Infamous

اره معلوم نیست چی می شه این مدلی می شه کل یک هو منفجر می شه :biggrin1:بعد پست چیه درسته ؟
خب Cole یه پستچی عادی بوده داشته یدونه از این پست هارو حمل میکرده که یهو نمیدونم چی بوده تو اون پست که باعث انفجار و بعدشم اینجوری شدش!

دوستان یه چیزی و کفش کردم:دی

نمیدونم بلدین یا نه

اگه جایی گیر کردید که شارژ نداشت:دی یه چیز فلزی مثل سطل اشغال یا یه میله چند تا تیر بهش بزنید

خوب که برقی شد سریع ازش برق بگیرید:دی

ولی اخرش یکم مبهم تموم می شه من نفهمیدم کل در اینده ادم خوبی می شه ولی در اثر اتفاقی تریش کشته می شه و قاطی می کنه و همه جا رو نابود می کنه ؟
بابا این راه قبلا جوراب شده:biggrin1:ولی توی جاهای بحرانی جواب نمی ده مثلا توی اون مرحله ای که میری با اون سرباز ها که ماسک زدن بجنگی تا بخوای این کار رو بکنی مردی :biggrin1:من یک راهی دارم سپر رو می گیرم اگر پاور اپ رو گرفته باشم می دوم طرف چاه که برق رو وصل کنم:biggrin1:

سلام یه جایی هست یه هواپیما افتاده بعدش مثلث میزنی یه بی سیمی هست رو زمین برمیداری بعدش چهارتا هواپیما میچرخن تو اسمون باید چیکار کنم ؟؟؟ هر کاری کردم نتونستم بفهمم این ماموریت چطور انجامش بدم

سلام یه جایی هست یه هواپیما افتاده بعدش مثلث میزنی یه بی سیمی هست رو زمین برمیداری بعدش چهارتا هواپیما میچرخن تو اسمون باید چیکار کنم ؟؟؟ هر کاری کردم نتونستم بفهمم این ماموریت چطور انجامش بدم

هواپیما ها رو بزن بعد که افتادن زمین برو نزدیکشون مثلث رو بزن !

خوب به سلامتی من هم برای بار اول بازی رو تموم کردم. یک سوال بچه ها من الان 2 تا از این Stunt هام مونده؟ یکیش همین هست که این بالا گفتن:biggrin1: و اونکیش هم اینه که با یک آبجکت یکی رو بکشی. میشه کمکم کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or