inFAMOUS 2

سلام یه سوال:من تو اون مرحله که باید بین نیکس و کوی یکی رو انتخاب کنی،کوی رو انتخاب کردم اما نمیدونم چرا نمیتونم از قدرت های یخش استفاده کنم :(

خوب من توی POWERS که میرم فقط میشه قدرت های برقی رو خرید...

اصلا از یخ حرفی نزده :دی

---------- نوشته در 08:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:18 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیس جواب بده؟:-s

نه دیگه یک سریش یخه! هم تو قسمت راکت،هم R2 ، هم دکمه ی پایین (اینا رو یادمه!) قدرت یخ رو داره! جزو قدرت های خوب حساب میشه! و رنگش آبیه! شاید دقت نکردی به این! و فکر کردی همون برقه!

والا نمیدونم،هر چی میگردم نیس

وقتی که مراحل رو به پایان میرسونم نشون میده که مثلا قدرت راکت یخی آزاد شده

اما وقتی میرم تو منو که راکتم رو به یخی تغیر بدم تغیر نمیکنه

اون آزاد نشده، منظورش اینه که الان میتونید بخریدش! :d XP مورد نیازش رو جمع کنید و بعد بخریدش :d بعدشم دیگه میتونید ازش استفاده کنید :d

آقا ما Infamous 1 رو تموم کردم...این هیچ:دی
الان میخوام این و شروع کنم اون اولش یه منو میاد نوشته
Continue infamous 1 story (good karma
Continue infamous 1 story (evil karma
new game
قضیش چیه؟ یکی لطفا توضیح بده

با توجه به تروفی هایی که توی بازی اول گرفتی، حالا که میخوای شروع کنی بهت یه مقدار XP میده! (خوب و بدش رو برای شروع خودت انتخاب کن :d )
یا هم میتونی همینجوری بری تو بازی بدون XP اضافه :d

یعنی تنها فرقش تو xp هست؟
داستانش اینا عوض نمیشه؟:دی
تنها تأثیر عمده شروع کردن بازی با شخصیت خوب یا بد بازی قبلی،تفاوت در cut scene اول بازی هست.بقیه دیگه بستگی به اعمالت تو بازی داره و import کردن شخصیت از شماره اول روند بازی رو تغییر نمیده.یعنی اگه شخصیتت تو شماره اول،infamous(منظورم آخرین درجه evil karma هست نه اسم خود بازی) بوده باشه و تو Infamous 2 این شخصیت رو import کنی،با evil karma پایینی بازی رو شروع می کنی(Thug) و اگه بخوای میتونی خیلی زود دوباره شخصیت مثبتی بشی.داستان بازی و side quest ها در حالت hero و villain تفاوت خواهد داشت؛حتی پایان بازی ولی بازهم تأکید می کنم که شروع بازی با شخصیت خوب یا بد بازی قبلی هیچ تأثیر محسوسی رو روند بازی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or