PlayStation Infamous: First Light

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
es9vxzacw9mea8gqbsy6.jpg

خطر اسپویل! Infamous : Second Son بازی نکردید، نرید پایین تر! :d
بالاخره چیزی که کمی در موردش حدس میزدیم و منتظرش بودیم تایید شد! :d یک نیمچه Infamous دیگه برای PS4 تایید شد! :d
البته اول شفاف سازی کنم که این فقط در حد یک DLC هست! هم چون به صورت Standalone ، یعنی بدون نیاز به بازی اصلی هم میشه گرفتش،براش تاپیک جدا زدم! درست مثل فستیوال خون ـی که برای Infamous 2 اومد! :d

داستان این بازی در مورد Conduit ، Fetchـی که قدرت نئون رو داره هست! توی این بازی،شما اتفاقی که باعث شد، اون Conduitـی که توی I:SS میشناختید ، به وجود میاد رو میبینید! (یحتمل چرا چنین رفتاری داشت:-" ) همینطوراینکه چطوری از پس زندگی توی Curdun Cay (زندانی در کوه آلپ ، بعد از دستگیری توسط DUP ) و اتفاقی که برای برادرش افتاده رو خواهید دید!

گفتیم آلپ! خوب اینم بگیم که توی این بازی،محیط های برفی هم هست! :x البته نیازی به گفتن هم نبود:-" :d
گفتن که برای این بازی موتور بازی سازیشون رو تقویبت کردن و نور پردازی خوف تری خواهید دید! :d
bd6y53ohhcd0v2a3j0i5.jpg

در مورد گیم پلی هم گفتن ، قدرت های نئون Fetch ، مطابق با خودش طراحی شدن! پس نگران تکراری بودنش نباشید! که نیست! (حداقل میگن نیست! :d )
در آخر هم که گفتن برای اونایی که I:SS رو دارن، یک سری چیزای انحصاری برای هم I:SS و هم I:FL خواهند داشت! (یحتمل لباس و اینا:-" )

و در آخر هم اینکه این بازی، آگوست منتشر میشه! :bighug:

یه سری چیز میز دیگه! :d
اول این عکسا رو ببینید:-"

حالا خبرها :d
میگن یه جایی هست توی این زندان، که کاندوییت ها رو تمرین میدن که تبدیل به قاتل بشن! :d اما چه چیز این جالبه؟ :d اینکه این بخش رو تبدیل کردن به یه Battle Arena که توش میتونیم رکورد بزنیم! >:) و Leader Board جهانی هم داره! >:) جایی برای کل کل کردن با دوست ها و محک زدن قدرت مبارزمون! :d >:)
اما هنوز تموم نشده! :-" به عکس های بالا بنگرید:-" اون وسط دلزین هم هست! :d خبر خوب برای دارنده های پسر دوم اینه که، با دلزین میتونند توی این Battle Arena بازی کنند! >:) (من تازه یادم اومد بازیم ریجن 2ـه! :| توی اکانت ریجن2 هم هیچی پول ندارم! :| باید برم PSN کارت بخرم:| )

نکته ی بعدی که توی عکس ها هست،یه جا میبینیم که Fetch داره یه طرحی روی دیوار میزنه! :d احتمالا جایگزین همون نقاشی های روی دیواره! :x توی بازی اصلی من عاشق طرح های "خوب" بودم،اینجا یحتمل طرح های بد رو بیشتر بپسندم! >:) مثل همونایی که توی بازی اصلی بود! :d

در صورت پیشخرید هم این لباس رو میدن،که خبرش رو بچه ها توی تاپیک گیمزکام گذاشته بودن:-" :d

OMG ! :-"
الان جواب پیام های کامنت ها رو خوندم! بازی پلات داره!!!!! >:) :d من رفتم PSN کارت بخرم! =)) :d
گفتن بازی هم 4~5 ساعتی هست! :-"
Photo Mode هم توی بازی هست و یه چیزایی بهش اضافه شده! :-" رنگ

یه سری چیز میز دیگه! :d
اول این عکسا رو ببینید:-"

