PlayStation Infamous: First Light

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
es9vxzacw9mea8gqbsy6.jpg

خطر اسپویل! Infamous : Second Son بازی نکردید، نرید پایین تر! :d
بالاخره چیزی که کمی در موردش حدس میزدیم و منتظرش بودیم تایید شد! :d یک نیمچه Infamous دیگه برای PS4 تایید شد! :d
البته اول شفاف سازی کنم که این فقط در حد یک DLC هست! هم چون به صورت Standalone ، یعنی بدون نیاز به بازی اصلی هم میشه گرفتش،براش تاپیک جدا زدم! درست مثل فستیوال خون ـی که برای Infamous 2 اومد! :d

داستان این بازی در مورد Conduit ، Fetchـی که قدرت نئون رو داره هست! توی این بازی،شما اتفاقی که باعث شد، اون Conduitـی که توی I:SS میشناختید ، به وجود میاد رو میبینید! (یحتمل چرا چنین رفتاری داشت:-" ) همینطوراینکه چطوری از پس زندگی توی Curdun Cay (زندانی در کوه آلپ ، بعد از دستگیری توسط DUP ) و اتفاقی که برای برادرش افتاده رو خواهید دید!

گفتیم آلپ! خوب اینم بگیم که توی این بازی،محیط های برفی هم هست! :x البته نیازی به گفتن هم نبود:-" :d
گفتن که برای این بازی موتور بازی سازیشون رو تقویبت کردن و نور پردازی خوف تری خواهید دید! :d
bd6y53ohhcd0v2a3j0i5.jpg

در مورد گیم پلی هم گفتن ، قدرت های نئون Fetch ، مطابق با خودش طراحی شدن! پس نگران تکراری بودنش نباشید! که نیست! (حداقل میگن نیست! :d )
در آخر هم که گفتن برای اونایی که I:SS رو دارن، یک سری چیزای انحصاری برای هم I:SS و هم I:FL خواهند داشت! (یحتمل لباس و اینا:-" )

و در آخر هم اینکه این بازی، آگوست منتشر میشه! :bighug:

دوستان Photo Mode داره!؟!؟؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
بلی! :d

راستی اینم از سر بیکاری! =))

یادگاری از سفرم به سیاتل میباشد! :-" ( فصلی دیگر از Akiba's Trip ) ببینم در آینده یه بازی از اتفاقات واقعی که در سفرم افتاده میسازن یا بازم میخوان که تحریف واقعیت کنند:-"

امیر به یه نکته دقت کردی که الان کل این Challengeها رو باید انجام بدیم تا بتونیم بازی رو پلات کنیم؟ :دی بعد حجم کلی اون Challengeها رو تو سه تا Arena و Story Mode بازی که مشاهده کردی به لطف خدا؟ :دی

اما کلا DLC هست که ارزش خرید داره و واقعا خوب روش کار کردن.

راستی امیر یک سری از Challengeها مختص بخش داستانی و اگه تو شهر همه جا رو 100% بکنی بعد چطوری می خوای بگیریش؟ :دی برای خودم سوال بود گفتم از تو بپرسم ببینم برنامت چیه؟

خب منم بالاخره شروع کردم :) البته خیلی کم رفتم اما دو نکته به چشمم اومد :

یک اینکه منوی اول بازی خیلی باحاله :)) توی ISS تقریبا منویی وجود نداشت
دوم هم اینکه فچ خیلی سریع تره (نسبت به دلزین) و تو قدرت های دلزین من اصلا نئون رو استفاده نمیکردم اما اینجا با اینکه اجباریه و همین یه قدرتو داریم ولی خیلی باحاله

سئوال هم اینکه لباس فچ رو که با پیش خرید اضافه شده از کجا میشه انتخاب کرد ؟ و اینکه کسانی که تونستن با دلزین بازی کنن از کجا و چه منویی میارنش ؟ (حدس میزنم باید بازیو تموم کرد تا اضافه بشه, درسته ؟)

دوم هم اینکه فچ خیلی سریع تره (نسبت به دلزین) و تو قدرت های دلزین من اصلا نئون رو استفاده نمیکردم اما اینجا با اینکه اجباریه و همین یه قدرتو داریم ولی خیلی باحاله

سئوال هم اینکه لباس فچ رو که با پیش خرید اضافه شده از کجا میشه انتخاب کرد ؟ و اینکه کسانی که تونستن با دلزین بازی کنن از کجا و چه منویی میارنش ؟ (حدس میزنم باید بازیو تموم کرد تا اضافه بشه, درسته ؟)
برای بازی کردن با دلزین گرام باید صبر کنی تا Arena برات باز بشه و بعد اونجا می تونی انتخابش کنی و بازی کنی.

امیر این Challengeها رو هم فهمیدم داستانش چیه :دی یک سریش اختصاصی هست برای هر بخش و بقیش بین بخش های مختلف بازی پخش هست و هر جایی که بخوای می تونی بگیریش و مشکلی نداره ولی کلا فکر کنم خیلی طولانی و تا حدی هم سخت باشه بعضی هاش. این رو میدونی قضیش چیه؟

Defeat 100 enemies with a neon singularity. من این همه بازی کردم صفره هنوز! کل این side missionها رو رفتم و شهر کلا 100% شدش اما بازم صفره.

