Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا لینک دانلود 392 مگه؟همین قدره؟

بله درسته
دمو 3کرکتر قابل بازی داره و یک کرکتر باس آخر(!) که نمیشه انتخابش کرد.
موتورش انگار آنریل هست. سرعت مبارزاتش متوسطه یه قسمتهای جالبی هم داره در طول مبارزه!
بیشتر از همه از بکگراند منوش خوشم اومد o:-)

از اون موقع رفته تا الان با بت من فکر کنم 1000 تا کامبو پیدا کرده
اره اتفاقا من و عرفان همزمان دانلودش کردیم ولی خبری از عرفان نیست.گوشی رو هم ور نمیداره.ولی از حرف هایی که اون اول تو پارتی زد فهمیدم که خیلی خیلی خوشش اومد.
....
متاسفانه در نسخه دمو نمیشه انلاین بازی کرد.حتما باید دسته دوم رو روشن کنی و دونفره بزنی.
راستی در اون قسمتی که روی پشت بوم یه هلیکوپتر هست واقعا نور پردازی خوبی داره.(نوری که از هلیکوپتر میتابه).به نظرم گرافیک در حالت کلی(محیط و کرکتر) تز مرتال کمبت بهتره.
بازی از مرتال کمبت پیچیده تره و یکمی هم حرفه ای تره به نظرم.
در کل خیلی عالی بود

دوستان من دمو رو دانلود کردم و بعد از کانفیگور فلش با برنامه هاریزون ریختم روش.ولی وقتی میزنم به دستگاه پلی میکنم ارور میده:
the game coudn,nt start.please try downloading again

خب منم نیم ساعتی دمو رو وقت شد بازی کنم....

سرعت بازی برای من که هنوز به بازی عادت نکردم یکم پایینه ولی خب ممکنه در فرصتهای بعدی بشه با مسلط شدن روی بازی بتونم نظرمو راجب سرعت بازی عوض کنم.

قابلیتهای کومبو زدن خیلی بهتر و تخصصی تر از مورتال کامبت شده و همچنین قدرت تخریب پذیری بازی بر اساس عوامل محیطی بسیار بالاست.

سیستم صداگذاری و نور پردازی بازی هم بسیار خوب کار شده.

فقط مشکلی که خیلی به چشم میاد افت فریم گرافیک بازی هست که اون طور که باید خوب کار نشده و فکر کنم شاید بخاطر انجین گرافیکی بازی باشه که برای این بازی مناسب نبوده.

و همینطور طراح چهره و اندام کاراکترها که یه جوری غیر عادی به نظر میرسه که امیدوارم در نسخه نهایی این ایرادات وجود نداشته باشه.

منم یه 24 ساعتی بازی کردم:dوای بازیش عرضه بشه خود کشی نکنم خوبه بازی از همه لحاظ عالیه دفاع کمبو زدن همه چیز عالیه همون چیزی که فکر میکردم بود از mk9 خیلی حرفه ای تر و پیچیده تر هست یه کمبو با بت زدم 50% خودم کفم برید:dسیستم ریورسشم هم که واقا هیجان بازی رو 2برابر میکنه اولین بازی که میخوام براش پوینت بگیرم:dدر مورد نور پردازی و محیط هم بی شک تو هیچ بازی fighting چنین محیط زیبایی ندیده بودم و در اخر استفاده از محیطش واقا حرفه ای کار شده که میتونید یسری جا خالی یا ادامه کمبو رو از محیط کمک بگیرید کلا و رسما من این بازیرو میپرستم مثل mk9
تا عرضه mk10 دست از سره این injustice :praying:بر نمیدارم:d

نسخه کامل بازی دیروز لیک شد
یه چند راندی هم بازی کردم
24 کرکتر از دنیای DC و یسری قابلیتها مثل استفاده از وسایل موجود در محیط و خود محیط که باعث تنوع گیم پلی شده ... خیلی بازیه خوبی ازآب درومده!
بزرگترین مشکل بازی جهت های کنترلر x360 هست! من که اصلا باهاش راحت نیسم اجرای یسری حرکات و کمبوهارو سخت میکنه البته فکر میکنم با سری کنترلرهایی که دی پد گردون دارن مشکلی نباشه 8-|

آخرین ویرایش:
نسخه کامل بازی دیروز لیک شد
یه چند راندی هم بازی کردم
24 کرکتر از دنیای DC و یسری قابلیتها مثل استفاده از وسایل موجود در محیط و خود محیط که باعث تنوع گیم پلی شده ... خیلی بازیه خوبی ازآب درومده!
بزرگترین مشکل بازی جهت های کنترلر x360 هست! من که اصلا باهاش راحت نیسم اجرای یسری حرکات و کمبوهارو سخت میکنه البته فکر میکنم با سری کنترلرهایی که دی پد گردون دارن مشکلی نباشه 8-|
دوست عزیز اگه MKهم بازی کرده باشی میبینی که حرکات مخصوص کرکتر ها باید با یه روش خاصی زده بشه
مثلا اگه پایین جلو Aباشه شما باید یه ربع دایره با همون جهت ها(پایین جلو) بزنی بعدش A.امیدورام منظورمو متوجه بشی.
پ.ن:دوستان از توپخونه کسی رفته بگیره بازیو؟ممنون میشم اگه جوابشو پ.خ کنید یا همینجا بگید.چون این بازی خیلی مهمه برام.

منم شدید منتظرم فروشگاه ها بیارن ، بگیرمش .
دمو رو دانلود نکردم . منتظر بودم بیاد که خیلی زودم اومد .
اگه پیسی داشت حتما اورجینال میخریدم تا راحت آنلاین بازی کنم .
راستی سایت زیر هم اخبار این بازی رو میزاره . اطلاعات خوبی راجب بازی میتونین بدست بیارین .
Test Your Might

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or