Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:dدوست من هنوز بازی نیومده که میگی گذشت:)انلاین پس نمیخواد به لایو وصل میشی میشینی بازی میکنی البته سروراش با خارجی ها خوب نیست ولی با ایرانیها میتونی راحت بازی کنی

کلا گفتم:d خب من اینترنتم 256 مخابرات سرعت دانلود 25 تا 29 کیلوبایته و دستگاهم آرکیده
میشه بازی کرد؟یا سرعت بالاتری میخواد؟

کلا گفتم:d خب من اینترنتم 256 مخابرات سرعت دانلود 25 تا 29 کیلوبایته و دستگاهم آرکیده
میشه بازی کرد؟یا سرعت بالاتری میخواد؟
باید تست کنی شاید خوب باشه من 512 دارم عالی نیست یخورده کنده ولی بهت پیشنهاد میکنم که mk9 بازی نکنی اگه بصورت حرفه ای میخوای بازی کنی injustice شروع خوبی میتونه باشه در ضمن یه مطلبی هم که در مورد انلاین این بازی خوندم سروراش گفتن خیلی بهتر از mk9

باید تست کنی شاید خوب باشه من 512 دارم عالی نیست یخورده کنده ولی بهت پیشنهاد میکنم که mk9 بازی نکنی اگه بصورت حرفه ای میخوای بازی کنی injustice شروع خوبی میتونه باشه در ضمن یه مطلبی هم که در مورد انلاین این بازی خوندم سروراش گفتن خیلی بهتر از mk9
عرفان جان من 10 ساله کمبات میزنم از کمبات 1 تا.... همه رمز هاش رو هم خودم پیدا میکردم بعدا فهمیدم ای دل غافل همه توی اینترنت هست و الکی چند سال در پی پیدا کردن رمز ها بودیم (دوران سگا)
کلا حریف ندارم :dولی حیف نمیتونم انلاین بازی کنم

عرفان جان من 10 ساله کمبات میزنم از کمبات 1 تا.... همه رمز هاش رو هم خودم پیدا میکردم بعدا فهمیدم ای دل غافل همه توی اینترنت هست و الکی چند سال در پی پیدا کردن رمز ها بودیم (دوران سگا)
کلا حریف ندارم :dولی حیف نمیتونم انلاین بازی کنم
پس واجب شد باهات بازی کنم:dمن منظورم انلاین از injustice شروع کن
یه مطلبی هم که واقا منو هایپ کرد بازی مثل mk9 challenge tower داره البته تو injustice اسمش S.T.A.R LABS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or