اصلا هم سخت نیست فقط یکم دشمن هاش جون سخت تر میشن و حوصله بیشتری میخواد کلا inFAMOUS یه بازی هست که کم پیش میاد توش بمیرید چون همیشه حداقل یه تیر برقی، کنتوری، چراغی چیزی هست که باهاش خونتون رو پر کنید. از اونجا که بازیش یه مقدار طولانیه من پیشنهاد میکنم که حتما روی هارد بازی رو شروع کنید واقعا تکرار دوباره تمامی مراحل کاری بس مشقت آور و دشواره!دوستان درجه سختیه hard خیلی سخته یا نه ؟
تروفی هاش رو همش رو رو Hard باید گرفت ؟
بازی تا 30 دقیقه دیگه میرسه دستم و باید کم کم خودم رو گرم کنم.....:d.....یه 300 400 تا دراز نشست برم......:d
بازی رسید دستم........خیلی خوبه......دوربینهش باحاله.......اما همونطور که شما گفتید یه کم دشمنانش سخت میمیرن......اول بازی گزاشتم رو هارد.....اما باز گذاشتم رو Medium.......شهرش کوچولوئه یا من دارم همش تو یه منطقه میگردم ؟:dاصلا هم سخت نیست فقط یکم دشمن هاش جون سخت تر میشن و حوصله بیشتری میخواد کلا inFAMOUS یه بازی هست که کم پیش میاد توش بمیرید چون همیشه حداقل یه تیر برقی، کنتوری، چراغی چیزی هست که باهاش خونتون رو پر کنید. از اونجا که بازیش یه مقدار طولانیه من پیشنهاد میکنم که حتما روی هارد بازی رو شروع کنید واقعا تکرار دوباره تمامی مراحل کاری بس مشقت آور و دشواره!
نه شهرش زیاد هم کوچیک نیست و برای همچین عنوانی مناسبه، سرباز های دشمن که میفتن زمین رو اگه روشون دایره بزنی زندانیشون میکنه توی زمین و به قسمت خوبی هاتون اضافه میشه اما اگه مربع بزنید ازشون انرژی شیطانی میگیره و بطرف روحیه شیطانی پیش میرید. برای مردمی هم که روی زمین زخمی افتادن اگه مثلث بزنید بهشون انرژی درمانی میده و خوب میشن.بازی رسید دستم........خیلی خوبه......دوربینهش باحاله.......اما همونطور که شما گفتید یه کم دشمنانش سخت میمیرن......اول بازی گزاشتم رو هارد.....اما باز گذاشتم رو Medium.......شهرش کوچولوئه یا من دارم همش تو یه منطقه میگردم ؟:d
آهان راستی وقتی دشمنان میوفتن رو زمین میرم بالا سرشون میگه R1 رو نگه دار و بعدش 2 تا گزینه میاد.......O رو که میدونم میچسبونتشون به زمین.......اما مربع چی کار میکنه ؟ زدم انگار قدرت میگیره , اگه مربع بزنم به Evil اضافه میشه ؟
ولی واقعا بازیه محشریه..........اصلا فکرش رو نمیکردم......
میشه این پایان خوب و بدش رو به من بگی ؟سلام به همه دوستان بالاخره پلاتش کردم پایانه بدش خیلی جالب تر از پایانه خوبش بود در کل بازی عالی بود نصبت به شماره 1 از خیلی جهات پیشرفت کرده بود منتها باس فایگتهایه خوبی نداشت جز 1 مورد در کل به نظر من اینفاموس بعد از انچارتد و رسیستنس ای پی عالی هستش که سونی تو این نسل رو کرده من که به شدت لذت بردم از انجام این بازی![]()
دوستان من فعلاً یکم حالم خرابه نمیتونم بازی رو بگیرم ... یه سری سوال داشتم از شماره 1 به 2 :
امکان Port ـه Karma از شماره اول به دوم هست ؟ من تو شماره اول کاملاً Famous بودم () تو شماره 2 به وسیله Save ـه نسخه اول میشه کاملاً خوب بود و دیگه واسه این که خوب باشی وقت نزاری ؟!
این واکنش مردم نسبت به محبوب یا منفور بودن Cole هنوز هم مثل شماره اوله یا تغییری داشته ؟ مثلاً تو شماره اول اگه Famous بودی مردم واست دست میزدن و ازت عکس میگرفتن ، اگرم Infamous بودی که بطرفت سنگ پرتاب میکردن یا ازت فرار میکردن ...
انتخاب بین خوب و بد بودن تو پایان بازی تاثیر خاصی داره ؟
Spoiler ( اسپویل پایان شماره اول و سوالی در مورد داستان شماره 2 )
و اینکه آخر inFAMOUS 1 وقتی معلوم شد Kessler در واقع همون Cole هست که تونسته از آینده بیاد و Cole رو از خطر Beast که خودش نتونسته بود شکستش بده با خبر کنه ( به همون دلیل وجود خانواده و تریش که Kessler با کشتنش تونست اون دلبستگی کل رو یجورایی از بین ببره و ... )
فقط یه چیزی رو در جواب میخوام ، داستان حول محوره همین قضیه هست و گره های بیشتری از قضیه Cole گذشته و آینده باز میشه ؟
میگم فقط یه کلمه ساده چون فقط میخوام ببینم انتظارم واسه ادامه اون پایان درست بوده یا نه ، یکدفعه پایان قضیه رو نگید اسپویل شه بره !