Infamous

باشه پس از همون میگیرم:biggrin1: مرسی از راهنماییت خیلی خوب بودش. فقط ایشالا این Stunt ها رو بگیرم خیلی خوب میشه:biggrin1:

من از استانت ها 3 تا و از Blast shard ها 2 تا مونده خیلی سخته ! تازه هنوز همه اپدیت های Evil رو نگرفته بودم که Save ام پاک شد ! :biggrin1: Stunt ها رو easy خیلی راحته :laughing:

این جایه تک تک Blastshard هارو نشون داده !
---------------------------------------------------------------------------------

من فکر نکنم بتونم اون 2 تا که مونده پیدا کنم ! می خوام برم با یک Save جدید همه رو به ترتیب از رو این Map ها بگیرم ! چون 1 بار همه شهر رو گشتم نمیتونم دوباره بگردم :(

این جایه تک تک Blastshard هارو نشون داده !
---------------------------------------------------------------------------------

من فکر نکنم بتونم اون 2 تا که مونده پیدا کنم ! می خوام برم با یک Save جدید همه رو به ترتیب از رو این Map ها بگیرم ! چون 1 بار همه شهر رو گشتم نمیتونم دوباره بگردم :(
من که واقعا حوصله ندارم جای همه اون ها رو پیدا کنم:biggrin1: ایشالا بتونم Stunt ها رو بگیرم تمام تروفی ها رو به جز این یک دونه گرفتم که بسه دیگه:biggrin1:

دوست عزیز جای این چیز این جا نیست :biggrin1:این استون ها رو من 13 تاشو گرفتم الان اگر موود بازی رو از هارد بکشم رو ایزی تغییر می کنه؟

دوست عزیز جای این چیز این جا نیست :biggrin1:این استون ها رو من 13 تاشو گرفتم الان اگر موود بازی رو از هارد بکشم رو ایزی تغییر می کنه؟
چیش تغییر می کنه؟ تو هنوز 13 تا گرفتی من بدبخت 19 تا گرفتم هر کاری می کنم نمی تونم بقیش رو بگیرم:biggrin1:

دلت بسوزه من تروفیشو گرفتم خیالم راحت شد!!:دی
----
اما اینکه 25 تا take down رو قطار بدیم حتما باید تو یه دوره باشه یا مثلا نمیشه اون مرحله هی از اول شروع کرد

تا جمعا 20 تا بشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or