Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از نظر من خوشونت رو داره ولی نه در حد مورتا کومبت ولی خیلی عالیه راستی دقت کردید سیگنیچر بت من عوض شده اولا مثل جانی کج بود و فقط یارو رو اویزون میکردو یه دراب کیک میزد الان شوکر وصل می کنه بعد با ماشین میزنه بهش جالب شده فکر کنم شکایت کردن طرفدارا

---------- نوشته در 03:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 PM ارسال شده بود ----------

یه چیز جالب فهمیدم همین الان مثل این که اعلام شده که دیگه لگ های مورتال کومبت بر طرف شدن و اگه کارکتر دی ال سی رو نداشته باشی بازی دیتای اون کارکترو دانلود میکنه و میتونید با حریفتون که صاحبشه مبارزه کنید عالی شده یعنی راحت میشه بازی کرد امید وارم پوینت نخواد برای بازی

برای این بازی زیاد تریلر می یاد ولی نمی دونم چرا هیچ وقت حال نداشتم تاپیک رو بیارم بالا تریلراشو بذارم :|:دی
من که شدیدا عاشق این بازیم . استفاده کردن از محیط خیلی چیز جالبیه .

آخرین ویرایش:
بفرمایید خشونت:
c960c46c38bd.jpg
d62cfd33e387.jpg

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:24 PM ارسال شده بود ----------

E3 12: Injustice: Gods Among Us
Gamereactor Sverige - Video: E3 12: Injustice: Gods Among Us - Intervju

این گیم پلی که لینک زیر براتون مستقیم کردم رو حتما ببینید من هر چی میبینم سیر نمیشم واقعا حرفه ای بازی میکنن
http://up.toca.ir/images/clld93wg87f9m5013ibu.mp4
از دوستانی که این ویدیو رو دیدن یه نظر بدن:d
یا خدا.این دیگه چی بود؟؟؟:-o
برای اولین بار میبینم که یه فایتینگ از حالت کلیشه ای خارج میشه.این جسور بودن سازنده ها رو میرسونه.
عالی عالی عالی

erfan.and.wwf
دوست عزیز لطف کن عکسایی که میذاری یا بصورت بند انگشتی باشه یا لینکش رو قرار بده ، با 512 ، 10 دقیقه طول میکشه صفحه بالا بیاد دیگه سرعتای پایینتر بماند !

خیلی سیستم مبازرات مصنوعی هست و وقتی طرف ضربه وارد میکنه مثل مورتال کامبت خون نمیپاشه بیرون و بازیکن اصلا مشخص نیست حتی به صورت و یا بدنش زخم و یا خراشی وارد شده باشه....

طرف رو میکوبونه زمین ولی به جای اینکه زمین ترک بخوره و یا تخریب پذیری طبیعی باشه اصلا انگار که نه انگار .....

من خوشم نیومد ....خیلی بازی مصنوعی هست آدم فکر میکنه داره street fighter بازی میکنه تا این بازی رو....

خیلی جالبه شرکتی مثل midway که میاد بازی مثل مورتال کامبت به اون خشنی و سراسر خون و تخریب پذیری بالا رو منتشر میکنه چرا باید اینقدر در انتشار نسخه دیگر از بازی خودش اینقدر عقب نشینی کنه؟

من نمیدونم بقیه که میگن وای خدا کف بر شدیم یعنی اصلا دقت نکردن به نکات به این مهمی؟ بازی از حالت مبارزه خشن و مردونه تبدیل شده به بازیهای فانتزی و بچه بازی.

فقط تنها نکته مثبت بازی استفاده از محیط برای تخریب پذیری بیشتر و کمک کردن به تنوع در گیم پلی هست.

خیلی سیستم مبازرات مصنوعی هست و وقتی طرف ضربه وارد میکنه مثل مورتال کامبت خون نمیپاشه بیرون و بازیکن اصلا مشخص نیست حتی به صورت و یا بدنش زخم و یا خراشی وارد شده باشه....

طرف رو میکوبونه زمین ولی به جای اینکه زمین ترک بخوره و یا تخریب پذیری طبیعی باشه اصلا انگار که نه انگار .....

من خوشم نیومد ....خیلی بازی مصنوعی هست آدم فکر میکنه داره street fighter بازی میکنه تا این بازی رو....

خیلی جالبه شرکتی مثل midway که میاد بازی مثل مورتال کامبت به اون خشنی و سراسر خون و تخریب پذیری بالا رو منتشر میکنه چرا باید اینقدر در انتشار نسخه دیگر از بازی خودش اینقدر عقب نشینی کنه؟

من نمیدونم بقیه که میگن وای خدا کف بر شدیم یعنی اصلا دقت نکردن به نکات به این مهمی؟ بازی از حالت مبارزه خشن و مردونه تبدیل شده به بازیهای فانتزی و بچه بازی.

