inFAMOUS 2

این بازی قرار بود Move ساپورت باشه
حالا هست؟ اگه هست چطوریاست؟ از دسته اصلی بهتر میشه یا اینم مثل کیل زون 3 هست

قرار نبوده از اول Move داشته باشه، گفتن در آینده با یه update اضافه میکنن، حالا اینکه چه قابلیت هایی داره مشخص نیست.

این بازی قرار بود Move ساپورت باشه
حالا هست؟ اگه هست چطوریاست؟ از دسته اصلی بهتر میشه یا اینم مثل کیل زون 3 هست
فكر مي كنم هنوز ساپورت صورت نگرفته ، در آينده قرار هست DLC يا آپديتي عرضه كنن تا ساپورت كنه .
موفق باشيد

بازی فعلا کولاک ـه. خیلی حال کردم باحاش، اصلا افکارات Infamous 1 از بابت بافتهای آشغال رو از ذهنتون ببرید بیرون.
نکته جالبش از همون اول، ادامه Level Evil or Good از سیو بازی قبلیست. بعد هم اون مهتابی که دستشه.! lol

دمو رو دوباره دان کردم بازی کردم واقعا چسبید خیلی خوب شده بازی . یعنی بهتر شده . در تمام موارد پیشرفت کرده . گیم پلی گرافیک کلا همه چی . انفجار ها فوق العاده طراحی شده . با این سیستم Melee نیز حال کردیم خوب است . کلا خیلی حال داد

آقا یک سئوال : اول بازی ازم درباره ی سختی نپرسید ولی تو منوش خودم هارد کردمش . حالا اگه بازی تموم بشه تروفی رو میده ؟
ببین این یه نکته داره که توی Trophy Guideـــش نوشته بود همون لحظه که بازی شروع میشه قبل از اینکه کلا با آنالوگ راست دوربین رو بچرخونی باید از منو درجه سختی رو روی Hard بزاری و اگه حتی چند قدم جلوتر رفته باشی تروفی رو نمیده! من الان خودم 51 درصد تروفی هاشو گرفتم ولی دیگه حوصله ندارم بقیشون رو بگیرم خیلی وقت و حوصله نیاز داره وگرنه تروفیهاش آسونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or