PlayStation Infamous: First Light

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
es9vxzacw9mea8gqbsy6.jpg

خطر اسپویل! Infamous : Second Son بازی نکردید، نرید پایین تر! :d
بالاخره چیزی که کمی در موردش حدس میزدیم و منتظرش بودیم تایید شد! :d یک نیمچه Infamous دیگه برای PS4 تایید شد! :d
البته اول شفاف سازی کنم که این فقط در حد یک DLC هست! هم چون به صورت Standalone ، یعنی بدون نیاز به بازی اصلی هم میشه گرفتش،براش تاپیک جدا زدم! درست مثل فستیوال خون ـی که برای Infamous 2 اومد! :d

داستان این بازی در مورد Conduit ، Fetchـی که قدرت نئون رو داره هست! توی این بازی،شما اتفاقی که باعث شد، اون Conduitـی که توی I:SS میشناختید ، به وجود میاد رو میبینید! (یحتمل چرا چنین رفتاری داشت:-" ) همینطوراینکه چطوری از پس زندگی توی Curdun Cay (زندانی در کوه آلپ ، بعد از دستگیری توسط DUP ) و اتفاقی که برای برادرش افتاده رو خواهید دید!

گفتیم آلپ! خوب اینم بگیم که توی این بازی،محیط های برفی هم هست! :x البته نیازی به گفتن هم نبود:-" :d
گفتن که برای این بازی موتور بازی سازیشون رو تقویبت کردن و نور پردازی خوف تری خواهید دید! :d
bd6y53ohhcd0v2a3j0i5.jpg

در مورد گیم پلی هم گفتن ، قدرت های نئون Fetch ، مطابق با خودش طراحی شدن! پس نگران تکراری بودنش نباشید! که نیست! (حداقل میگن نیست! :d )
در آخر هم که گفتن برای اونایی که I:SS رو دارن، یک سری چیزای انحصاری برای هم I:SS و هم I:FL خواهند داشت! (یحتمل لباس و اینا:-" )

و در آخر هم اینکه این بازی، آگوست منتشر میشه! :bighug:

آقا من این بازی pre-order کرده بودم از استور UK امروز برام ایمیل اومده میگه pre-order کنسل شده و اینکه بعدن لباس fetch براش تو یه ایمیل code میدن. الان هم میری تو استور زده unavailable. برا همه اینجوریه؟
خوب چه کاری آخه.
یه مورد دیگه اینکه با PC هم رفتم بازم میزنه unavailable ولی حجم زده همون 9.3 گیابایت. در کل تاخیر اینا که نخورده؟ اگه نخورده خوب چه کاریه کنسل کردن pre-order رو؟ !!!

لیست تروفی‌های بازی :
http://psnprofiles.com/trophies/2823-inFAMOUS-First-Light

کاش نسخه فیزیکی + Second Son عرضه میشد (البته صد در صد همچین نسخه‌ای منتشر میشه اما در آینده) تا با خیال راحت بازیمو میفروختم و اونو میخریدم. با توجه به اینکه بازی نزدیک به ده گیگه, یکم برای خریدش به شک افتادم, هر چند فکر نکنم بتونم صبر کنم و دیدن لیست تروفی‌هاشم برام جذابیت داره :)

آخرین ویرایش:
تو us که 8.7 گیگه و قابل پیش خرید
تاریخش هم تغییری نکرده

خیر 9.3 گیگه . از چیزی که اطلاع ندارید مجبورتون نکردن فکت صادر کنید .

آقا من این بازی pre-order کرده بودم از استور UK امروز برام ایمیل اومده میگه pre-order کنسل شده و اینکه بعدن لباس fetch براش تو یه ایمیل code میدن. الان هم میری تو استور زده unavailable. برا همه اینجوریه؟
خوب چه کاری آخه.
یه مورد دیگه اینکه با PC هم رفتم بازم میزنه unavailable ولی حجم زده همون 9.3 گیابایت. در کل تاخیر اینا که نخورده؟ اگه نخورده خوب چه کاریه کنسل کردن pre-order رو؟ !!!

