دقيق يادم نيست ولي بايد بري تو option اونجا كه درجه سختي رو تغيير ميدي يه گزينه داره واسه تغيير اسكين و اسلحه !*سلام دوستان عزیز...
من نسخه special edition رو دارم...اون خرت و پرت ها رو هم دانلود کردم...چطوری باید بیارمشون؟
تازه هم شروع کردم بازی رو...
روی سقف سوله چند تا پنجره باز وجود داره باید از اون زاویه چند تا عکس از bertrand بندازی....سلام من اینجا گیر کردم : بعد از اینکه میره از اون 3 تا واگن عکس میگیره تو نقشه یه باید بره سمت یه ساختمون ک دور تا دورش نگهبانه مثل اینکه باید بره توش ولی من هر کاری میکنم منو میبینند و دوباره از اول شروع میشه چیکار باید کرد؟
لطفا کمممممممممممممممممممممک
قدرت جدید رو تست کردی؟اصولا باید زیک باهات تماس بگیره و بگه که چیکار کنی....سوال در مورد بازی :
سلام به همگی دوستان یه سوال داشتم من مرحله 37 رو رد کردم که اسمش Final Piece هستش و آخرین Blast Core رو گرفتم ولی مرحله دیگه ای باز نکرد که برم یعنی بازی تموم شده ؟ همه شهر هم آزاد هستش و دیگه مرحله ای تو نقشه نیست!!!
والا ارزش داشتن یا نداشتنش بستگی به سلیقه خودت دارهاون قابلیت لول سازی بازی مثل LBP چی جوریه؟ میخوام بدونم ارزش ارج خریدن داره یا همون آفلاینش رو بازی کنم
ومپایر شدن کول هم داستانیه واسه خودش! همینجوریش تم و فضای کلی بازی یه کم تاریک و دلهره آور بود دیگه پای ومپایر و خون آشام هم بهش باز بشه باس گرخید![]()
تقریبا مثل یه Spin off ـه بی ربط به بازی اصلی می مونه. درست مثل Red Dead Redemption و Undead Nightmare .
سلام
بببخشید من اینجا گیر کردم
فکر کنم مرحله آخر باشه، اونجایی که بین 2 تا دختره یکی رو باید انتخاب کنی و من اون قرمزه رو انتخاب میکنم و باید با همون هم مبارزه کنم!بعد از این که شکستش میدم یه قول بزرگ که تمام بدنش از مذاب و آتیشه توی شهر داره حرکت میکنه، بهش که میرسم میگه ضربدر رو بزن که بپری و بری بالای سرش اما بعدش دیگه معلوم نیست باید چیکار کنم؟اینم بگم که غوله یه زانو افتاده زمین و سرش هم پایینه!در ضمن من بازی رو با حالت بدش(قدرت های قرمز) دارم میرم.ممنون میشم راهنمایی کنید