Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا من اینقدر دیر با این بازی آشنا شدم ؟!!!! هیچی ازش نمیدونستم تا اینکه دمو رو بازی کردم و عاشقش شدم :d
خیلی عالیه . مخصوصا اینکه میشه از خود محیط بازی هم برای ضربه زدن استفاده کرد . ویدئوی داخل بازی رو هم دیدم کلی مینی گیم هم داره ظاهرا . 24تا شخصیت هم براش خوبه به نظرم
کلا سخت منتظریم
داداش نوید خوشحالم که شما از بازی تعریف کردین.
حیف این بازیه کسی تو لایو بازی نکنه چون محیط و امکانات لایوش یه دمو که دیدم واقا عالی بود و 99% فک کنم سروراش خیلی بهتر از mk9 باشه

99% فک کنم سروراش خیلی بهتر از mk9 باشه

خدایی اون MK9 اینقدر داغون بود دیگه فکر نمیکنم بازی بتونن بسازن که به داغونیه اون باشه :d
آره اتفاقا توی همون ویدئو هم امکانات بخش آنلاین بازی رو نشون میده خیلی جالب بود . کلا توی سبک خودش بازی کاملی به نظر میاد .

خدایی اون MK9 اینقدر داغون بود دیگه فکر نمیکنم بازی بتونن بسازن که به داغونیه اون باشه :d
آره اتفاقا توی همون ویدئو هم امکانات بخش آنلاین بازی رو نشون میده خیلی جالب بود . کلا توی سبک خودش بازی کاملی به نظر میاد .
شدیدن تایید میشه

منم یه 24 ساعتی بازی کردم:dوای بازیش عرضه بشه خود کشی نکنم خوبه بازی از همه لحاظ عالیه دفاع کمبو زدن همه چیز عالیه همون چیزی که فکر میکردم بود از mk9 خیلی حرفه ای تر و پیچیده تر هست یه کمبو با بت زدم 50% خودم کفم برید:dسیستم ریورسشم هم که واقا هیجان بازی رو 2برابر میکنه اولین بازی که میخوام براش پوینت بگیرم:dدر مورد نور پردازی و محیط هم بی شک تو هیچ بازی fighting چنین محیط زیبایی ندیده بودم و در اخر استفاده از محیطش واقا حرفه ای کار شده که میتونید یسری جا خالی یا ادامه کمبو رو از محیط کمک بگیرید کلا و رسما من این بازیرو میپرستم مثل mk9
تا عرضه mk10 دست از سره این injustice :praying:بر نمیدارم:d
خوشحالم که تو هم به مرادت رسیدی.در ضمن این که تو بازی رو تایید کردی و خوشت اومده یعنی بازی واقعا ارزش داره.من اهل fighting نیستم ولی میگیرم بازی کنیم دور هم.:)

آها راستی یه سوال . یه جاهایی هست حالت سینمایی میشه بازی بعد خودشون رو میکوبن به هم Healthـه طرف یکم پُر میشه . چرا ؟! :d

یه جور دوئل حساب میشه و هر کسی هم قدرتش بیشتر بچربه برای جایزه به قدرتش اضافه میشه و برعکس از قدرت کاراکتری که شکست خورده کمتر میشه.

---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 PM ارسال شده بود ----------

سایت زیر هم لیست تمامیه کومبوها و فوت و فن های هر 24 تا کاراکتر بازی را کاملا اموزش داده :

از قندشکن باید استفاده کنید :

MKKSG - Injustice: Gods Among Us - Universal

کسی می دونه حدودا این توپ خونه چه ساعتی بازی هاشو میاره ؟؟

من ممکنه فردا صبح بخوام برم می خواستم ببینم (حدودا 10 11 ) گیرم میاد یا نه

چون فقط واسه یک ninja gaiden که قبلا تمومش کردم نمی ارزه برم

کسی می دونه حدودا این توپ خونه چه ساعتی بازی هاشو میاره ؟؟

من ممکنه فردا صبح بخوام برم می خواستم ببینم (حدودا 10 11 ) گیرم میاد یا نه

چون فقط واسه یک ninja gaiden که قبلا تمومش کردم نمی ارزه برم

معمولا بازیهای جدید در فروشگاهها از عصر اماده فروش هستند و نه صبح....میشه گقت از ساعت 6 عصر به بعد...

یه جور دوئل حساب میشه و هر کسی هم قدرتش بیشتر بچربه برای جایزه به قدرتش اضافه میشه و برعکس از قدرت کاراکتری که شکست خورده کمتر میشه.

با توجه به اون قدرتی که گوشه ی پایین صفحه هستش برنده یا بازنده ی اون دوئل مشخص میشه ؟!

با توجه به اون قدرتی که گوشه ی پایین صفحه هستش برنده یا بازنده ی اون دوئل مشخص میشه ؟!

بله به سوپرمِتِر پایین صفحه مربوط هست یجور دفاع هست و انتخاب میکنی تا چه مقدار از سوپرمترت استفاده بشه
اگه دفاع کننده ببره به هلث بار اضافه میشه اما اگر ببازه ازش کم میشه

با این دسته نمیتونم کمبوهاشو بزنم حرسم دراومد باید یه دسته جدید بگیرم :-s

با این دسته نمیتونم کمبوهاشو بزنم حرسم دراومد باید یه دسته جدید بگیرم :-s

کلا کومبو زدنش خیلی سخت تر و تخصصی تر از مورتال کامبت هست و دیگه مثل مورتال کامبت نیست که با دو تا دکمه چندین ضرب کومبو بزنی....

من که مثلا با بت من کومبوها رو تست میکردم خیلی سخت دارم بهش عادت میکنم چون کلا سیستم مبارزه نرم و روان نیست و یه حالت خشک و سنگینی خاصی داره.

باید شانس بیارید که دستتون درد نگیره و یا d pad های دسته به فاک نره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or