اکانت من USه . خیر مال من کنسل نشده . اینم عکس چند دقیقه پیش . دیگه پارتیو ... بله دیگه :d .
نگران نباش کنسل شدنش برای UK احتمالا بخاطر یه تاخیر کوچیکه .

فقط 2 روز دیگه .. طاقت ندارم :wallbash:

yfqinwj86anx2tk1srll.jpg

- - -ویرایش - - -

اونم برای زمان خودش غولی بود! :-" :d بالاخره میدونند چجوری بچپوننش! :-" :d
و فستیوال خون هم مستقل بود! :-" :d البته نصف شهر در دسترس بود!:-" ولی خوب با این حال،فکر نمیکنم بیشتر از 5تا باشه! :-" :d
هرچقدر هم این بازی عظیم باشه،دیگه نصف بازی اصلی که نمیشه:-" :d

امیر در مورد حجم نظری نداری :d حدسم روی 10 بخاطر نسخه فیزیکی بود .

خیر 9.3 گیگه . از چیزی که اطلاع ندارید مجبورتون نکردن فکت صادر کنید .

اکانت من USه . خیر مال من کنسل نشده . اینم عکس چند دقیقه پیش . دیگه پارتیو ... بله دیگه :d .
نگران نباش کنسل شدنش برای UK احتمالا بخاطر یه تاخیر کوچیکه .

فقط 2 روز دیگه .. طاقت ندارم :wallbash:

yfqinwj86anx2tk1srll.jpg

- - -ویرایش - - -

تو سایت پی اس ان زده 8.7 تو استور کنسول زده 9.3 :|:|

عجب شانسی داریما! تا اومدم بازیو پیش خرید کنم PSN از دسترس خارج شد ~x(
با این وضع کسی نمیتونه روز عرضه بازی, دانلودش کنه, عجب وضعی شده بابا. بعد از چند ماه یه هفته‌مون خالی شده بودا :(

آخرین ویرایش:
عجب شانسی داریما! تا اومدم بازیو پیش خرید کنم PSN از دسترس خارج شد ~x(
با این وضع کسی نمیتونه روز عرضه بازی, دانلودش کنه, عجب وضعی شده بابا. بعد از چند ماه یه هفته‌مون خالی شده بودا :(
من تنبلم هم همین وضعیت برام پیش اومد! :-"
حالا علاوه بر این، Darksiders 2 هم تخفیف خورده بود میخواستم بگیرم، که تخفیفش تا 2 شنبه(امروز) پا برجا بود! که خوب،دیروز ترکید! :| امروز هم اگر درست بشه،کلا قرار بود PSN بترکه! :-"
هیچی دیگه اون تخفیفه هم میپره:|

---

نظری ندارم! به نظرم حجمش زیاده :-"
نسخه فیزیکی آخه ربطی نداره! نسل پیش رچت های 2-3 گیگی هم حتی نسخه فیزیکی داشتن تو اروپا! :d

من تنبلم هم همین وضعیت برام پیش اومد! :-"
حالا علاوه بر این، Darksiders 2 هم تخفیف خورده بود میخواستم بگیرم، که تخفیفش تا 2 شنبه(امروز) پا برجا بود! که خوب،دیروز ترکید! :| امروز هم اگر درست بشه،کلا قرار بود PSN بترکه! :-"
هیچی دیگه اون تخفیفه هم میپره:|

---

نظری ندارم! به نظرم حجمش زیاده :-"
نسخه فیزیکی آخه ربطی نداره! نسل پیش رچت های 2-3 گیگی هم حتی نسخه فیزیکی داشتن تو اروپا! :d

درست شده امیر . میخوای من برات استخاره بگیرم ؟ :d . هر چی حجمش بیشتر باشه من خوشحالترم چون دیجیتالی خریدم :d زدم تو خال

هم صبح روشن کردم PS4 رو چشمم به جمال فچ افتاد:d

آفن چون از PC دارم دان میکنم

2mpuh853uc68ddhf9vfa.jpg

آخرین ویرایش:
من هم امروز صبح پیش خرید کردم. فکر می کردم فردا می ذاره دانلود کنم ولی ps4 رو که روشن کردم دیدم دانلود شروع شده. انشالا تا فردا دانلود تموم بشه بزنیم تو رگ بازی رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or