Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كمو كسري كه نه ولي ممكنه تو نكات امنيتيش مشكل داشته باشه براي لايو
داداش بهرام خوب شد گفتی ممنون داشتم سکته رو میزدم اگه چیزی کم داشت یه دونه ای:)
راستی یه خبر اینکه 4 روزه دیگه بتل ارنا فینال سوپر من و بتمن هست هر کی قبل بازی حدس بزنه کی میبره رای بیشتری بگیره کاستوم the flash فکر کنم یا green arrow میدن به صورت کد به ایمیلتون میفرستن یه گزینه دیگه هم داره که بجای این کاستوم تم هم میدن اینم لینکش
https://injustice.dccomics.com/

آخرین ویرایش:
دوستان الان از توپخونه میام.نداشتن بازیو.فکر نمیکنم تا آخر روز هم بیارن
(برای دوستان گفتم که مثل من الکی نرن اونجا)
اصن نمیدونستن چیه!هی میگفتن اشتباه میکنی! :|

خوب شد این بازی مبارزه ای منتشر شد چون دیگه من یکی داشتم از این مورتال کامبت زده میشدم و نیاز بود یک فایتینگ درست و حسابی در همین سبک بیاد که از اون حالت تکراری و یکنواختی خارج بشیم.

در ضمن دوستانی که برای انلاین میخوان این بازی را تهیه کنن یک نکنه را همینجا بگم : بیشتر فروشگاههای بازی الان این نسخه نوک ریلیز SWAG رو در اختیار دارند و فکر نمیکنم ریلیز دیگه ای مثل COMPLEX رو بیارند.

به هر حال بهتره خودتون بازی را دانلود کنید و توقع ریلیز دیگه ای از فروشندگان بازی نداشته باشید.

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

شنبه چی ممکنه بیاد ؟؟

بازی روز پنج شنبه لیک شده و در بیشتر شهرها مثل شیراز یا مشهد بازی رو فروشگاهها اوردن. اگر شنبه بازی گیرتون نیاد یکشنبه دیگه بدستتون میرسه.

شنبه چی ممکنه بیاد ؟؟
به احتمال زیاد شنبه هست.
سر مرتال کامبت هم همینجوری شد.یکیشون جمعه آورده بود مجبور شدم 5 تومن بخرم.(ولی از اولین نفراتی بودم که تو تهران بازی میکردش :d)
نمیدونم چرا اینا نیاوردن.شاید فهمیدن نسخه اشکال داره که البته ازاون دانشمند(!)هایی که اونجا هستن بعیده!

چرا من اینقدر دیر با این بازی آشنا شدم ؟!!!! هیچی ازش نمیدونستم تا اینکه دمو رو بازی کردم و عاشقش شدم :d
خیلی عالیه . مخصوصا اینکه میشه از خود محیط بازی هم برای ضربه زدن استفاده کرد . ویدئوی داخل بازی رو هم دیدم کلی مینی گیم هم داره ظاهرا . 24تا شخصیت هم براش خوبه به نظرم
کلا سخت منتظریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or