Infamous

تو اون مرحله كه ميريم شير فلكه هارو باز ميكنيم آخريش باز نميشه باس چكار كنم .بعد تو مرحله ي Tied down بايد چهار تا چيز بگيريم .چي بگيرم .
ويرايش:يه سوال ديگه ميشه من يه پروفايل واسه خودم داشته باشم وبرادرم يه پروفايل ديگه.من هر كاري كردم نشد.

آخرین ویرایش:
خوب این جا جاش نیست بگم ولی گرون خریدین خوب:biggrin1:
این قیمت از کجاست

اون جا که باید از یه دیش یه چیزی برداریم بعدش باید چی کار کنیم
کل شهرو گشتم اما هیچ دیش دیگه ای نبود یا اگه بود هیچ کاری با هاش نداشت

کمک کنید بی زحمت

این قیمت از کجاست

اون جا که باید از یه دیش یه چیزی برداریم بعدش باید چی کار کنیم
کل شهرو گشتم اما هیچ دیش دیگه ای نبود یا اگه بود هیچ کاری با هاش نداشت

کمک کنید بی زحمت
L3 رو بزن تو Map سمت راست صفحه داخلش یه فلشهای سفید رنگی میاد برو به سمتش تا اون Dead Drops هارو پیداش کنی.

تو اون مرحله كه ميريم شير فلكه هارو باز ميكنيم آخريش باز نميشه باس چكار كنم .بعد تو مرحله ي Tied down بايد چهار تا چيز بگيريم .چي بگيرم .
ويرايش:يه سوال ديگه ميشه من يه پروفايل واسه خودم داشته باشم وبرادرم يه پروفايل ديگه.من هر كاري كردم نشد.
سوالم بي جواب موند

رو بزن تو Map سمت راست صفحه داخلش یه فلشهای سفید رنگی میاد برو به سمتش تا اون Dead Drops هارو پیداش کنی.
بابا هرچی میزنم اینقدر عکس برق میاد که اون مینی مپ کوچولو تو TV 40 اینچ گم میشه

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

بابا هرچی میزنم اینقدر عکس برق میاد که اون مینی مپ کوچولو تو TV 40 اینچ گم میشه
اها ممنون
بعد از 1ساعت ول گردی یافتم
خوب شما پیدا کردی خداروشکر ولی چون دیدم این سوال رو زیاد می پرسن دوباره جواب می دم.

وقتی L3 رو می زنید به غیر از اون نشان های برق مانند , دور نقشه یه بار قهوه ای نمایش داده میشه که به طرف دوتا دیش دیگه راهنمایی تون میکنه. خیلی راحت میشه پیداشون کرد ... فقط اگه به راهنمایی های بازی دقت کنید !

برای شیر فلکه ها اگر میخواهید evil برید به اون ادمی که کنار شیر فلکه واستاده یه برق بزنید خودش میره باز میکنه اگر هم میخواهید good برید خودتون باید شیر رو باز کنید
مرحله ي Tied down یادم نیست چی بود؟ :p:blushing::confused:
پروفایل نداره ولی میشه برادره شما new game کنه و بعد روی یه slot جدید save کنه و هر وقت هر کدوم از شما خواست بازی کنه save game مربوط به خودشو load کنه یجور پروفایل میشه دیگه.

میشه پروفایل دیگه ای هم داشت! تو قسمت منو سمت چپ اون ته ته میزنی یک یوزر بسازه بعد از اونجا یک psnid دیگه میسازی!سیوها و تروفی ها و ... هر یوزر با یوزر دیگه فرق میکنه!
امروز شروع میکنم از رو evil بازی کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or