راستی تو بخش survival هم یک بار رفتم رکورد یک میلیون و شش صدهزارتایی شدم که راضیم تا حدی :دی ولی اونکیش خیلی سخته لامصب! 500هزارتا هم باید بگیریم!

یه چند تا شات از این بازی نذاشتید ببینم چطوریه
من چندتا عکس گرفتم ولی اصلا عکاس خوبی نیستم! :-"
شهر هم که همون شهره! چیز جدیدی نیست :d بتل آرنا هم انقدر خطری میشه،فقط میخوای دشمن رو بترکونی یا منبع انرژی پیدا کنی :d
امیر به یه نکته دقت کردی که الان کل این Challengeها رو باید انجام بدیم تا بتونیم بازی رو پلات کنیم؟ :دی بعد حجم کلی اون Challengeها رو تو سه تا Arena و Story Mode بازی که مشاهده کردی به لطف خدا؟ :دی

اما کلا DLC هست که ارزش خرید داره و واقعا خوب روش کار کردن.

راستی امیر یک سری از Challengeها مختص بخش داستانی و اگه تو شهر همه جا رو 100% بکنی بعد چطوری می خوای بگیریش؟ :دی برای خودم سوال بود گفتم از تو بپرسم ببینم برنامت چیه؟
آره دیدم! :d اتفاقا من حال کردم اینا رو گذاشتن! :d یکم به چالش بکشه بازی حال بده پلاتش! >:) البته بخش Combat چلنج ها رو هم توی Story هم Battle Arena نشون میده! برای همین طولانی به نظر میاد! ولی مشکلی نیست>:)
البته مثلا بخش بتا میگه تا راند 30 دووم بیار! :-" سخته! :-" برای همین اول آپگریدهایی که به کارم میاد رو میگیرم،بعد میرم سراغشون :d

کدوما؟ چیز خاصی ندیدم در مورد اینی که میگی! اکثرشون مربوط به ماموریت های فرعیه! که خوب،میشه گرفتشون:-"

لباس ها فقط توی بخش Arena قابل استفاده هستن! (لباس DUP حس قدرت میده اصلا! >:) )
اونم توی همون بخش میباشد! هر چلنج یدونه دلزین هم زیرش هست مثلا نوشه شده : Alpha : Survival Delsin
ولی حیف نمیشه دلزیون رو لباسش رو انتخاب کرد:( با خودم میگفتم لباس هایی که از Paper Trail گرفتیم رو اینجا بالاخره درست حسابی استفاده میکنم :-"

اجازه هست خودم رو the Beast بنمامم! :-" چرا؟ به خاطر این :-"

خوب حالا که اجازه هست جمله ی خیلی ساده و بی شیله پیله ی " I Am the Beast " مگوییم! >:) ( :)) )

فقط موندم اون 23 نفر بالایی دیگه ...! :|

یک سری عکس از این دوری که این حماسه رو رقم زدم! >:)

و اینجا هم افسانه پایان میابد! :(( خیلی پایان شکوهمند ولی غمگینی داشت! :(

نوش دارو بعد از مرگ سهراب نبود،نوش دارو دقیقا تو دست سهراب بود که سهراب (اینجانب:-") شهید شدم! :((

یه سری عکسا که با Photo Mode گرفته نشدن،صرفا برای نشون دادن مپ میباشد! :-" عکس آخر هم که مپ خالیه به خاطر اینه که بعد از مردن ما،دشمن ها هم میرن سر خونه زندگیشون! :-"

هیچی دیگه...حریف میطلبم! >:) البته میدونم که رکورد رو میزنید:-" ولی این احتمالا حداقل تا یکی دو ماه آینده،آخرین رکورد افسانه ایم خواهد بود! :( مگر اینکه توی راه این 2 چلنج باقی مونده اتفاقی بیفته! که چون چلنج ها رو الان میخوام رد کنم،و از اونطرف،دستم دیگه اصلا کشش چنین چیزی رو نداره!!! احتمالا خبری نمیشه :|
چرا سرم انقدر شلوغه خو:(( میخوام بیشتر بازی کنم این رو! :((

---
از نقاشی های روی دیوار و بخش برفی و یکی دیگه از مپ ها هم عکس گرفتم،اما اسپویله به نظرم! :-" (اون یکی مپ یه سری دشمن جدید داره که توی بازی اصلی نبودن! :d )

امیر Super Bolt رو چطوری دقیقا میشه گرفتش؟ :دی فکر می کنم به این Droneهایی که تو Challenge میاد میشه قدرتش رو گرفت؟ چون اگه اشتباه نکنم این همون قابلیت Snipe و اینا بود دیگه!

امیر Super Bolt رو چطوری دقیقا میشه گرفتش؟ :دی فکر می کنم به این Droneهایی که تو Challenge میاد میشه قدرتش رو گرفت؟ چون اگه اشتباه نکنم این همون قابلیت Snipe و اینا بود دیگه!
آره از همون Droneـها گرفته میشه،آبی رنگ ها میباشد! :d

برای بازی کردن با دلزین گرام باید صبر کنی تا Arena برات باز بشه و بعد اونجا می تونی انتخابش کنی و بازی کنی.

