PlayStation Infamous: First Light

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
es9vxzacw9mea8gqbsy6.jpg

خطر اسپویل! Infamous : Second Son بازی نکردید، نرید پایین تر! :d
بالاخره چیزی که کمی در موردش حدس میزدیم و منتظرش بودیم تایید شد! :d یک نیمچه Infamous دیگه برای PS4 تایید شد! :d
البته اول شفاف سازی کنم که این فقط در حد یک DLC هست! هم چون به صورت Standalone ، یعنی بدون نیاز به بازی اصلی هم میشه گرفتش،براش تاپیک جدا زدم! درست مثل فستیوال خون ـی که برای Infamous 2 اومد! :d

داستان این بازی در مورد Conduit ، Fetchـی که قدرت نئون رو داره هست! توی این بازی،شما اتفاقی که باعث شد، اون Conduitـی که توی I:SS میشناختید ، به وجود میاد رو میبینید! (یحتمل چرا چنین رفتاری داشت:-" ) همینطوراینکه چطوری از پس زندگی توی Curdun Cay (زندانی در کوه آلپ ، بعد از دستگیری توسط DUP ) و اتفاقی که برای برادرش افتاده رو خواهید دید!

گفتیم آلپ! خوب اینم بگیم که توی این بازی،محیط های برفی هم هست! :x البته نیازی به گفتن هم نبود:-" :d
گفتن که برای این بازی موتور بازی سازیشون رو تقویبت کردن و نور پردازی خوف تری خواهید دید! :d
bd6y53ohhcd0v2a3j0i5.jpg

در مورد گیم پلی هم گفتن ، قدرت های نئون Fetch ، مطابق با خودش طراحی شدن! پس نگران تکراری بودنش نباشید! که نیست! (حداقل میگن نیست! :d )
در آخر هم که گفتن برای اونایی که I:SS رو دارن، یک سری چیزای انحصاری برای هم I:SS و هم I:FL خواهند داشت! (یحتمل لباس و اینا:-" )

و در آخر هم اینکه این بازی، آگوست منتشر میشه! :bighug:

فستیوال خون برای PS3 فکر کنم 3 گیگ بود،در صورتی که خود بازی اصلی 19 گیگ بود! :d
اینجا هم احتمالا اوضاعش زیاد فرقی نداره و حداکثر مثلا 5 گیگ باشه! :d

البته احتمال میدم یه آپدیت هم برای بازی اصلی بدن! :-" (استفاده از دلزین توی Battle Arena قاعدتا یه آپدیت میخواد:-" :d )

فستیوال خون برای PS3 فکر کنم 3 گیگ بود،در صورتی که خود بازی اصلی 19 گیگ بود! :d
اینجا هم احتمالا اوضاعش زیاد فرقی نداره و حداکثر مثلا 5 گیگ باشه! :d

البته احتمال میدم یه آپدیت هم برای بازی اصلی بدن! :-" (استفاده از دلزین توی Battle Arena قاعدتا یه آپدیت میخواد:-" :d )

نه دیگه تا این حد امیر :d اون 19 تایی کجائو این 22 کجا :d . افکتایی که من دیدم کمتر از 10 نبود (اینم حساب کن بازیش کاملا مستقله)

نه دیگه تا این حد امیر :d اون 19 تایی کجائو این 22 کجا :d . افکتایی که من دیدم کمتر از 10 نبود (اینم حساب کن بازیش کاملا مستقله)
اونم برای زمان خودش غولی بود! :-" :d بالاخره میدونند چجوری بچپوننش! :-" :d
و فستیوال خون هم مستقل بود! :-" :d البته نصف شهر در دسترس بود!:-" ولی خوب با این حال،فکر نمیکنم بیشتر از 5تا باشه! :-" :d
هرچقدر هم این بازی عظیم باشه،دیگه نصف بازی اصلی که نمیشه:-" :d

عاقا بنظرتون پیشخرید کنم یا بزارم وقتی اومد و حجمش معلوم شد بخرم؟؟؟؟
میترسم وقتی پیشخرید کردم بعد دیدن حجم اینطوری شم8-|:|
شایعات میگن 4 یا 5 ساعت گیم پلی داره . هر چقدر حجمش باشه گیم پلی همینقدره :d . مگه میشه ISS رو بازی کرده باشیو برای FL لحظه شماری نکنی :-" . من بعد GC خریدم . برو دوباره تریلرو ببین :d