حالا خبرها :d
میگن یه جایی هست توی این زندان، که کاندوییت ها رو تمرین میدن که تبدیل به قاتل بشن! :d اما چه چیز این جالبه؟ :d اینکه این بخش رو تبدیل کردن به یه Battle Arena که توش میتونیم رکورد بزنیم! >:) و Leader Board جهانی هم داره! >:) جایی برای کل کل کردن با دوست ها و محک زدن قدرت مبارزمون! :d >:)
اما هنوز تموم نشده! :-" به عکس های بالا بنگرید:-" اون وسط دلزین هم هست! :d خبر خوب برای دارنده های پسر دوم اینه که، با دلزین میتونند توی این Battle Arena بازی کنند! >:) (من تازه یادم اومد بازیم ریجن 2ـه! :| توی اکانت ریجن2 هم هیچی پول ندارم! :| باید برم PSN کارت بخرم:| )

نکته ی بعدی که توی عکس ها هست،یه جا میبینیم که Fetch داره یه طرحی روی دیوار میزنه! :d احتمالا جایگزین همون نقاشی های روی دیواره! :x توی بازی اصلی من عاشق طرح های "خوب" بودم،اینجا یحتمل طرح های بد رو بیشتر بپسندم! >:) مثل همونایی که توی بازی اصلی بود! :d

در صورت پیشخرید هم این لباس رو میدن،که خبرش رو بچه ها توی تاپیک گیمزکام گذاشته بودن:-" :d

OMG ! :-"
الان جواب پیام های کامنت ها رو خوندم! بازی پلات داره!!!!! >:) :d من رفتم PSN کارت بخرم! =)) :d
گفتن بازی هم 4~5 ساعتی هست! :-"
Photo Mode هم توی بازی هست و یه چیزایی بهش اضافه شده! :-" رنگ

واو این بتل آرناش چیز باحالیه!
شاید فیزیکیشو خریدم :دی

البته گفتن که توی Battle Arena وقتی با دلزین بازی میکنید،میتونید از بقیه ی قدرت هاشم استفاده کنید! :d
قدرت های Fetch هم تغییراتی دارن:-" :d

توی کنفرانس سونی بعد مصاحبه با سازنده اردر 1886 میرفت سراغ nate fox بعدش گیم پلی بازیرو میزاشت و تایید کرد مث اینفیمس 1 و 2 قدرت های فتچ مدل های مختلف دارن
همچنین dash فتچ بسیییار سریع تر Dash دلسینه و وقتی داخل حالت دش میشید گاز های neon توی بعضی جاهای شهر هست که وقتی توش میری سرعت dash زیادتر میشه و دیگه هم نگران اینکه توی هوا
dash بزنین نباشید چون نمیفته پایین ولی یکم بطرف پایین متمایل میشه!

دیسکش قیمتش چنده کسی خبر داره ؟
نسخه دیجیتال چند گیگه ؟
موندم کودوم رو بخرم :دی

دیسکیش فقط واسه اروپا میاد . قیمت دیسکش اگه 1 دلارم باشه شما از ایران 200 تومن باید بخری :d . گیگش مشخص نیست :d .
من میگم با توضیحاتی که دادم فیزیکی رو بخر ارزونترو با آپشنه :-"نظرت چیه ؟ :d

دیسکیش فقط واسه اروپا میاد . قیمت دیسکش اگه 1 دلارم باشه شما از ایران 200 تومن باید بخری :d . گیگش مشخص نیست :d .
من میگم با توضیحاتی که دادم فیزیکی رو بخر ارزونترو با آپشنه :-"نظرت چیه ؟ :d

یهو پیشخرید کردیم دیدیم حجمش 20 گیگه اون موقع چه شکری بخوریم؟:|

یهو پیشخرید کردیم دیدیم حجمش 20 گیگه اون موقع چه شکری بخوریم؟:|
حجم بازی اصلی با اون همه سنگینیش 22 گیگ بود :d . اگه 20 گیگ باشه م از خوشحالی بال در میارم :-/ بخاطر طولانی شدن بازی و ماموریت فرعی :d ولی عمرا بیشتر از 14 بشه . بازی 55 تومن واست میفته ارزش نداره ؟؟؟ 200 تومن شیرین نسخه فیزیکی ازت میگیرن تازه نسخه معمولی نه SP. از MGS GZ دیگه بدتر نداریم :d از لحاظ قیمتو گیم پلی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or