ممنون, رسیدم به اونجا

لباس ها فقط توی بخش Arena قابل استفاده هستن! (لباس DUP حس قدرت میده اصلا! >:) )
اونم توی همون بخش میباشد! هر چلنج یدونه دلزین هم زیرش هست مثلا نوشه شده : Alpha : Survival Delsin
ولی حیف نمیشه دلزیون رو لباسش رو انتخاب کرد:( با خودم میگفتم لباس هایی که از Paper Trail گرفتیم رو اینجا بالاخره درست حسابی استفاده میکنم :-"

آها, خداروشکر ربطی به ریجن نداشت پس :) خوب شد روی همین آمریکا گرفتم وگرنه یورو بیخود داده بودم :d
منکه دیدم پیپر تریل تروفی نداره دو سومشو رفتم و وقتی گیر کردم ادامه ندادم (اونجا گه یه سری کاغذ بریده شده کنار هم میده تا درست بچینیشون و از توش کُد رو دربیاری, هر کاری کردم کُدی توش ندیدم :( )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نقاشی دیواری با نئون خیلی باحاله, فقط حیف که 7 تا بیشتر نبود, کل مسابقه ها و نقاشی دیواریو گوی های تو هوارو همشونو تو دو ساعت کامل کردم (اولش به نظر می رسید خیلی طول میکشه)
گیم پلی بازی واقعا جذابه اصلا نمی فهمم چرا به این و ISS همچین نمره هایی دادن ؟ میانگین 8.5 برای IFL و 9 برای ISS حقشون بود, حس میکنم یه سری با گیم پلی بازی راحت نیستن و با کلیت بازی ارتباط برقرار نمیکنن که همچین نمره هایی دادن

چقدر این Challenge که اسمش Pull هست مزخرفه :| فقط همین یدونه مونده هر کاری می کنم نمیشه! امیر راهی روشی چیزی اگه داری رو کن ببینم پسر :دی

ممنون, رسیدم به اونجا

آها, خداروشکر ربطی به ریجن نداشت پس :) خوب شد روی همین آمریکا گرفتم وگرنه یورو بیخود داده بودم :d
منکه دیدم پیپر تریل تروفی نداره دو سومشو رفتم و وقتی گیر کردم ادامه ندادم (اونجا گه یه سری کاغذ بریده شده کنار هم میده تا درست بچینیشون و از توش کُد رو دربیاری, هر کاری کردم کُدی توش ندیدم :( )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نقاشی دیواری با نئون خیلی باحاله, فقط حیف که 7 تا بیشتر نبود, کل مسابقه ها و نقاشی دیواریو گوی های تو هوارو همشونو تو دو ساعت کامل کردم (اولش به نظر می رسید خیلی طول میکشه)
گیم پلی بازی واقعا جذابه اصلا نمی فهمم چرا به این و ISS همچین نمره هایی دادن ؟ میانگین 8.5 برای IFL و 9 برای ISS حقشون بود, حس میکنم یه سری با گیم پلی بازی راحت نیستن و با کلیت بازی ارتباط برقرار نمیکنن که همچین نمره هایی دادن
حالا امتحان کن ببین چی میشه! ولی اگر از روی Save یا فایل نصبی باشه،باز ریجن تاثیر داره:-"
الان کشف این معما به عهده ی تو میباشد! >:) به آیندگان هم کمک میشه ببینند از چه ریجنی بخرن :d

Paper Trail رو از دست نده! واقعا عالی بود! :x هرجا گیر کردی میپرسیدی:-" اگر یادم بود کمک میکردم :-" :d
---
بازی رو تموم کردی؟ :-"

گیر بیخود دادن نقدها! حالا IGN که مثلا نمره ی خوبی داده بین نقدها(7.5 :-" ) اومده گیر داده تنوع بازی کمه! :|
اولا که DLCـه! دوما که تمام مراحل فرعی بازی با خود I:SS فرق داره حتی! بعدشم که قدرت ها هم خیلی متفاوته! توی بتل آرنا با دلزین امتحان کنید،تفاوت ها به شدت مشخصه! :-" و کلا قدرت هاش به نظرم جوری نیست که بشه رکورد خیلی خوفی باهاش زد! :-" (یعنی عمرا به Fetch نمیرسه برای رکورد زنی:-" )

چقدر این Challenge که اسمش Pull هست مزخرفه :| فقط همین یدونه مونده هر کاری می کنم نمیشه! امیر راهی روشی چیزی اگه داری رو کن ببینم پسر :دی
توضیحش رو هم مینویسی؟ اسما رو یادم نمیاد آخه:-"

توضیحش رو هم مینویسی؟ اسما رو یادم نمیاد آخه:-"
همونی که گفته 5 تا از دشمنات رو با یدونه از جعبه های مهمات (همون قرمزا که یکهو ظاهر میشه) بکش. البته جعبه هم باید رو هوا باشه در همین حین! :| من 4 تا بیشتر نتونستم بزنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or