PlayStation Infamous: First Light

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
es9vxzacw9mea8gqbsy6.jpg

خطر اسپویل! Infamous : Second Son بازی نکردید، نرید پایین تر! :d
بالاخره چیزی که کمی در موردش حدس میزدیم و منتظرش بودیم تایید شد! :d یک نیمچه Infamous دیگه برای PS4 تایید شد! :d
البته اول شفاف سازی کنم که این فقط در حد یک DLC هست! هم چون به صورت Standalone ، یعنی بدون نیاز به بازی اصلی هم میشه گرفتش،براش تاپیک جدا زدم! درست مثل فستیوال خون ـی که برای Infamous 2 اومد! :d

داستان این بازی در مورد Conduit ، Fetchـی که قدرت نئون رو داره هست! توی این بازی،شما اتفاقی که باعث شد، اون Conduitـی که توی I:SS میشناختید ، به وجود میاد رو میبینید! (یحتمل چرا چنین رفتاری داشت:-" ) همینطوراینکه چطوری از پس زندگی توی Curdun Cay (زندانی در کوه آلپ ، بعد از دستگیری توسط DUP ) و اتفاقی که برای برادرش افتاده رو خواهید دید!

گفتیم آلپ! خوب اینم بگیم که توی این بازی،محیط های برفی هم هست! :x البته نیازی به گفتن هم نبود:-" :d
گفتن که برای این بازی موتور بازی سازیشون رو تقویبت کردن و نور پردازی خوف تری خواهید دید! :d
bd6y53ohhcd0v2a3j0i5.jpg

در مورد گیم پلی هم گفتن ، قدرت های نئون Fetch ، مطابق با خودش طراحی شدن! پس نگران تکراری بودنش نباشید! که نیست! (حداقل میگن نیست! :d )
در آخر هم که گفتن برای اونایی که I:SS رو دارن، یک سری چیزای انحصاری برای هم I:SS و هم I:FL خواهند داشت! (یحتمل لباس و اینا:-" )

و در آخر هم اینکه این بازی، آگوست منتشر میشه! :bighug:

منم امروز بازی رو پلات کردم واقعا بعنوان یک دی ال سی خیلی ارزشمند بود و اونایی هم که زمان ریلیز بازیو خریدن ضرر نکردن بازی ارزش پولش رو داشت! بخش چلنج ها هم با توجه به اینکه خیلی خوب تو این نسخه پیاده شد به سلامتی پای ثابت نسخه های بعد خواهد بود:d

دوستان اين DLC بخش هاي مهمي از نسخه اصلي را لو ميده؟

چون من نسخه اصليشو هنوز تمومش نكردم.
درباره سرگذشت یکی از شخصیت های نسخه اصلی هست دیگه و اواخر بازی هم یه ارتباطاتی با نسخه اصلی و شخصیت بد داستان SS پیدا میکنه. در کل اگر نسخه اصلی رو داری خب تمومش کن بعد بیا سراغ این

منم امروز بازی رو پلات کردم واقعا بعنوان یک دی ال سی خیلی ارزشمند بود و اونایی هم که زمان ریلیز بازیو خریدن ضرر نکردن بازی ارزش پولش رو داشت! بخش چلنج ها هم با توجه به اینکه خیلی خوب تو این نسخه پیاده شد به سلامتی پای ثابت نسخه های بعد خواهد بود:d

درباره سرگذشت یکی از شخصیت های نسخه اصلی هست دیگه و اواخر بازی هم یه ارتباطاتی با نسخه اصلی و شخصیت بد داستان SS پیدا میکنه. در کل اگر نسخه اصلی رو داری خب تمومش کن بعد بیا سراغ این

ممنون داداش. من نسخه SS را هم تا وسط‌هاش رفتم ولي فعلا ندارمش.

فقط تنها سوالم اينه كه پايان اين DLC به پايان SS ربط داره؟ چون اگه ربط داشته باشه مجبورم بازي اصليشو دوباره بخرم.

ممنون داداش. من نسخه SS را هم تا وسط‌هاش رفتم ولي فعلا ندارمش.

فقط تنها سوالم اينه كه پايان اين DLC به پايان SS ربط داره؟ چون اگه ربط داشته باشه مجبورم بازي اصليشو دوباره بخرم.