شایعات میگن 4 یا 5 ساعت گیم پلی داره . هر چقدر حجمش باشه گیم پلی همینقدره :d . مگه میشه ISS رو بازی کرده باشیو برای FL لحظه شماری نکنی :-" . من بعد GC خریدم . برو دوباره تریلرو ببین :d

باو من میخوام بخرم ولی میترسم یهو با این اینترنت ذغالی نتونم دان کنم:(
تریلرشو که دیدم هنو تو کفم

باو من میخوام بخرم ولی میترسم یهو با این اینترنت ذغالی نتونم دان کنم:(
تریلرشو که دیدم هنو تو کفم
برای دانلود اگه رایگان نداری چه زغالی باشه چه نباشه حجمت میره سر دانلود . صبر کن تا بیاد . نگران SP بودنش نباش چون بعد از اونم بخریش بهت میده .

برای دانلود اگه رایگان نداری چه زغالی باشه چه نباشه حجمت میره سر دانلود . صبر کن تا بیاد . نگران SP بودنش نباش چون بعد از اونم بخریش بهت میده .

دادا منظورت از این فول آپشن و sp چیه؟
همین اضافات پیشخریدو میگی؟:-؟

دادا منظورت از این فول آپشن و sp چیه؟
همین اضافات پیشخریدو میگی؟:-؟
جفتش یکیه :whistling: . آره همون اضافاتشه . ولی شما به اینم فکر کن نسخه فیزیکی با تفاوت قیمتی که خواهد داشت واسه ما ایرانیا نمیصرفه . نمونش MGS GZ . شاهکار TLOU متعلقاتش هنوز با خریدش هست . ولی برای FL قول نمیدم چون خیلی هم شده بعد پیش خرید اضافاتو جدا واسه خرید گذاشتن و همراه بازی نبوده .

بازی open world هست؟ اخه وقتی که میگن بدون خود بازی هم قابل خریده، پس اگه ow هم باشه فرقی با بازی عادی دیگه نخواهد داشت (بجز طول قسمت داستانی)!

دوستان من بازیم ریجن 2ئه و PSN آیدیم آمریکاس.
اگه اینو بخرم و قرار باشه چیزی به بازی اصلی اضافه بشه, نمیشه ؟ اصلا چیز خاصی به بازی اصلی اضافه میکنه ؟
یا حداقل وجود بازی اصلی باعث نمیشه حجم کمتری برای این دی ال سی دانلود شه ؟

خلاصه اینکه بازی اصلی اصلا به دردی میخوره برای این دی ال سی ؟ :d

دوستان من بازیم ریجن 2ئه و PSN آیدیم آمریکاس.
اگه اینو بخرم و قرار باشه چیزی به بازی اصلی اضافه بشه, نمیشه ؟ اصلا چیز خاصی به بازی اصلی اضافه میکنه ؟
یا حداقل وجود بازی اصلی باعث نمیشه حجم کمتری برای این دی ال سی دانلود شه ؟

خلاصه اینکه بازی اصلی اصلا به دردی میخوره برای این دی ال سی ؟ :d
صفحه قبل توضیح دادم! :-"
اگر بازی اصلی رو داشته باشید، Battle Arena رو میتونید با دلزین هم بازی کنید!
99% در صورتی که ریجن بازی و First Light ، یکی نباشن،این قابلیت رو نمیتونید استفاده کنید! :d

یه هفته دیگه ریلیز میشه!
چرا هیچ هیجانی ندارید بازی به این توپی!:d
قیمت:14.99
preorder هم باعث میشه یه لباس dup ازاد بشه!

من تو کفم!!!!
امروزم پیشخریدیدم:دی:دی

- - -ویرایش - - -

صفحه قبل توضیح دادم! :-"
اگر بازی اصلی رو داشته باشید، Battle Arena رو میتونید با دلزین هم بازی کنید!
99% در صورتی که ریجن بازی و First Light ، یکی نباشن،این قابلیت رو نمیتونید استفاده کنید! :d
خب من ریجین بازیم all یا همون یکه
ریجین اکانت پی اس انمم usa
قابلیت میتونم استفاده کنم یا نه؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or