inFAMOUS 2

با سلام
=====
من تو این مرحله گیر کردم
انجائی که تازه یه قسمتی از نقشه که تازه باز میشه میری جلو یک دونه ژنراتور برق و میگه باید دکمه R1 را بزنی و یک ساعقه از ژنراتور میگیری و میفرستی رو هوا و میتونی ان را کنترل کنی اما من هر کار ی میکنم چند تا از این دشمنان را هم میکشم اما صاعقه رو هوا خاموش میشه هی میداد دوباره از اول

• Like
Reactions: dr.ice
با سلام
=====
من تو این مرحله گیر کردم
انجائی که تازه یه قسمتی از نقشه که تازه باز میشه میری جلو یک دونه ژنراتور برق و میگه باید دکمه R1 را بزنی و یک ساعقه از ژنراتور میگیری و میفرستی رو هوا و میتونی ان را کنترل کنی اما من هر کار ی میکنم چند تا از این دشمنان را هم میکشم اما صاعقه رو هوا خاموش میشه هی میداد دوباره از اول
ببین باید هدایتش کنی تا مقصد (یعنی تا زنراتور بعدی) علامت هم داره دیگه خیلی اسونه

با سلام
=====
من تو این مرحله گیر کردم
آره باید R1 نگه داری بعد جرقه رو به سمتی که نقشه بهت نشون میده هدایت کنی=))

لطفا اگر میشه یکی از دوستان لطف کنه بگه اخر بازی در هر دو حالت چی میشه؟
در ضمن میگم بازی از حالت کمیک خارج شده باعث شده از جذابیتش واسم کم شه واسه شم هم همینطوره؟

خوب dlc بازی به زودی (فکر کنم تقریبا یک هفته ی دیگه :d ) میادش و انشاالله که فیض میبریم!
قیمتش 9.99$ هستش و همچنین move رو هم ساپورت میکنه! یک پچ هم برای I2 میاد که اونم ساپورت میکنه move رو! (حالا نمیدونم با خرید این پچ میاد یا نه قضیش جداست :d )
همچنین برای بازی کردنش نیازی به خود I2 نیست! :d مثل اینکه یک سری چیز میزم برای ساخت مرحله اضافه میشه!
با توجه به عکس ها مثل اینکه هالووین هستش و ملت لباس های عجیب غریب پوشیدن! :d چیز جالبیست :d

فکر کنم تروفی هم داره :d

البته متن که طولانی بود و خیلی چیزا نوشته بود! هرچی فهمیدم رو گفتم فقط :d

امیر حسین این خبر DLC کجاست من هر چی میگردم پیداش نمیکنم!:دی مطمئنی به بازی اصلی نیاز نداره ؟

.توی IGN نوشته بود
yahoo_4.gif

منبع

پاراگراف دوم جمله ی آخر نوشته :
You don't need Infamous 2 to play it
خیلی خوشحال شدم از این خبر تشکر
بازی من پاله اینجوزی دیگه برای خرید DLC هماهنگ باهاش احتیاج به اکانت UK ـم ندارم :دی

آخرین ویرایش:
اینم یکجورایی میشه گفت مثل RDR : UN هستش که نیازی به بازی اصلی نبود :d
البته این حرکتشون خیلی هم خوبه :d هم برای خودشون هم ما :d مثلا کسی که تا حالا بازی نکرده ولی از خون آشاما خوشش میاد ، شاید این DLC رو بگیره و تستش کنه و حال کنه و بره بازی اصلی رو بگیره :d
ما هم که دیگه مشخصه برامون خوبه دیگه :d

DLC رو گرفتم! بسی باحاله :d فکر کنم به عنوان یک DLC زیاد بازیش کردم :d الانم بلند شدم از پاش که یه روزه دیگه تموم نشه :d :d :d
توی بازی فقط قسمت اول شهر بازه! حال و هوای بازی کلا تغییر کرده :d همه جا جشنه و جنگ :d دشمنای باحالی هم داره! دیگه خبری از انتخاب بین خوب و بد بودن نداره! :d قدرت هاتون رو هم با XP نمیتونید مثل بازی قبلی آپگرید کنید(اصلا خبری از XP نیست :d ) به جاش با انجام یک سری کارهای خاص آپگرید میشن :d یک سری قدرت جدید هم اضافه شده :d توی طراحی مراحل هم میتونید مثل کامیل داستان رو بیان کنید :d اگر به نت وصل باشید وسط مراحل اصلی چندتا مرحله هم میندازه وسط(ساخت خود ساکر پانچ :d ) ، راستی فیلم های سینما هم تغییر کرده :d SLY 4 و U3 و ME و RDR و AC و COD و چندتای دیگه هم بودن :d (البته مخفف هیچکدوم اینا نمیشد :d ولی خوب منظور با همین بازی ها بوده :d )
در کل خوشمان آمد :d دمشون گرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or