باشه پس از همون میگیرم:biggrin1: مرسی از راهنماییت خیلی خوب بودش. فقط ایشالا این Stunt ها رو بگیرم خیلی خوب میشه:biggrin1:
به ما که حال داد به شما نمیدونممن دارم تازه بازی میگیرم می خوام بدونم بازی به هم حال میده یا نه راستی چند ساعت میشه رفت تا اخرش ؟؟؟
تو جای تموم اون Shards ها رو پیدا کردی؟بازی تا ابد ادامه داره امروز هم 3 تا تروفی اون دد دروپس رو گرفتم فقط مونده اپدیت هاش روی اویل که خیلی سخته:biggrin1:
من که واقعا حوصله ندارم جای همه اون ها رو پیدا کنم:biggrin1: ایشالا بتونم Stunt ها رو بگیرم تمام تروفی ها رو به جز این یک دونه گرفتم که بسه دیگه:biggrin1:
چیش تغییر می کنه؟ تو هنوز 13 تا گرفتی من بدبخت 19 تا گرفتم هر کاری می کنم نمی تونم بقیش رو بگیرم:biggrin1:دوست عزیز جای این چیز این جا نیست :biggrin1:این استون ها رو من 13 تاشو گرفتم الان اگر موود بازی رو از هارد بکشم رو ایزی تغییر می کنه؟
چیش تغییر می کنه؟ تو هنوز 13 تا گرفتی من بدبخت 19 تا گرفتم هر کاری می کنم نمی تونم بقیش رو بگیرم:biggrin1:
یکیش اینه که باید 3 نفر رو پرت کنی پایین. اونکیش رو هم نمی دونم چیه؟ اون کشتن با آبجکت نبودش چون کشتم ولی 20 نشدش. فکر کنم هدشات کردن رو هوا هستشاون 2 تا که نداری کدوماست ؟