Infamous

نمی دونم این رو می دونین یا نه ولی کسایی که این بازی رو می خوان بگیرن زیر این ستاره رو نخونن.

بچه این دسته ی شش محوره سیکس و ایکس درسته؟در بازی وجود داره موقعی که می خوای اخرین پاور اپ رو بگیری باید یک رعد و برقی که از اسمون می زنه رو با چرخوندن دسته به کار ببری:biggrin1:

بابا شما بازی رو کی گرفتین ما بازی رو جویدیم تروفی 100% کردیم یه آبم روش شما هنوز تو فکر گرفتنش هستین 2 روز طول کشید بازی و با تمام تروفی ها رو بگیرم.

من یک سوال داشتم مرحله ی اول هست که باید اون معترضین رو از دره رد کنی یک عده پلیس هم وایسادن من هر کاری می کنم گوود می شه اویل نمی شه یک راهنمایی می کنین؟

من یک سوال داشتم مرحله ی اول هست که باید اون معترضین رو از دره رد کنی یک عده پلیس هم وایسادن من هر کاری می کنم گوود می شه اویل نمی شه یک راهنمایی می کنین؟
برای اویل شدن باید از بین جمعیت به پلیس ها شلیک کنی که اشوب به پا بشه و مردم و پلیس در گیر بشن تا مردم کشته بشن و راه شما هموار بشه

من تو stunt Have a nice fall موندم اطلا 3 نفر کنار هم گیر نمیاد پرتشون کنم !:mad:

منم دقیقا مشکل تو رو دارم
خب از این Reaper های خوش قیافه:دی پیدا کنید از بالای ساختمون بزنیدشون طوری که بیفتن رو زمین.از اون حرکت که میاد پایین مربع رو فشار میدیم از اون نوع حرکت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or