PlayStation Infamous: First Light

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
es9vxzacw9mea8gqbsy6.jpg

خطر اسپویل! Infamous : Second Son بازی نکردید، نرید پایین تر! :d
بالاخره چیزی که کمی در موردش حدس میزدیم و منتظرش بودیم تایید شد! :d یک نیمچه Infamous دیگه برای PS4 تایید شد! :d
البته اول شفاف سازی کنم که این فقط در حد یک DLC هست! هم چون به صورت Standalone ، یعنی بدون نیاز به بازی اصلی هم میشه گرفتش،براش تاپیک جدا زدم! درست مثل فستیوال خون ـی که برای Infamous 2 اومد! :d

داستان این بازی در مورد Conduit ، Fetchـی که قدرت نئون رو داره هست! توی این بازی،شما اتفاقی که باعث شد، اون Conduitـی که توی I:SS میشناختید ، به وجود میاد رو میبینید! (یحتمل چرا چنین رفتاری داشت:-" ) همینطوراینکه چطوری از پس زندگی توی Curdun Cay (زندانی در کوه آلپ ، بعد از دستگیری توسط DUP ) و اتفاقی که برای برادرش افتاده رو خواهید دید!

گفتیم آلپ! خوب اینم بگیم که توی این بازی،محیط های برفی هم هست! :x البته نیازی به گفتن هم نبود:-" :d
گفتن که برای این بازی موتور بازی سازیشون رو تقویبت کردن و نور پردازی خوف تری خواهید دید! :d
bd6y53ohhcd0v2a3j0i5.jpg

در مورد گیم پلی هم گفتن ، قدرت های نئون Fetch ، مطابق با خودش طراحی شدن! پس نگران تکراری بودنش نباشید! که نیست! (حداقل میگن نیست! :d )
در آخر هم که گفتن برای اونایی که I:SS رو دارن، یک سری چیزای انحصاری برای هم I:SS و هم I:FL خواهند داشت! (یحتمل لباس و اینا:-" )

و در آخر هم اینکه این بازی، آگوست منتشر میشه! :bighug:

عاقا من اون 6.5 گیگ با آپدیتش دان کردم باید تا زمان ریلیز صبر کنم تا 2.4 گیگ بقیه رو دان کنم؟؟

بله احتمالا !!

اين دانلود داخل بازي براي ما اصن به صرفه نيست ، با همون كلك رشتي هم نميشه Pause كردش !!
من براي دانلود Injustice دهنم صاف شد :d

بله احتمالا !!

اين دانلود داخل بازي براي ما اصن به صرفه نيست ، با همون كلك رشتي هم نميشه Pause كردش !!

تو فروم رسمی بازی پرسیدم گفتن این 6.5 گیگ یجورایی فشردس و دیگه نیازی به دانلود اضافه نیست!!!!:d:bighug::p

ویرایش: جالبه کسایی که سکند سانو نداشتن براشون همون 9.3 گیگه ولی کسایی که داشتن 6.5:| فک کنم یکم از فایلای بازی رو از سکند سان کش میره:دی:دی

بله احتمالا !!

یا ابلفضل ! باید ی کله بگیری که Pause هم نداره ؟؟؟؟ :|

خداحفظی میکنم این نسل با بازیهای دیجیتالی پس :|

تو فروم رسمی بازی پرسیدم گفتن این 6.5 گیگ یجورایی فشردس و دیگه نیازی به دانلود اضافه نیست!!!!:d:bighug::p

ویرایش: جالبه کسایی که سکند سانو نداشتن براشون همون 9.3 گیگه ولی کسایی که داشتن 6.5:| فک کنم یکم از فایلای بازی رو از سکند سان کش میره:دی:دی
من ISS رو دارم علیرضا ربطی نداره . همون اول گفتن بازی مستقله و فقط با داشتن بازی اصلی یک شخصیت باز میشه برای ARENA . نظری در این مورد ندارم .

من ISS رو دارم علیرضا ربطی نداره . همون اول گفتن بازی مستقله و فقط با داشتن بازی اصلی یک شخصیت باز میشه برای ARENA . نظری در این مورد ندارم .

خو چرا بعضیا باید 9.3 گیگ دان کنن (یکیش خودت) بعضیا 6.5 گیگ؟(مث من و تعداد زیادی تو فروم رسمی بازی)

خو چرا بعضیا باید 9.3 گیگ دان کنن (یکیش خودت) بعضیا 6.5 گیگ؟(مث من و تعداد زیادی تو فروم رسمی بازی)
خو ما خونمون رنگین تره :d . به هر حال چه 6.5 علی دان کنی که فشردست به قول فروم ، چه معمولی دان کنی ، موقع نصب باید فضایی که رو کنسول اشغال میکنه 9.3 باشه . مهم نیست 6.5ه دانلودش . مهم اینه که 9.3 بشه موقع نصب . نشد بدون خونم رنگینتره :d

راستی دوستان این لباس DUP FETCH که براتون خطا میده بخاطر اینه که SP اومده رو خود بازی این کانتنتو گذاشته از توی لیست خطش زده . یعنی شما با نصب بازی این لباس براتون اضافه میشه . اون کانتنت هم پاک کنید بدرد نمیخوره

