Infamous

یک سری ژنراتور ابی هستن اون ها چین به درد می خورن ؟؟راستی بچه ها رفتم از اول هارد و اویل !!عجب قوی شد یکی می زنم یارو منفجر می شه :biggrin1:بعد چرا قبلا از این ادم ها هستن که لباس دارن صورتشون معلوم نیست می زدم 5 تا اکس پی می داد ولی الان 3 تا می ده :biggrin1:

آقا همون اوایل یازی که از خانومخ ماموریت میگیره که دنبال dead drop میگرده بعد از اون دیشه چیکار باید بکنم؟؟
محض احتیاط کزدمش تو
spoiler.gif

آقا همون اوایل یازی که از خانومخ ماموریت میگیره که دنبال dead drop میگرده بعد از اون دیشه چیکار باید بکنم؟؟
محض احتیاط کزدمش تو
spoiler.gif
باید بری دنبال دیشای دیگه بگردی که باید شوک رو به داخل فشار بدی بد رو نقشه پایین بازی یه چیز رادار ماند
هست باید جهت اون رو دنبال کنی

محض احتیاط کزدمش تو
spoiler.gif
تو نقشه وقتي كه شوك فشار ميدي دور نقشه يه چيزي مثل ردياب كار ميمنه به رنگ سفيد كه هر چي به ديشا نزديك بشي اون دور نقشه رنگش پرنگتر و شعاش كوچمتر ميشه

واقعا داره رو اعصاب ميره با ايا وضع چطور تمام اپديتاشو بگيريم خدا مي داند

همه رو نمی خواد بگیری که ! اون هایی که مربوط به karma هست و Trophy داره رو تا اخر بازی راحت میگیری !

واسه Stunt : Have a Nice fall هم یک سری Side Quest هست به اسم Dark water که باید اون دستگاه ها رو از منبع های اب بکنیم دور همشون 3-5 نفر رو سقف ایستادن !من رفتم زدم همه افتادن پایین ! راحت ترین راه هم استفاده از Shockwave است !

من الان Right back at YA رو نمیتونم انجام بدم ! طرف که نارنجک میزنه بعد من با Shockwave میزنم خیلی دور پرت میشه:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or