inFAMOUS 2

سلام دوستان عزیز...
من نسخه special edition رو دارم...اون خرت و پرت ها رو هم دانلود کردم...چطوری باید بیارمشون؟
تازه هم شروع کردم بازی رو...

سلام من اینجا گیر کردم : بعد از اینکه میره از اون 3 تا واگن عکس میگیره تو نقشه یه باید بره سمت یه ساختمون ک دور تا دورش نگهبانه مثل اینکه باید بره توش ولی من هر کاری میکنم منو میبینند و دوباره از اول شروع میشه چیکار باید کرد؟
لطفا کمممممممممممممممممممممک

سوال در مورد بازی :
سلام به همگی دوستان یه سوال داشتم من مرحله 37 رو رد کردم که اسمش Final Piece هستش و آخرین Blast Core رو گرفتم ولی مرحله دیگه ای باز نکرد که برم یعنی بازی تموم شده ؟ همه شهر هم آزاد هستش و دیگه مرحله ای تو نقشه نیست!!!

سلام دوستان عزیز...
من نسخه special edition رو دارم...اون خرت و پرت ها رو هم دانلود کردم...چطوری باید بیارمشون؟
تازه هم شروع کردم بازی رو...
دقيق يادم نيست ولي بايد بري تو option اونجا كه درجه سختي رو تغيير ميدي يه گزينه داره واسه تغيير اسكين و اسلحه !*

سلام من اینجا گیر کردم : بعد از اینکه میره از اون 3 تا واگن عکس میگیره تو نقشه یه باید بره سمت یه ساختمون ک دور تا دورش نگهبانه مثل اینکه باید بره توش ولی من هر کاری میکنم منو میبینند و دوباره از اول شروع میشه چیکار باید کرد؟
لطفا کمممممممممممممممممممممک
روی سقف سوله چند تا پنجره باز وجود داره باید از اون زاویه چند تا عکس از bertrand بندازی....
سوال در مورد بازی :
سلام به همگی دوستان یه سوال داشتم من مرحله 37 رو رد کردم که اسمش Final Piece هستش و آخرین Blast Core رو گرفتم ولی مرحله دیگه ای باز نکرد که برم یعنی بازی تموم شده ؟ همه شهر هم آزاد هستش و دیگه مرحله ای تو نقشه نیست!!!
قدرت جدید رو تست کردی؟اصولا باید زیک باهات تماس بگیره و بگه که چیکار کنی....

ومپایر شدن کول هم داستانیه واسه خودش! همینجوریش تم و فضای کلی بازی یه کم تاریک و دلهره آور بود دیگه پای ومپایر و خون آشام هم بهش باز بشه باس گرخید :دی
تقریبا مثل یه Spin off ـه بی ربط به بازی اصلی می مونه. درست مثل Red Dead Redemption و Undead Nightmare .

اون قابلیت لول سازی بازی مثل LBP چی جوریه؟ میخوام بدونم ارزش ارج خریدن داره یا همون آفلاینش رو بازی کنم
والا ارزش داشتن یا نداشتنش بستگی به سلیقه خودت داره :دی نه به اون گستردگی نیست . ساخت level و بازی کردن level های یوزرها به صورت آنلاین چیز مهمی نیست به نظر من.کلا با بازی نکردنشون چیز زیادی از دست نمیدی در واقع یه قابلیت جانبی به حساب میاد.

• Like
Reactions: Wander
ومپایر شدن کول هم داستانیه واسه خودش! همینجوریش تم و فضای کلی بازی یه کم تاریک و دلهره آور بود دیگه پای ومپایر و خون آشام هم بهش باز بشه باس گرخید :دی
تقریبا مثل یه Spin off ـه بی ربط به بازی اصلی می مونه. درست مثل Red Dead Redemption و Undead Nightmare .

بد نبود یه Spoiler Tag می زاشتی رفیق.

اقا یک سوال.قدرت bolt stream رو چجوری باید قفلشو باز کرد.نوشته get ten stick it to the man stunts.هرچی فکر کردم متوجه نشدم چیکار باید بکنم.لطفا کمک کنید.در جواب سوال او دوستان در مورد اینکه هر کاری میکنن خوب نمیشن دقیقا مشکل منم بود.شما مطمئنا نسخه 8 گیگی بازی رو در اختیار دارین که ناقصه.برای به دست اوردن قدرتهای خوب باید نسخه 14 گیگی بازی رو تهیه کنید.راستی لطفا سوالم رو جواب بدید باتشکر

سلام
بببخشید من اینجا گیر کردم
فکر کنم مرحله آخر باشه، اونجایی که بین 2 تا دختره یکی رو باید انتخاب کنی و من اون قرمزه رو انتخاب میکنم و باید با همون هم مبارزه کنم!بعد از این که شکستش میدم یه قول بزرگ که تمام بدنش از مذاب و آتیشه توی شهر داره حرکت میکنه، بهش که میرسم میگه ضربدر رو بزن که بپری و بری بالای سرش اما بعدش دیگه معلوم نیست باید چیکار کنم؟اینم بگم که غوله یه زانو افتاده زمین و سرش هم پایینه!در ضمن من بازی رو با حالت بدش(قدرت های قرمز) دارم میرم.ممنون میشم راهنمایی کنید

ببخشید اینجا کسی هست که یک مرحله ساخته باشه؟؟؟؟ من بازی تموم کردم و حالا رفتم سروقت ساخت و ساز ولی نمیدونم باید مرحله را چه جوری ساخت یعنی در اصل چه جوری تمومش کرد.... اخه تو تست مرحله هیچ پایانی نیست یعنی بعد از کشتن همه دشمنا هم مرحله ای که ساختم تموم نمیشه.......

---------- نوشته در 03:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 AM ارسال شده بود ----------

سلام
بببخشید من اینجا گیر کردم
فکر کنم مرحله آخر باشه، اونجایی که بین 2 تا دختره یکی رو باید انتخاب کنی و من اون قرمزه رو انتخاب میکنم و باید با همون هم مبارزه کنم!بعد از این که شکستش میدم یه قول بزرگ که تمام بدنش از مذاب و آتیشه توی شهر داره حرکت میکنه، بهش که میرسم میگه ضربدر رو بزن که بپری و بری بالای سرش اما بعدش دیگه معلوم نیست باید چیکار کنم؟اینم بگم که غوله یه زانو افتاده زمین و سرش هم پایینه!در ضمن من بازی رو با حالت بدش(قدرت های قرمز) دارم میرم.ممنون میشم راهنمایی کنید

الان تو شر انتخاب کردی پس با هیولا همدست شدی یه جورایی باید تو خراب کردن شهر به هیولا کمک کنی... زمانی هم که هیولا زانو زده یعنی نیکس داره به هیولا با RFI حمله میکنه و تو باید بری با نیکس بجنگی تا هیولا بتونه قدرتش را جمع کنه...... شیطانی فکر کن همه رو به غیر از هیولا بکش و نابود کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or