بذار اینجوری بگم؛ اخر فرست لایت میرسه به ابتدا و شروع SS . اما اواخر فرست لایت یه جمله ای از زبون یکی از کاراکترا بیان میشه به یکی از دیالوگ های همون شخص تو پایان SS مربوط میشه که شاید باعث شه یه حدس های درباره بخشی از پایان SS بزنی!

در کل اگر خیلی رو داستان حساسی اول SS رو برو. ولی من بشخصه در اون حد نسبت به داستان این سری حساسیت ندارم و اگرم اول FL رو بازی میکردم مشکلی نداشتم

بازی خیلی Fun ی هستش....نمی دونم چرا امتیازهای اینقدر پایینی گرفت از سایت ها، اگر میدونستم اینقدر خوبه زودتر میخریدمش....الانم در سدد پلاتینیوم هستم.

درسته واقعا dlc خوبی بود و آنها هم که قبلا خریدن زودتر صفا کردن و به داستانهای بازی پی بردن. خوبيش اينه که اگرم کسی گیم اصلی را نرفته با این dlc تحریک میشه که گیم اصلی را حتما بر ه :d

بازي خوبيه ولي براي من همون سيستم XP ايي كه توي I 1 ديدم خيلي جذابتر بود تا اين :|:d
الان يه مشكلي هم كه هست اينه كه ادم همينطوري ميتونه همه EVENT هارو انجام بده و FETCH رو ارتقا بده :|:d

البته يه سري هاش بعدا" باز ميشه ولي خوب ميشه خيلي هارو همين طوري رفت جلو

هنوز هم چلنج هارو نرفتم اما اگر بخواد فقط روي ماموريت دادن و ... مانور بده من خوشم نمياد :| بايد SURVIVAL باشه تا بشه بهش گفت يه چيزي :d

به ادمي كه ركورد 4.500.000 امتيازي مي زنه و سر يه اشتباه اونم به خاطر يه سري اسنايپر كشته ميشه و بعد به خاطر ركورد اش كلي حال مي كنه و درنهايت مي بينه بازي به نت وصل نبوده و ركورد رو ثبت نكرده چي مي گن :|:((:((:((

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
خيلي شانست گفت امير در حال شكستن ركوردت بودم :| يعني قصد كرده بودم قشنگ بتركونمت كه نشد :|
البته به احتمالا 99.99% تو با اپگريد هاي كامل به جنگ دشمنان رفتي كه من هنوز missile هام تموم نشده و نميدونم چه جوري تكميلش كنم :|
خيلي امتياز ديگه ميخواد اما من خيلي كم دارم :|

به ادمي كه ركورد 4.500.000 امتيازي مي زنه و سر يه اشتباه اونم به خاطر يه سري اسنايپر كشته ميشه و بعد به خاطر ركورد اش كلي حال مي كنه و درنهايت مي بينه بازي به نت وصل نبوده و ركورد رو ثبت نكرده چي مي گن :|:((:((:((

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
خيلي شانست گفت امير در حال شكستن ركوردت بودم :| يعني قصد كرده بودم قشنگ بتركونمت كه نشد :|
البته به احتمالا 99.99% تو با اپگريد هاي كامل به جنگ دشمنان رفتي كه من هنوز missile هام تموم نشده و نميدونم چه جوري تكميلش كنم :|
خيلي امتياز ديگه ميخواد اما من خيلي كم دارم :|

نه آپگرید هامم تموم نبود :دی رکورد قبل از پلات کردن بازیه و خیلی از چلنج ها توی همین دور انجام شدن:-" چندتاشم موندن برای بعد از این البته :(
ولی رکورد رو بزن تا با قدرت بزگردم >:)

نه آپگرید هامم تموم نبود :دی رکورد قبل از پلات کردن بازیه و خیلی از چلنج ها توی همین دور انجام شدن:-" چندتاشم موندن برای بعد از این البته :(
ولی رکورد رو بزن تا با قدرت بزگردم >:)

فايده نداره همين 4.500.000 رو برام ثبت نكرده :| بري ببيني ، مي بيني كه 370.000 برام زده ولي جالبيش اينه كه تروفي هاي 500.000 تايي رو بهم داده و جمع امتيازهام از 10 ميليون به 7.5 ميليون رسيده :|

فكر كنم با 4.5 ميليون تبه ام سه رقمي ميشد :((

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or