بااین هوپیمای موشک انداز بابالون اهنی چیکارکنیم!هواپیما رو زدم اما این بالون اهنی بانور ابی محافظت میشه اینو باید چیکارش کرد باید باچی بزنیمش؟ ممنون از محبت شما
100%! عالیه! ارزش 50-60 تومن رو داره!بچه ها من این پست بالایی دوستمون رو دیدم برام سوال شده که بازی ارزش 50 تومن پول دادن رو داره ؟ یعنی از نظر گرافیک ؟ گیمپلی ؟ صدا ؟داستان ؟ ارزش داره یعنی لذت بازی کردنش اینقد هست که بخرم ؟
هوی :d تو که Infamous رو نداری ازار داری میخوای 50 تومن رو دستم خرج بزاری :d100%! عالیه! ارزش 50-60 تومن رو داره!
تو بشین اونارو بازی کن بعد دنبال خرید این بازی و اون بازی برو
وستان یه سوال.نمیدونم جاش اینجاست یا نه.
من infamous رو تلویزیون full hd بازی میکنم ولی کیفیت تصویر بازی من خیلی پایینه.تنظیمات ps3 رو 1080p هست و کیفیت منوهای ps3 خوبه ولی کیفیت بازی کمه یعنی گرافیک ضایعی داره.از اون trailer هایی که دیده بودم کمتره.ایا باید در جای خاصی کاری کنم یا در اصل همینطوریه؟؟؟؟
باید دو تا دیگه از اون دیش ها هم پیدا کنی و بعدش تمام:biggrin1:ببخشين تو مرحله ي كه ميريم كنار ديش بعد يه چيزي از ديش برمي داريم بعدش چكار كنم
توی display setting تیک همه گزینه های رزولوشن رو بزن. این بازی 720p هستش.من infamous رو تلویزیون full hd بازی میکنم ولی کیفیت تصویر بازی من خیلی پایینه.تنظیمات ps3 رو 1080p هست و کیفیت منوهای ps3 خوبه ولی کیفیت بازی کمه یعنی گرافیک ضایعی داره.از اون trailer هایی که دیده بودم کمتره.ایا باید در جای خاصی کاری کنم یا در اصل همینطوریه؟؟؟؟
L3 رو بزن بعد دور mini map با یه دایره سفید رنگ جای دیش بعدی رو بهت نشون میده.ببخشين تو مرحله ي كه ميريم كنار ديش بعد يه چيزي از ديش برمي داريم بعدش چكار كنم
خوب این جا جاش نیست بگم ولی گرون خریدین خوب:biggrin1:چرا اینقدر
من امروز خریدم 68
دوستمم همینطور