فقط تنها نکته مثبت بازی استفاده از محیط برای تخریب پذیری بیشتر و کمک کردن به تنوع در گیم پلی هست.
دوست عزیز شما اگر نگاه کنی کلا کامیک ها (حالا چه dc چه مارول چه ...) دارای خشونت پایینی هستن !
شما به هر فیلمی از سری کامکی هم نگاه کنی قطره ای خونریزی (در کل) نمیبینی در فیلم
بتمن یک نمونش
ایرون من، اسپایدر من، سوپر من، هالک، اسپَون و ...
و بازی های مربوطه رو هم نگاه کنی خونریزی نمیبینی، بازم نمونش همین بتمن و اسپایدر من
این بازی هم مورتال کامبت نیست، که بخواد راه اون رو بره
راه کامیک هاشو میره

دوست عزیز اینا هیرو های کامیک هستن 18 به پایین هم قرار اینو بازی کنه و در مصاحبه ای پرسیدن که خونریزی در حد مورتال کومبت گفتن ما تا یه حدی می بریم اگر پگی گیر داد کم میکنن گفت ما تمام سعیمونو می کنیم

دوست عزیز اینا هیرو های کامیک هستن 18 به پایین هم قرار اینو بازی کنه و در مصاحبه ای پرسیدن که خونریزی در حد مورتال کومبت گفتن ما تا یه حدی می بریم اگر پگی گیر داد کم میکنن گفت ما تمام سعیمونو می کنیم

همون سنین 18 به پایین که گفتید درسته چون در اصل بیشترین طرفداران کمیکهای مارول هم در همین سنین پیدا میشه و شرکت midway هم بیشترین فروش بازی و بیشتری هدف رو برای مخاطب این سنین قرار داده....

منم فکرشو میکردم وقتی درجه سنی بازی مثل مورتال کامبت رو بیاد اختصاص بده به سنین 18 سال به بالا طبیعی هست که در عنوانی دیگر بیاد برای سنین کمتر عنوان مبارزه ای رو منتشر کنه و طبیعتا بازی میشه فانتزی و فان.

سفت و سخت در اشتباه ای اگه از بازی خوشت نمیاد نیازی به سرکوب بازی نیست همین که اقای اد بون سازندش هست کافیه اگه 2 3 تا تریلر ازش میدیدی متوجه میشدی که بازی یسری المانهای mk9 حفظ کرده خشونت بازی هم قابل قبوله خون و خونریزی هم هست و بازی کاملا از قانون فیزیک پیروی میکنه مخصوصا محیط اگه بازی مثل mk9 بود همه میومدن میگفتن کپی پیست کرده والا شما دیگه چه توقعی دارین این بازی هم از لحاظ کمبو عالی طراحی شده

سفت و سخت در اشتباه ای اگه از بازی خوشت نمیاد نیازی به سرکوب بازی نیست همین که اقای اد بون سازندش هست کافیه اگه 2 3 تا تریلر ازش میدیدی متوجه میشدی که بازی یسری المانهای mk9 حفظ کرده خشونت بازی هم قابل قبوله خون و خونریزی هم هست و بازی کاملا از قانون فیزیک پیروی میکنه مخصوصا محیط اگه بازی مثل mk9 بود همه میومدن میگفتن کپی پیست کرده والا شما دیگه چه توقعی دارین این بازی هم از لحاظ کمبو عالی طراحی شده

اتفاقا تریلرهای بازی رو از قبل دیده بودم به علاوه تریلری که لینکشو لطف کردید و گذاشتید.

مشکل من گیم پلی و کومبوها و طراحی محیط بازی نیست چون شما میگید عالیه و منم تاییدش میکنم....

مشکل درصد خشونت بازی هست که من گفتم کمتر شده و تبدیل شده به یک حالت فانتزی و فان و دوستان منو شیر فهم کردن که بازی برای سنین پایننتر درست شده و هدف کمیکهای مارول هست که مشخص شده اونجا هم خبری از خون و خونریزی نیست.

در ضمن از بازی هم متنفر نیستم و حتما این عنوان رو تهیه میکنم فقط خواستم نظر شخصیمو گفته باشم.

موفق باشید.

فردا روزه بزرگیست برای منo:-)
اره ببینیم چی ساختن :-ss

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:55 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من امشب مسابقات برگذار شده رو اپلود میکنم ویدیو هاشو ببینید
مسابقات عبارتند از :
بت من-واندرومن
فلش-جوکر
سوپرمن-گرین ارو
اکومن-گرین لنتر
و نیمه نهایی:
بت من -فلش
سوپرمن-گرین لنتر
اینارو اپ می کنم

---------- نوشته در 03:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا تریلرهای بازی رو از قبل دیده بودم به علاوه تریلری که لینکشو لطف کردید و گذاشتید.

مشکل من گیم پلی و کومبوها و طراحی محیط بازی نیست چون شما میگید عالیه و منم تاییدش میکنم....

مشکل درصد خشونت بازی هست که من گفتم کمتر شده و تبدیل شده به یک حالت فانتزی و فان و دوستان منو شیر فهم کردن که بازی برای سنین پایننتر درست شده و هدف کمیکهای مارول هست که مشخص شده اونجا هم خبری از خون و خونریزی نیست.

در ضمن از بازی هم متنفر نیستم و حتما این عنوان رو تهیه میکنم فقط خواستم نظر شخصیمو گفته باشم.

موفق باشید.

دوست من بازی فانتزی نیست در مورد خشونت هم میتونم این چند مورد رو نام ببرم:
دف استروک شمشیرشو با لگد میکوبه به سینه طرف بعد وقتی شمشیر تو بدنشه با تفنگ رگ بارش می کنه
تو یکی از استیجا وقتی می خوای از یه استیج بری به یک استیج دیگه یه هیولایی میاد از گردن خونشو می خوره (خوناشامین نیست)
بعد در مورد خشونت بازی داره مارو میبره تو گاخام و متراپولس قرار مارو بزار جای بت من و دیگر کارکتر قرار نیست سوپرمن یارو رو از وسط نصف کنه به هر حال

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or