PlayStation Infamous: First Light

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
es9vxzacw9mea8gqbsy6.jpg

خطر اسپویل! Infamous : Second Son بازی نکردید، نرید پایین تر! :d
بالاخره چیزی که کمی در موردش حدس میزدیم و منتظرش بودیم تایید شد! :d یک نیمچه Infamous دیگه برای PS4 تایید شد! :d
البته اول شفاف سازی کنم که این فقط در حد یک DLC هست! هم چون به صورت Standalone ، یعنی بدون نیاز به بازی اصلی هم میشه گرفتش،براش تاپیک جدا زدم! درست مثل فستیوال خون ـی که برای Infamous 2 اومد! :d

داستان این بازی در مورد Conduit ، Fetchـی که قدرت نئون رو داره هست! توی این بازی،شما اتفاقی که باعث شد، اون Conduitـی که توی I:SS میشناختید ، به وجود میاد رو میبینید! (یحتمل چرا چنین رفتاری داشت:-" ) همینطوراینکه چطوری از پس زندگی توی Curdun Cay (زندانی در کوه آلپ ، بعد از دستگیری توسط DUP ) و اتفاقی که برای برادرش افتاده رو خواهید دید!

گفتیم آلپ! خوب اینم بگیم که توی این بازی،محیط های برفی هم هست! :x البته نیازی به گفتن هم نبود:-" :d
گفتن که برای این بازی موتور بازی سازیشون رو تقویبت کردن و نور پردازی خوف تری خواهید دید! :d
bd6y53ohhcd0v2a3j0i5.jpg

در مورد گیم پلی هم گفتن ، قدرت های نئون Fetch ، مطابق با خودش طراحی شدن! پس نگران تکراری بودنش نباشید! که نیست! (حداقل میگن نیست! :d )
در آخر هم که گفتن برای اونایی که I:SS رو دارن، یک سری چیزای انحصاری برای هم I:SS و هم I:FL خواهند داشت! (یحتمل لباس و اینا:-" )

و در آخر هم اینکه این بازی، آگوست منتشر میشه! :bighug:

نه!
SS مثل قبلی ها قضیه ی حق انتخاب و اینا مطرح هست!
اما توی FL این قضیه نیست،دلایلش هم توی همون SS گفته شده! :-" یعنی داستان مشخصی بوده! :-" :d

من همیشه حق (همون آبیه :d) رو انتخاب میکنم، فقط آخرین بار قرمزه رو زدم >:)
yahoo_65.gif

یعنی کلا سازنده نگفته که به چند شکل میشه بازی رو به پایان برد ؟
من نسخه های قبل رو بازی نکردم اصلا ...

من همیشه حق (همون آبیه :d) رو انتخاب میکنم، فقط آخرین بار قرمزه رو زدم >:):-"

یعنی کلا سازنده نگفته که به چند شکل میشه بازی رو به پایان برد ؟
من نسخه های قبل رو بازی نکردم اصلا ...
نه دیگه! بازی کلا فقط یک پایان داره! فرض کن مثل RDR مثلا! هیچ حق انتخابی توی بازی نداری! :d

نصف عمرت بر فناست! :-" قبلی ها عالی بودن! :x

چرا نه وافعا چرا ؟ چنین بازی باید تاپیکش بخوابه ؟ اقا من بازی میرسه دستم پس فردا . کلا واسه اینکه تمام مراحل اصلی و فرعی رو بری و یه گشتی هم تو شهر زده باشی چقدر زمان میخواد ؟

ما که نه اینترنت درست و حسابی داریم نه حوصله و وقت و سن وسالشو که 10 گیگ دانلود کنیم، نه پولشو که 60-70 بدیم آخرشم بمونه اون ته مهای صفحه طولانی کنسول:|:d

رفتیم نسخه فیزیکی بازی خیلی شیک و مجلسی گیرمون اومد:d
امیدوارم دیگه DLC آپدیت نداشته باشه اگرم داشته باشه زیاد نباشه:d
کلا نسخه فیزیکی می ارزه:d بریم ببینیم چی میشه انقدر ازش تعریف میکنید:d

ما که نه اینترنت درست و حسابی داریم نه حوصله و وقت و سن وسالشو که 10 گیگ دانلود کنیم، نه پولشو که 60-70 بدیم آخرشم بمونه اون ته مهای صفحه طولانی کنسول:|:d

رفتیم نسخه فیزیکی بازی خیلی شیک و مجلسی گیرمون اومد:d
امیدوارم دیگه DLC آپدیت نداشته باشه اگرم داشته باشه زیاد نباشه:d
کلا نسخه فیزیکی می ارزه:d بریم ببینیم چی میشه انقدر ازش تعریف میکنید:d

فروشگاه ها 15 دلارو بهت میدن 60 دلار!!!:دی:دی
هنوزم میگی فیزیکی بهتره؟

فروشگاه ها 15 دلارو بهت میدن 60 دلار!!!:دی:دی
هنوزم میگی فیزیکی بهتره؟

شما دیجیتالیش رو میتونی بفروشی یا تعویض کنی؟:d خیلی سخت میخرن، تازه برای فروشش هم کل پروفایلت رو باید بفروشی:d کلا 60-70 تومنت پَر :d
فیزیکیش رو توی چند ساعت با کمی اختلاف با توجه به انصاف شما ممکنه بخرن :d من بیشتر بازی هام توی چند ساعت فروش رفته یا تعویض شده، کلیشون همین جا به 20 دقیقه نرسید فروش رفت:d

بازی بسیار قشنگه مثل SS، ولی این نیم ساعت که بازی کردم همش توی تاریکی و شب بوده به خاطر داستان و نقش اصلیه؟:d

- - -ویرایش - - -

در ضمن بازی برام حدود 37 دلار در اومد نه 60 دلار :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or