فیفا ! الان شما یک نامه به کونامی بدهید (منظورم شرکتش هست) دو ثانیه ای لیگ ایران را می گذارد بعد بیایید منت این بی چیزها را بکشید.
من و دوستانم اصلا" فیفا بازی نمی کنیم چون بازی چرت و پرت و تعصب دار و غرض ورز هست.
وینینگ الون خیلی بهتره حداقل نامرد نیست. حداقل کونامی بر اساس واقعیت عمل می کند مثل شرکت ea نیست که با سازمان ورزشی اسراییل قرار داد دارد که هرسال لیگ اسراییل و تیم هایش مثل هاپویل و غیره را دربازی اش قرار بدهد و وقتی از آنها می پرسید که چرا اینجوری هست ؟ می گویند که یک دفعه همین تیم هاپویل یک بار تیم اینتر را (شانسی) برده است حالا از آن موقع باید تیم های اسراییلی را در سری بازی های فیفا گذاشت !!
خودتان بروید ببینید.
جالب هست که لیگ آرژانتین را هم نگذاشتند. علت ؟ اصلا" فکر کردید که علتش چی بوده ؟
علتش این هست که انگلیسی ها و امریکایی ها نسبتا" با آرژانتینی ها بد هستند. حتما" جریان مارادونا در بازی با انگلستان را می دانید. از آن سال به بعد هرسال انگلیس و آرژانتین با هم کل کل می کنند و خیلی از این کل کل ها هم به خاطر جنگی بود که در اوایل دهه 1980 بر سر اختلافات بر سر جزایر مالویناس بین آرژانتین و انگلیس رخ داد و از آن موقع اینها با هم دشمن هستند و حتی در مسابقات ورزشی عملا" هم نشان می دهند مثل جریان مارادونا.
واقعا" باید این بازی تحریم شود چون اصلا" به حق نیست.
اگر کونامی هم این طور بود فردا بیاید در بازی وینینگ الون ، کشور چین را حذف کند و دلیلش هم این باشد که ژاپنی از چینی ها به خاطر جنگ جهانی دوم بدشان می آید ! و از آنها عقده به دل دارند !!

خلاصه من تا آنجا که می توانستم گفتم. دیگر قبول کردنش با خودتان باشد.

الانم فيفا تو ايران تحريم هست چون همه سي دي كپي مي گيرن:cheesygri
تازه ما به پشت صحنه چيكار داريم ما ميخوايم بازي كنيم و هدفمون اين هست كه ليگ ايران رو بياريم تو بازي تا با ليگ اسراييل دعوا كنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or