خو ما خونمون رنگین تره :d . به هر حال چه 6.5 علی دان کنی که فشردست به قول فروم ، چه معمولی دان کنی ، موقع نصب باید فضایی که رو کنسول اشغال میکنه 9.3 باشه . مهم نیست 6.5ه دانلودش . مهم اینه که 9.3 بشه موقع نصب . نشد بدون خونم رنگینتره :d

راستی دوستان این لباس DUP FETCH که براتون خطا میده بخاطر اینه که SP اومده رو خود بازی این کانتنتو گذاشته از توی لیست خطش زده . یعنی شما با نصب بازی این لباس براتون اضافه میشه . اون کانتنت هم پاک کنید بدرد نمیخوره

راس میگیا
من اولش که واس دان گذاشتم 9.3 گیگ بود بعد گه دوباره از رو استندبای در اوردمش شده بود 6.5 گیگ
دوباره تو فرومش پرسیدم گفت سایز دانلود 6.5 گیگه فضای نصب 9.3 گیگ

من دیروز صبح از UK خریدم:-" امروز صبح هم گذاشتم دانلود بشه:دی
مشکلی نداشت:-"

اگر قب از اون قضیه پیشخرید کردین و اجازه ی دانلود نمیده دیگه نمیدانم! :-"

گور بابای نمرات
تا الان داشتم چلنجارو بازی میکردم یعنی عاشق بازی شدم خیلی توپه
فردا پسفردا هم یه پکیج اسکرین شات از بازی میزارم واستون

- - -ویرایش - - -

کسایی که بازی رو دارن ادد کنن: alirezahunter888
چلنجارو بریم مسابقه بزاریم
در حال حاضر رکوردم تو چلنج rescue هست: 675,000
ببینم که میتونه رکوردمو بشکونه!b-)

منم بخش داستانی رو رفتم،اکثر ماموریت های فرعی رو هم رفتم، Battle Arena هم زدم! >:) (فقط یکی از مراحلش رو هنوز امتحان نکردم:-" )

اول از همه بگم، اینا باید حتما حتما تو شماره ی بعدی Battle Arena بزارن! :| نزارن نکته منفی حسابش میکنم! :|
این بخش عالیه! :x :x :x مخصوصا Survival ! :x اصلا یه چیز تخیلی میشه Waveـهای بالا! :-" (من تو یکی از مپ ها تا 32 دووم اوردم:-" بقیه رو البته هنوز درست حسابی بازی نکردم:-" ) رسما جهنم رو با چشم های خودتون مشاهده مینمایید! :d ، یعنی فکرشم نمیکردم Infamous بتونه بازی سختی بشه! :)) بازیی که Extremeـش هم آسونه (من که بدون مردن FL رو تموم کردم! :-" ) یکهو چلنجاش جهنمی میشه! >:) به شدت هم حال میده! :x
البته یه مد Rescue هم داره که گروه خونیم اصلا بهش نمیخوره:| 3 بار بازی کردم،هرکاری کردم نتونستم حداقل امتیازی که برای تروفی میخواد رو بگیرم:)) باید بعدا روش کار کنم:|

یه سری از کمبودها I:SS هم اینجا رفع شدن! چیزایی که توی شماره های قبل بود،ولی اینجا حذف شده بودن! :|
یکیش چلنج ها! اگر یادتون باشه تو قبلیا بود که X نفر رو به فلان مدل بکش و یا فلان کار رو بکن،تا Y باز بشه و ...! :d ایندفعه بهتون Skill Point میده :d
علاوه بر اینکه چلنج ها حال میدن! باعث میشه آپگرید کردن قدرت ها هم بهتر بشه سیستمش! :d با حذف سیستم XP ، خیلی ساده شده بود I:SS ! :| یعنی راحت ترین کار آپگرید کردن بود،بدون هیچ زحمت و تلاشی! :-" ، اما اینجا به چلنج ها هم باید برسید برای آپگرید :d

مورد بعدی هم فینیشر برای Melee Attack بود! واقعا چرا این مورد رو توی I:SS حذف کرده بودن؟ :| توی Infamous 2 بسی حال میداد!!! :x که خوب،اینجا برگشتن! >:)

مینی گیم(مراحل فرعی) های مسابقه ای هم بسی حال میدن >:)

قدرت های Fetch هم متفاوتن از قدرت های دلزین! و یه سری آپگریدهای خوف هم داره که ...>:) اینا رو بگیرم، بعدش برم Battle Arena یه انتقام حسابی ازشون بگیرم! >:)

در کل من به شدت از این DLC راضیم! :x

بعدا هم دوباره برم سراغش هم مشکلم رو با Rescue حل کنم، هم چیزای باقی مونده رو تموم کنم! :d
اما همچنان میگم، Battle Arena عالیست! :x

ارزش 15 دلار هم داره! :d
آها یه چیز دیگه! در مورد داشتن بازی اصلی،من بازی توی دستگاهم نبود،حالا نمیدونم از روی تروفی، سیو،یا فایل نصب بازی فهمیده من داشتم یا نه! ولی به هر حال،اگر بازی اصلی رو داشتید و فروختید،نگران نباشید! دلزین رو خواهید داشت! :bighug: (البته من باهاش بازی کردم یه دست،به 2 دیقه نرسید ترکیدم=)) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or