دلت بسوزه من تروفیشو گرفتم خیالم راحت شد!!
----
اما اینکه 25 تا take down رو قطار بدیم حتما باید تو یه دوره باشه یا مثلا نمیشه اون مرحله هی از اول شروع کرد
تا جمعا 20 تا بشه
تو چقدر کم گرفتی:biggrin1: من الان 74% گرفتم. 5 تا تروفی مونده که اگه حوصله داشتم باشم تا 2-3 تاش رو می تونم بگیرم:biggrin1:من 65 درصد تروفی ها رو گرفتم دیگه حال ندارم بقیش رو خیلی هاش رو شانسی گرفتم مثلا اون 5 کیلومتر پرواز رو داشتم اون مرحله هست که باید بری زیک رو از بالا بیارین پایین باید از توی اون کانتینر ها همین جوری پرواز کردم دیدم داد تروفی رو :biggrin1:یک سری هم که رفتم خودم گرفتم ولی پلاتینیوم چقدر حوصله می خواد :biggrin1:
مبارکه میلاد جان:biggrin1: خرپلنگستان:biggrin1:منم بازیو تموم کردم رنک hero درجه hard
خرپلنگ خرپلنگ درجه رو رو هارد گذاشتیمبا رنک hero
به نظر من اگه تروفی ها رو می خوای بگیری بازی رو یک باز روی درجه Normal یا Easy به صورت Good تموم کن و بعد روی Hard با Evil برو که راحت تر باشه:biggrin1: نمی دونم راه برگشت داری یا نه امتحان نکردم ولی هیچ وقت دیر نیست:biggrin1:خوب کلا fun تره یا بد بودن ؟؟
برای بار اول میخوام بدونم چی کار کنم !!
راستی وستای بازی دیگه راه برگشت وجود نداره ؟؟
به نظر من اگه تروفی ها رو می خوای بگیری بازی رو یک باز روی درجه Normal یا Easy به صورت Good تموم کن و بعد روی Hard با Evil برو که راحت تر باشه:biggrin1: نمی دونم راه برگشت داری یا نه امتحان نکردم ولی هیچ وقت دیر نیست:biggrin1:
این چه باحاله:biggrin1:
ودیگر هیچ
هان؟ این چه ربطی به پست من داشتش:biggrin1: آره میدونم دیگه برگشتی نیست چون همه رنکها خاموش میشه و فقط رنک Infamous روشن میمونه:biggrin1:اگه Ray shpere رو اکتیو کنی برگشت نداره :laughing: رو InFamous قفل میشه و رنک های قبلی از بین میره :biggrin1: