Infamous

بسته به کارتونه مثلا مرحله اول اگر به انسان ها تیر بزنید غذا رو خودتون صاحب بشید خب معلومه اویله اما اگر نه خب معلومه گوود می شید می نویسه اون گوشه صفحه هم یک علامت سوال و دو تا جرقه قرمز و ابی داره:biggrin1:

خوب دوستان من هم تمومش کردم و Boss اخر رو به درک واصل کردم:biggrin1: بازی خوبی بود فقط چند تا باگ اعصاب خردکن داشتش:biggrin1:
دلت بسوزه من تروفیشو گرفتم خیالم راحت شد!!:دی
----
اما اینکه 25 تا take down رو قطار بدیم حتما باید تو یه دوره باشه یا مثلا نمیشه اون مرحله هی از اول شروع کرد

تا جمعا 20 تا بشه:دی

خوش به حالت که گرفتی:biggrin1: نه برای قطار باید تو یک دور باشه. کاری نداره تو هی بکششون بعد قبل از این که تموم بشه مرحله خودت رو بکش یا مرحله رو کنسل کن:biggrin1: همین

آخرین ویرایش:
من 65 درصد تروفی ها رو گرفتم دیگه حال ندارم بقیش رو خیلی هاش رو شانسی گرفتم مثلا اون 5 کیلومتر پرواز رو داشتم اون مرحله هست که باید بری زیک رو از بالا بیارین پایین باید از توی اون کانتینر ها همین جوری پرواز کردم دیدم داد تروفی رو :biggrin1:یک سری هم که رفتم خودم گرفتم ولی پلاتینیوم چقدر حوصله می خواد :biggrin1:

من 65 درصد تروفی ها رو گرفتم دیگه حال ندارم بقیش رو خیلی هاش رو شانسی گرفتم مثلا اون 5 کیلومتر پرواز رو داشتم اون مرحله هست که باید بری زیک رو از بالا بیارین پایین باید از توی اون کانتینر ها همین جوری پرواز کردم دیدم داد تروفی رو :biggrin1:یک سری هم که رفتم خودم گرفتم ولی پلاتینیوم چقدر حوصله می خواد :biggrin1:
تو چقدر کم گرفتی:biggrin1: من الان 74% گرفتم. 5 تا تروفی مونده که اگه حوصله داشتم باشم تا 2-3 تاش رو می تونم بگیرم:biggrin1:
منم بازیو تموم کردم رنک hero درجه hard:دی:دی
خرپلنگ خرپلنگ:دی درجه رو رو هارد گذاشتیم:دیبا رنک hero
مبارکه میلاد جان:biggrin1: خرپلنگستان:biggrin1:

خوب کلا fun تره یا بد بودن ؟؟
برای بار اول میخوام بدونم چی کار کنم !!
راستی وستای بازی دیگه راه برگشت وجود نداره ؟؟
به نظر من اگه تروفی ها رو می خوای بگیری بازی رو یک باز روی درجه Normal یا Easy به صورت Good تموم کن و بعد روی Hard با Evil برو که راحت تر باشه:biggrin1: نمی دونم راه برگشت داری یا نه امتحان نکردم ولی هیچ وقت دیر نیست:biggrin1:

به نظر من اگه تروفی ها رو می خوای بگیری بازی رو یک باز روی درجه Normal یا Easy به صورت Good تموم کن و بعد روی Hard با Evil برو که راحت تر باشه:biggrin1: نمی دونم راه برگشت داری یا نه امتحان نکردم ولی هیچ وقت دیر نیست:biggrin1:

اگه Ray shpere رو اکتیو کنی برگشت نداره :laughing: رو InFamous قفل میشه و رنک های قبلی از بین میره :biggrin1:

infamous_by_Kermodog.gif

ودیگر هیچ:دی

infamous_by_Kermodog.gif

ودیگر هیچ:دی
این چه باحاله:biggrin1:
اگه Ray shpere رو اکتیو کنی برگشت نداره :laughing: رو InFamous قفل میشه و رنک های قبلی از بین میره :biggrin1:
هان؟ این چه ربطی به پست من داشتش:biggrin1: آره میدونم دیگه برگشتی نیست چون همه رنکها خاموش میشه و فقط رنک Infamous روشن میمونه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or