inFAMOUS 2

میتونی ماموریت بسازی و SHARE کنی! تا هم ملت از ماموریتی که ساختی فیض ببرند هم تو از مال اونا :d
تروفی های آنلاینشم مربوط به اونه :d

خب من باید قبول کنم که در مورد این بازی اشتباه می کردم، این بازی خیلی بهتر از سطح انتظار من ظاهر شد و واقعا منو بخودش جذب کرده تا الان! موزیک و صداهاش عالی هستند و گرافیک و گیم پلیش هم بی نقص هستند از همه بیشتر از این خوشم میاد که میتونی طرف "خیر" و "شر" رو بگیری، کلا از بازی های این سبکی خیلی خوشم میاد. نسخه اولش رو هم اصلا بازی نکردم، الان خودم اگه بخوام به بازی با وحود این 2-3 ساعتی که بازی کردم یه نمره بدم نمیتونم کمتر از 9 بهش بدم چون واقعا از هرنظر عالیه از نظر من جزو 10 بازی برتر سال براحتی میتونه قرار بگیره!

اینو :d
wtmp3up0enq11zh9755e.jpg

من دیگه تقریبا آخراش هستم، به من یکی که خیلی حال داد تا الان از مشکلاتش میشه به تنوع کم دشمن ها و ماموریت های فرعی اشاره کرد. مثلا در اکثر اوقات باید برید یه گروه از موجودات یا سربازها رو نابود کنید یا Overcharge کنید(این یکی خیلی باحاله!) یا مردمی که از شاخه های درخت آویزون شدن رو آزاد کنید یا با کمک Kuo اشرار رو نابود کنید...
داستانش هم کشش خاصی نداره ولی قابل تحمله و گاهی اوقات جالب میشه! از همه بهتر قابلیت های تصمیم گیریش هست مثلا اگه یه ماموریت فرعی "خوب" رو برید دیگه نمیتونید ماموریت "بد" رو انجام بدید، گاهی از این تصمیم گیری ها توی داستان خود بازی هم پیش میاد. چهره و رنگ و حالت لباس Cole هم با توجه به وضعیت خوب و بد بودنتون تغییر میکنه! درجه های خوبی و بدی هرکدوم سه تا هستند و بسته به رفتارتون هر درجه ای رو که پر کنید یه لحظه یه کات سین نشون میده که Cole میره وسط هوا و بعد رنگ لباس و چهرش تغییر پیدا میکنه جالب اینه که این درجات توی رفتار مردم هم تاثیر داره مثلا اگه بطرف خوبی برید مردم براتون دست میزنن و ازتون عکس میگیرن اما اگه بطرف بدی برید ازتون فرار میکنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or